Ben mi abarttım ? Bilemedim :(

erkek arkadaşın yengesini nasıl savundu anlamadım " yengem haklı sen soğuk bir kızsın" mı dedi:tomato:

tam olarak öyle demedi ama onu destekledi. ' evet neden alınıyosun görüntün çok havalı erişilmez gibi duruyorsun insanlarla arana kalın kalın duvarlar koyan bi duruşun var ama tanıdıkça öyle değilsin yengemin öyle düşünmesi normal' dedi bende buna çok kızdım ben öyle olsam bile (ki değilim) bana bunu söylemesi beni üzdü.

tam olarak öyle demedi ama onu destekledi. ' evet neden alınıyosun görüntün çok havalı erişilmez gibi duruyorsun insanlarla arana kalın kalın duvarlar koyan bi duruşun var ama tanıdıkça öyle değilsin yengemin öyle düşünmesi normal' dedi bende buna çok kızdım ben öyle olsam bile (ki değilim) bana bunu söylemesi beni üzdü.

"sende benim o havama kapıldın ne var" deyip kapatırdım konuyu

çatlardı o da
:roflol:

umarım isteme olayın kazasız belasız geçer gider

mutluluklar

"sende benim o havama kapıldın ne var" deyip kapatırdım konuyu

çatlardı o da
:roflol:

umarım isteme olayın kazasız belasız geçer gider

mutluluklar

Hiç aklıma gelmedi o an ama güzel bi cevap olurdu :roflol:

İnşallah...ailelerde sorun yok ama arada bi pürüz olmaz inşallah

Tşkr ederim saolasınzemuszemus

ben hic sormam ne dedi benim hakkimda, cünki hic ilgilendirmez beni kimin ne düsündügü cokta tinnn:dilcikar:
hatta bana böyle bise deseydiler, evet ayagini denk alsin ben kimseye benzemem der kapatirdim konuyu
öyle resimden karakter analizi yapabilende senin güzelligini kiskanmistir da ondan:delphin:

canım seni sen biliyorsun öyle değilmi?? insanların ne düşündüğü senin için önemlimiki?? annesi beğenmiş sevmiş yengeside soğuk bulmuşş(biraz fesatlıktan kıskançlıktandır belkide) boşver hiiiç takma kafana ve yengesi için 3. kişiler için aranızı açma sevdiğinle.. seni sen ve sevdiğin adam biliyo gerisi fasa fiso.. ınsanlar önyarıgıyla yaklaşır ilk ve sonradan anlarlar büyük konuştuklarını'ki resimden analiz etmiş dur bakalım birde yüz yüze gelince birebir seninle sohbet edince öyle yorum yapsın yenge hanım...

ya aslında beni yapılan yorumlar değilde erkek arkadaşımın tepkisi kırdı üzdü :çok üzgünüm:

amaa benim ondan özür dilememe fırsat vermeden o benden özür diledii bende gereken açıklamayı yaptım barıştık opuyorumnanaktan:asigim:

yorumlarınız için tşkr ederim bu da bana ders oldu bundan sonra sizlerinde dediği gibi daha politik davranıcam.

Politik davranmakla hiç bir şey elde edemezsin. Çünkü tartıştığınız konu çok saçma. Sevgilinizin yengesi resminize bakıp böyle düşünebilir, sevgilinize olumsuz düşünen varmı diye sorduysanız cevabına da hazır olmalıydınız. Sevgiliniz tutup olayı anlatmış ki bence yenge çok da acaip bir şey dememiş, siz tutup neden kıskanmıştır diyorsunuz.
Şikayet ettiğiniz konuda yani sizi tanımadan yengenin yaptığı yoruma sizde tanımadan yorum yaparak misilleme yapmış oldunuz. Veee eften püften konular yüzünden tartıştınız.
Bence böyle şeylere cidden takmayın, zaten barışmışsınız olay bitmiş. Bir daha böyle şeyle yapmazsanız ilişkinizide zedelememiş olursunuz.

Politik davranmakla hiç bir şey elde edemezsin. Çünkü tartıştığınız konu çok saçma. Sevgilinizin yengesi resminize bakıp böyle düşünebilir, sevgilinize olumsuz düşünen varmı diye sorduysanız cevabına da hazır olmalıydınız. Sevgiliniz tutup olayı anlatmış ki bence yenge çok da acaip bir şey dememiş, siz tutup neden kıskanmıştır diyorsunuz.
Şikayet ettiğiniz konuda yani sizi tanımadan yengenin yaptığı yoruma sizde tanımadan yorum yaparak misilleme yapmış oldunuz. Veee eften püften konular yüzünden tartıştınız.
Bence böyle şeylere cidden takmayın, zaten barışmışsınız olay bitmiş. Bir daha böyle şeyle yapmazsanız ilişkinizide zedelememiş olursunuz.

benim tanımadığım insanlar hakkında fotograflarına bakıp karakter analizi yapmak gibi bir huyum yoktur :olmaz: çok şükür.

kıskanmıştır demem kısmına gelince de sevgilimin bana yengesi hakkında anlattıklarına dayanarak söylenmiş bir sözdür o ve aramızdaki samimiyete güvenerek söylenmiştir.

Ayrıca tekrar söylüyorum beni yapılan yorum değil erkek arkadaşımın yengesini savunur tarzda kii konuşmaları üzmüştür.

Back
X