• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abarttım ? Bilemedim :(

aZHa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
149
0
0
Diğer
offfff her şey güzel giderkenn neden çıkarr bu sorunlarr anlamıyorum :1no2:

ne yapacağımı bilemedim biraz da rahatlamak için buraya yazmaya karar verdim. hemen hemen 1 yıllık bir ilişkim varr bayramdan sonrada inşallah isteme falan olacak ve sözleneceğiz. Her şey çok iyiii gidiyorr aslındaa hiç böylee kavgalarımız olmaz ama bugün oldu iste :çok üzgünüm: az öncee bana mesaj atmış işte ailecek oturduk senin resimlerine bakıyoruz diye. Bende 'hmmm ne diyorlar benim için' falan dedim odaa işte senii annem çok beğeniyor çok seviyor dedii tabi haliyle hoşuma gitti. Arkasından pekii benim için olumsuz bi şey söylüyorlar mı dedim. Hayır hepsii seni çok seviyor sadece yengem 'çok soğuk gibi duruyorr insanlarla arasına mesafe koymayıı seviyor' gibi duruyor diye söylüyor dedi.

Bende bozuldum açıkçası buna çünkü benim yengesiyle en ufak bir münasebetim dahi olmadı beni tanımıyor yani. Bende üzüldümm yengen benii tanımadan nasıl bu yorumu yapıyor falan dedim o da bana karşı yengesini savundu böylece girdik birbirimize:çok üzgünüm::sinifsinif: ya ben aslında takmazdım bunu kafaya ama daha önce bana yengesinin her şeye bi bahane bulduğunu kıskanç bi yapısının olduğunu yengesinden pek hoşlanmadığını falan anlatmıştı bende buna dayanarak beni kıskanmıştır o zaman dedim tuttu bana yengesini savundu :sinifsinif:

Bilmiyorum belki de ben hatalı davrandım amaa bana bu denli tepki vermesi beni çok üzdü çok kırıldım :1no2: acaba ben mi abarttım özür mü dilemeliyim bilemedim:uhm:

Son düzenleme:
offfff her şey güzel giderkenn neden çıkarr bu sorunlarr anlamıyorum :1no2:

ne yapacağımı bilemedim biraz da rahatlamak için buraya yazmaya karar verdim. 1.5 yıllık bir ilişkim varr bayramdan sonrada inşallah isteme falan olacak ve sözleneceğiz. Her şey çok iyiii gidiyorr aslındaa hiç böylee kavgalarımız olmaz ama bugün oldu iste :çok üzgünüm: az öncee bana mesaj atmış işte ailecek oturduk senin resimlerine bakıyoruz diye. Bende 'hmmm ne diyorlar benim için' falan dedim odaa işte senii annem çok beğeniyor çok seviyor dedii tabi haliyle hoşuma gitti. Arkasından pekii benim için olumsuz bi şey söylüyorlar mı dedim. Hayır hepsii seni çok seviyor sadece yengem 'çok soğuk gibi duruyorr insanlarla arasına mesafe koymayıı seviyor' gibi duruyor diye söylüyor dedi.

Bende bozuldum açıkçası buna çünkü benim yengesiyle en ufak bir münasebetim dahi olmadı beni tanımıyor yani. Bende üzüldümm yengen benii tanımadan nasıl bu yorumu yapıyor falan dedim o da bana karşı yengesini savundu böylece girdik birbirimize:çok üzgünüm::sinifsinif: ya ben aslında takmazdım bunu kafaya ama daha önce bana yengesinin her şeye bi bahane bulduğunu kıskanç bi yapısının olduğunu yengesinden pek hoşlanmadığını falan anlatmıştı bende buna dayanarak beni kıskanmıştır o zaman dedim tuttu bana yengesini savundu :sinifsinif:

Bilmiyorum belki de ben hatalı davrandım amaa bana bu denli tepki vermesi beni çok üzdü çok kırıldım :1no2: acaba ben mi abarttım özür mü dilemeliyim bilemedim:uhm:
Benim erkek arkadaşım da ilk fotoğraflarımı gösterdiğinde ailesindeki herkes buz dolabı gibi bu kız, ayrıca da senden yaşça çok büyük heralde demişti.. Halbuki sevgilim benden 4 yaş büyüktür.. Resimlerde kızıl saçlı olmanın azizliğine uğramıştım.. Ama gülüp geçmiştim ben.. Hiç takılmaya değecek bir konu değil yani.. Nasıl olsa kısa bir zaman sonra tanıştık ve bütün olumsuz düşünceleri değişti.. Bence sen de böyle düşünmelisin.. Birbirinizi tanıdığınız zaman daha isabetli yorumlar yaparsınız..

neden özür diliyorsun canım hemencecik yaa... bırak o senden özür dilesin.. birinin fotoğrafına bakınca bu tahminlerde nasıl bulunuyor insanlar anlamıyorum.. her ailede olur böyle cins tipler evlenincede bu kadın yüzünden eşinle kavga edeceğin kesin.. ama seninde beni kıskanmıştır demen yanlış olmuş.. hemen onun hakkında ahkam kesmiş gibi olmuşsun.. onun hatasına düşmüşsün bu gibi durumlarda azıcık saf kızı oynamalısın bazı durumlarda.. fotoğrafta öyle anlamış olabilir ama beni tanıyınca seveceğinden eminim derdin aşkının gözünde devleşirdin bu tartışmada çıkmazdı... yengesi birkere daha senin hakkında bişi sölerse direk seni savunurdu bundan sonra... her aklından geçeni pat diye söylersen her zaman tartışırsın.. politik oynamalısın tatlım..

benzer olay aşımdan geçti tatlım ailesi benzer şeyi dediler akrabaları filan ama hiçç ama hiç umurumda olmadı çünkü beni tanıyınca öyle olmadığımı anlayacaklardı ve onlara çok güzel sessiz bir cevap olcaktı bekledim hiç birşey demedim ve 1,5 yıl önce tanıştım ailesiyle ve akrabalarıyla sözlendik o zaman şu anda nişanlıyız ve annesiyle çok sıkı arkadaş gibiyim kaynana mesafesi yok annemden daha çok yakınım ona babasıyla acaip iyiyiz çok rahat her derdimi konuşurum onla ve öbür bu lafı diyen akrabaları da beni çok severler o önyargı hep olur tatlım takmıycaksın sonuçta bir fotoğraf senin içini gösteremez ki kşke sert tepki vermeseydin

Aslında her ikinizdede hata var
Hadi yengesi öyle bişiy söyledi diyelim. Nişanlı adayının en azından bunu sana söylememesi gerekirdi bencee.
Hadi oda söyledi diyelim. Bence seninde buna fazla takmaman gerekirdi. Sonuçta resme bakıyor yani seni tanımadığını sende söyledin.Resimde öyle çıkmış olabilirsin.Seninde bunu olay yapıp "kıskanmıştır " dememen gerekirdi. E oda yengesi illaki onuda savunma içgüdüsü olacaktır.Ne yapsın hemen satsınmı yengesini...
Budurumda ararsın , hiçbişey olmamış gibi konuşursun bencee..

Bazı ailelerde vardır öyle çok bilmişler tatlım
Resimden karekter tahlili falan yapabilcek kadar donanımlıdır bu insanlar
Boş zamanlarında(ki dolu zamanları pek yoktur)insanlar hakkında fikir yürütmekten,kendi ailelerinle ilgilenemezler.
Bunlarda yemeğin baharatı işte.
Napıcan gül geç
Soğukmu demiş,soğuk öyle olunmaz böyle olunur dersin bir gün tavrınla.
Hiç tartışmaya lüzum yok bayram üstü erkek arkadaşınla.

zaten böyle yorumlar niye yapar insanlar anlamam...
amaaan boşwer gitsin,herkes kerkesi beğenecek diye bi kural yok zaten,o da warsın beğenmesin.
hiç huzurunuzu kaçırmaya değmez....

bosver canım sevglınle tartıstıgına degmez bu konu
sen kendını bıldıkten sonra kım ne derse desınn

aman cnm yaa şimddien böyle şeylerle kavga yapma
ialeler girince araya inan ço kzor oluyor
böyle ufak tefek şeylerden sevgilinle aranı bozma.

ayrıca sevgilininde sana yengesinin söylediğini sölemesi yanlış.
mesafeyi korumalı

iyide şekercimm 1. hata sen niye kalkıp hakkımda olumsuz bişe söylüyolarmı diye ssoruyon
sonra söyleyince nasıl onu söylerler diyonn
2. hata sevgilin niye kalkıp sana olumsuz eleştirileri söylüyo senin huyunu bilmiyomu
eğer bu olumsuz sözleri kaldıramayacasan bu soruyu sormaman lazımdı :olmaz:
azıcık kendin kaşınmışsın gibin geldi bana
sonuçta insanların kişilikleri belli olmaz herkes her sözü diyebilir hazırlıklı olmak lazım
bak şimdi aklıma ne güzel bi söz geldii
''ınsanlar Aslında Kendilerini Eleştirmenizi ıstediklerinde Bile Sizden Övgü Dolu Sözler Bekliyolardır ''
çok doğru bi söz gerçktende :delphin:

bence özür falan dileme ama kafanada takma. ne olursa olsun baskalari yüzünden kavga etmeyin bence yengesini savunmasi zaten sacma sende karisi olacaksin yengesi öyle dediginde seni savunmusmu ona karsi.. amaaaan bosver canim yaa

eğer yengesi senin için'' çok tatlı, çok samimi ve sıcakkanlı gözüküyor.'' dese idi ; tanımadığı biri hakkında nasıl yorum yapar diye kızar mıydın ? Sanmıyorum...

Abartılacak bir konu değilmiş, keşke duruşunu bozmayıp, ''beni tanıdığında bu sözlerinden utanacaktır.'' deseydin. En güzel cevap bu olurdu.

Özür dileme bence ama hatanın farkında olduğunu söyle bir şekilde...

Salla gitsin ya, dert arama kendine. benim de eşimin dayıoğlu benden çok soğuk, hiç muhabbeti yok fln diye bahsetmiş babaannesine,yani eşimin anneannesine. bu dayıoğlu, ben ve eşim aynı okuldaydık üni. de, eşim bnm üst sınıfım, dayıoğlu da alt sınıfımdaydı. bi grup saçma arkadaşı vardı, hatta alenen laf fln atıolardı bana yani. bu gerizekalı ark.larına bnm bi sevgilim olduunu, hatta gayet ciddi olduumuzu sölemio, gidip babannesine beni çekiştiriyo. nasıl muhabbet etceksem öyle bi insanla, tabi hep çevresinde o ark.ları olduu için ben de onları görünce düşürüyodum suratımı. şimdi ne oldu, 1 yıllık evliyiz, eşimin bütün sülalesi beni konuşuomuş kayınvalidem anlatıyo, Xin ne kadar güzel bi gelini var, pek tatlı dilli, alçakgönüllü maşallah diye. ben adamı hanımlığımla, samimiyetimle döverim hıh:delphin:

hiç kavga çıkmayacak bi konuda kavga etmişsiniz
aman bırak yengesi ne derse desin öenmli olan sen ve o
barışırsınız umarım..

canım ya bu tür olayları kafana takma olur böle şeyler bende eşimle evlenmeden önce beni görenler neler demişler bilsem ne havalılığımı ne kibirliliğimi bırakmışlar sağolsun ne oldu hiç bişe araya mesafe koyarsın ben öle yaptım:)

özür dileme sessiz kal.. yada küçük bri açıklama yap. hatırlıyorsan sen bana bir zamanlar şu şekilde demiştin bende sen öyle diyince ağzımdan o çıkıverdi. kendi uydurduğum bişiy değil diyebilirsin. ama elbette aile bütünşüğünüze laf söylemek haddim değil beni yanlış anladın de.. büyük ihtimal alttan alacaktır.

ya aslında beni yapılan yorumlar değilde erkek arkadaşımın tepkisi kırdı üzdü :çok üzgünüm:

amaa benim ondan özür dilememe fırsat vermeden o benden özür diledii bende gereken açıklamayı yaptım barıştık opuyorumnanaktan:asigim:

yorumlarınız için tşkr ederim bu da bana ders oldu bundan sonra sizlerinde dediği gibi daha politik davranıcam.

herkesın sızı begenıcek yada samımı olmasını beklememelısınız..
sızde mesafelı davranın ılk etapda zaten..
cok muhabbet tez ayrılık olmasın sonra..
yengesı begenmek yada sızın hakkınızda sızı tanımadan konusması yanlıs aslında burda yengenızın yaptıgnı begendım cunku sızı tanımadan nasıl yorum yapsınkı?..zamanla bırbırınız tanıdıkca sızın hakkınızda dusuncelerı kesınlesıcektır..

erkek arkadaşın yengesini nasıl savundu anlamadım " yengem haklı sen soğuk bir kızsın" mı dedi:tomato:

Back
X