• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartyorum ki ? ok aresizim..

Burcucumm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
793
174
123
Merhaba kizlar, bunu yazip yazmamam icin cok dusundum ama yinede paslasmaya karar verdim.

2 sene once benim kuzenim sevgilisinin kuzeniyle tanistirdi beni. 2 Senedir cikiyoruz onunla, fakat ben hollandada yasiyorum oda turkiyede. Turkiyeye geldigimde gorusuyoruz. Aylarca MSN'de gorusuyoruz sonra 1 hafta birbirimizi gorup yine msnden devam ediyoruz. Guveniyorum ama ara sira guvenimi sarsiyor. Mesela bugun gelin basi icin Mersin'e gitti, aksam oldu ve hala orda. Daha yeni aradim, askim suan arkadaslarla proje konusuyoruz yarin gorusuruz dedi kapatti. Neden soylemiyorsun bana, neden dusunduruyorsun beni? Msnde yemek yemeye gidiyorum diyor, 2 saat sonra geliyor, halbuki pc basinda. Cunku biri msn de 10 dk fln birsey yazmazsa cevrim ici gozukmuyor. Bunlari dusununce baskasimi varki, sikildimi benden diye dusunuyorum. Ama diger taraftan bakarsamda, benim icin okadar zorluklara katlandiki, beni gore bilmek icin nekadar borcun altina girdi. Bu sene 3 gun benimle beraber ola bilmek icin 36 saat yol cekti ve otelde kaldi. 2 milyar borca girdi. Beni cevresindeki herkez taniyor. Kizlar sizce benmi abartiyorum, yoksa gercekten birseyler ceviriyormu ? Cok cagresizim, lutfen bana bir yol gosterin...

[ bu arada turkce yazim pek iyi degil, kusura bakmayin lutfen.. ]

Son düzenleme:
canım olur öyle şeyler. sende gereksiz kıskançlık yapıp kendinden uzaklaştırma onu. bak senin için neler yapmış sevgisine inanıyosun. yoğundur bu aralar bak düğün falan diyosun bu işler kolay değil koşturuyor belliki.. ne kadar hoşgörülü olursan sen kazanırsın. tabi aptalda olmayacaksın. kontrol et takip et ama belli etme fazla :hulya:

canım 2 yıldır onunla birlikte olan sensin ben sana bu konuda fazla yorum yapamayacağım sadece 10 dk msnde olmayınca boşta veya idle gösteriyo msn evet bu doğru ama bu özelliği kapatma yeri de var msnde belki kapatmıştır o da.Benimki de kapalıdır mesela yada onun bilgisayarına başka biri oturuyodur ondan boştaya geçmiyodur msni.Bunlar güveni sarsacak sebepler değil bence ama başka şeyler varsa onu bilemem. Hemen yangına körükle gitme bi müddet daha izle bakalım davranışlarını :1hug:

Cunku biri msn de 10 dk fln birsey yazmazsa cevrim ici gozukmuyor.

yok oyle bisey ayarlardan ayarliosun onu, bnm bile saatlerce basindaolmadigim oluyo, online kaliyor.. bence kafanda biseyler kurma, acaba sumu cunku bolebole diye....
uzakta oldugunuz icin normal bole dusunmen.. ama onu tanirsan tanimaya calisirsan nsl biri oldugunu anlarsin ztn, ve sana yalan soyleyip soylemedigni anlarsin cnm.

ah canım senı yle ıyı anlıyorum kı
yapacak bırı ız bırakmadan da yapar sadece kendıne guvenıceksın ve yaparsa o kaybeder deyıp hayatını ona endekslemıceksın

Birbirinize uzak olduğunuz için böyle şeyler kafanda tasarlaman ve düşünmen bence normal.... Malum erkek milleti dikkatli olmak lazım , ama ona bu kadar güveniyorsan kuruntulardan da uzak durmaya çalışmalısın...

Msn de belki bir erkek arkadasıyla yazısıyordur , tepkinden korktugu için yalan söylemek zorunda kalmıtır..Böyle şeyler olabilir ve maalesef bazen erkekleri yalan söylemeye biz zorluyoruz..

İkiniz için de hayırlısı olsun...

Back
X