Yok sürekli görüşmek değil ama bazen 3 gün konuşmuyorduk hiç. Yoksa sürekli gün içinde mesaj yazsın arasın diye düşünmemiştim :)Istemeyen sendin ondandir sanirim
Surekli gorusmeye aliskin insanlar icin gunde 1 2 kez konusmak bitirme nedeni
İşte o tavırlarının nedenini de sormak istiyorum bi yandan. Hayatımda ondan sonra birileri oldu iyi kötü. Ama ben onu unutamadım. Çünkü çok güzel iletişimimiz vardı. Konuşması, bakışları, duruşu bilmiyorum hayatımdaki en olgun erkekti(Yaşı gereği doğal olarak).Tekrar görüşmek istiyorsanız, işle ilgili veya arkadaşça buluşup, nasıl gelişiyor diye duruma bakabilirsiniz. Ama bence özlemek yeniden biraraya gelmek için yeterli sebep olmayabilir. Ayrılmak için sebepleriniz varmış ve bu sebepler değişmemiş. Ailenizin istemeyeceği, sizi arayıp sormayan, ne yaptığından haberinizin olmadığı biriyle yapabilecek misiniz? Hayatınızda ailenizin onaylayacağı, sizi arayıp soran biri olsaydı yine de onu özler miydiniz? Belki de onu değil de hayatınızda biri olmasını özlüyorsunuzdur. Yine de siz bilirsiniz tabii.
Yok haklısınız aslında yani neden benden bekliyor bu kadar bilmiyorum. Benden üstün görüyor olabilir kendini. Belki bana çocuk gözüyle bile bakıyor olabilir. L Ladyhappy de demiş, çok doğru, isteseydi bunca zaman beklemezdi o da.Eger sana onu arama cesareti vermediyse arama zaten. Ararsan mutlu olurum vs demis ama nezaketen demis de olabilir.
Zaten aranizda cidden cok yas farki var canim. Belki oda böyle düsünüyordur.. ailende razi olmaz diyorsun bence önüne bak ama cok istiyorsan ara en azindan icinde kalmasin. Kendin bilirsin.. hakkinda hayirlisi olsun.
Valla ne yalan söyleyeyim durumu arkadaşımla paylaştığımda beni çok gaza getirdi. Senden çekiniyor tepkilerinden diye ama o da benim kadar seviyor olsaydı arardı sorardı. Beni kendime getirdiniz teşekkür ederim :)Tabi adimi siz atin ama iki adim geriye....
Sizden bekliyor cabayi bana oyle geldi herseyi asan olgun ustat olan bir adam sevecek te aramayacak cekinecek sizden yok boyle birsey...daha ciddi dusunen biriyle gorusun evlilikle sonuclanacak olanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?