- 21 Mart 2018
- 1.880
- 6.738
- 158
- Konu Sahibi BIRUMUTVER
Onlarca can acı çekerken kahkaha atan kayinvalideyi kapının önüne çöp poşeti gibi koyarım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk günler kimse gitmedi yardima,arkadaslarını,enkaz altındaki insanlarimızı çıkardılar ,gelemedi ,bırakamadı,yaşıyorlar nasıl bırakayım dedi.şu an yanımızdalar.antalyadalar.annemler orada.ev tuttular.psikolojik olarak bitmisler,toparlanmaya çalısıyorlar.ben de bittim bu merhametsiz insanlarla ayni yerde yasamak cok zor.kaynanam gidince eşim evden ayrılacak.konustum.affetmem,unutmam mumkun degil.demek ki ben ölsem,hemen evlenecek,yasımı bile tutmaz buKardeşinz ve ailesi neden orda kaldı? Yanınıza nedn getirmediniz?
Cok sagolun,o kadar canimiz gitti ki,sevinemiyorum bileSonuna kadar haklısınız, çok geçmiş olsun....
Şimdiden alsın anasını defolsn ozamn. Yazık cidden ya.Ilk günler kimse gitmedi yardima,arkadaslarını,enkaz altındaki insanlarimızı çıkardılar ,gelemedi ,bırakamadı,yaşıyorlar nasıl bırakayım dedi.şu an yanımızdalar.antalyadalar.annemler orada.ev tuttular.psikolojik olarak bitmisler,toparlanmaya çalısıyorlar.ben de bittim bu merhametsiz insanlarla ayni yerde yasamak cok zor.kaynanam gidince eşim evden ayrılacak.konustum.affetmem,unutmam mumkun degil.demek ki ben ölsem,hemen evlenecek,yasımı bile tutmaz bu
Merhametsiz, anlayışsız insanlar.. abartmamışsınız elbette, bu kafada birileri empati hissinden uzak yani ne öneri verilir ki.. kv ile mesafe hep olsun bariKız kardeşlerim ,yine size geldim danışmaya.sorun eşim ve kayınvalidemin deprem zamanı bana yaşattıkları.deprem de kardeşim ve ailesi Adiyamanda enkazdan çıktılar,şükür yaralı değiller ,ama evleri,işleri ,eşyaları herseyleri gitti..arkadaşlarinın cenazelerini kardeşim kendi çıkardı enkazlardan.kaynanam da maraştaydi,esım hemen gitti getirdi onu,hatta ben ve ailem hemen git al diye söyledik,onun icinde endiselendik.gelelim soruna.kardesim ,eşi ,cocugu sağ çıksa da,günlerce oradan ayrılamadılar.aç ,susuz,soğukta kaldılar.esim ve annesi benim icime ateş düşmüşken,kardesimin sadece sag olduğunu biliyorken,karşımda resmen yılbaşi sofraları kurup yediler,kahkahalar ,gülüsmeler.kaynanam bana geldigi ilk gün ,benim siz evlendikten sonra psikolojim bozuldu dedi.anne simdi sırası mı bunu konusmanin dedim.kaynanam tutturdu ,benim disimi yaptirin,gözümü gösterin.esim tutturdu ,benim gömlegi düzgün yika ,kırışmasin.anlayacaginiz kızlar,ateş düstügü yeri yakiyormus.en son damlam şu oldu,esimin kardesleri niye hic aramadi ,gecmis olsuna diye sordum.esim hic birine söylememis,onlar hergun kaynanami arayip konusuyorlardi,benimkini soylemek akillarina gelmemis.şunu da söyleyeyim,evliligimiz boyunca kaynanam bana hep laf soktu ,kötü davrandi ama,kardesleri ile hep aram iyiydi,hatta esimden cok benim emegim vardir onlarda.onlarda duyunca şok oldular,niye haber vermediniz diye.ve esim sırıta sırıta bana,sen de onlari aramazsin böyle birsey olursa dedi.cok mutsuzum kızlar hayat böyle miymis,en zor anımda ,sırtimdan vuruldum.resmen analı ogullu zulmettiler bana.daha yazsam sok olursunuz .su an tek istegim hayatimdan defolup gitmeleri.13 yasinda bir cocugumuz var.annemlerde kirgin ama yine de zaman vermemi ,abarttigimi söyluyorlar.esim sonra özür diledi ama neye yarar.ben cayir cayir yanarken.,resmen keyif cattilar.ikisiyle de asla konuşmuyorum.kızlar benim yerimde olsaniz ne yapardiniz,lutfen samimi olun
Kesinlikle.ben de o yüzden bitti esim zaten.demek ki felç falan olsam,beni ölüme terkeder buHer şey bir yana ben böyle vicdansız insanlardan korkarım , herşeyi beklerim Düşsen bir tekmede onlar vurur.Boyle insanları kim olursa olsun hayatından uzaklaştırmak gerekir, çünkü uzun vadede asla yaraniza merhem,yolunuza yoldaş olmazlar,ilk vazgectikleri siz olursunuz değmez.......
Kesinlikle haklisin.su an kaynanamin gidecek bir yeri yok,depremden dolayi biraz kalmasi gerekiyor.diger cocuklari da deprem bolgesinde ve disarida kaliyorlar.o gidince esimde evden gidecek.kaynanam hasta ve engelli,o yuzden sabredicem allah rizasi icin gidene kadar.asla konusmuyorum ikisiyle de zaten ve nedenini de biliyorlar.cinnet gecirip agzima geleni saymistim depremin 5.gunuydu.o gunden beri seslerj cikmiyor ikisinin de.iste sen aile olmak,yuva olmak istiyorsun ama yaptigin enayilikle kaliyorsun.Kocanız da onu doğuran da insan değil, nasıl dayanıyorsunuz buna? Ben çoktan kapıya koymuştum vicdansızlar deyip
Yahu depremde tanıdığım kimseye birsey olmadı ama biz ailece yemeden içmeden kesildik, günlerdir uyku uyumuyoruz üzüntüden, bugün depremzede aileyle tanıştık kafamı kaldırıp yüzlerine bakamadım ben
Nasıl bu kadar vicdansız biriyle evli kalmaya devam eder insan ?? Yuh artık ya gerçekten yuh bunlar gibilere yazıklar olsun
Kesinlikle haklisin.su an kaynanamin gidecek bir yeri yok,depremden dolayi biraz kalmasi gerekiyor.diger cocuklari da deprem bolgesinde ve disarida kaliyorlar.o gidince esimde evden gidecek.kaynanam hasta ve engelli,o yuzden sabredicem allah rizasi icin gidene kadar.asla konusmuyorum ikisiyle de zaten ve nedenini de biliyorlar.cinnet gecirip agzima geleni saymistim depremin 5.gunuydu.o gunden beri seslerj cikmiyor ikisinin de.iste sen aile olmak,yuva olmak istiyorsun ama yaptigin enayilikle kaliyorsun.
Allah ıslah etsin.Gercekten böylelerine sinir oluyorum.Kız kardeşlerim ,yine size geldim danışmaya.sorun eşim ve kayınvalidemin deprem zamanı bana yaşattıkları.deprem de kardeşim ve ailesi Adiyamanda enkazdan çıktılar,şükür yaralı değiller ,ama evleri,işleri ,eşyaları herseyleri gitti..arkadaşlarinın cenazelerini kardeşim kendi çıkardı enkazlardan.kaynanam da maraştaydi,esım hemen gitti getirdi onu,hatta ben ve ailem hemen git al diye söyledik,onun icinde endiselendik.gelelim soruna.kardesim ,eşi ,cocugu sağ çıksa da,günlerce oradan ayrılamadılar.aç ,susuz,soğukta kaldılar.esim ve annesi benim icime ateş düşmüşken,kardesimin sadece sag olduğunu biliyorken,karşımda resmen yılbaşi sofraları kurup yediler,kahkahalar ,gülüsmeler.kaynanam bana geldigi ilk gün ,benim siz evlendikten sonra psikolojim bozuldu dedi.anne simdi sırası mı bunu konusmanin dedim.kaynanam tutturdu ,benim disimi yaptirin,gözümü gösterin.esim tutturdu ,benim gömlegi düzgün yika ,kırışmasin.anlayacaginiz kızlar,ateş düstügü yeri yakiyormus.en son damlam şu oldu,esimin kardesleri niye hic aramadi ,gecmis olsuna diye sordum.esim hic birine söylememis,onlar hergun kaynanami arayip konusuyorlardi,benimkini soylemek akillarina gelmemis.şunu da söyleyeyim,evliligimiz boyunca kaynanam bana hep laf soktu ,kötü davrandi ama,kardesleri ile hep aram iyiydi,hatta esimden cok benim emegim vardir onlarda.onlarda duyunca şok oldular,niye haber vermediniz diye.ve esim sırıta sırıta bana,sen de onlari aramazsin böyle birsey olursa dedi.cok mutsuzum kızlar hayat böyle miymis,en zor anımda ,sırtimdan vuruldum.resmen analı ogullu zulmettiler bana.daha yazsam sok olursunuz .su an tek istegim hayatimdan defolup gitmeleri.13 yasinda bir cocugumuz var.annemlerde kirgin ama yine de zaman vermemi ,abarttigimi söyluyorlar.esim sonra özür diledi ama neye yarar.ben cayir cayir yanarken.,resmen keyif cattilar.ikisiyle de asla konuşmuyorum.kızlar benim yerimde olsaniz ne yapardiniz,lutfen samimi olun