• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi adım atayım tekrar?

Novus

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
126
31
18
34
Merhabalar,

Büyük bir dert olmadığını söyleyeyim öncelikle. Ama kafamı karıştıran bir durum.

Geçen sene bu zamanlarda hayatımda gerçekten beni etkileyen biriyle tanıştım. İş arkadaşımdı, çok aşık oldum fakat aramızda 15 yaş kadar fark vardı. Sevgili gibiydik ama onun işi gereği çok fazla görüşemiyorduk. O aşmış bir çok şeyi, biraz rahat biriydi. Benim yaşımdakiler gibi sürekli iletişim halinde değildik yani. Her zaman konuşmazdık genç aşıklar gibi değildik diyeyim. Ama görüştüğümüzde çok güzel olurdu birbirimizi dinlerdik, saatlerce konuşurduk.

Neyse en sonunda ben görüşmeme kararı aldım. Ailem istemez, ayrıca ne biçim ilişki doğru düzgün haber alamıyorum diye bitirdim ilişkiyi. Bir süre sonra da işimden ayrılmıştım. Bir daha da görüşmedik iş konuları dışında. O da zaten 1 yıl boyunca 1 kez aramıştı iş ile ilgili bir mevzuda.

Geçen gün dayanamadım ve benden büyük olduğu ve aynı mesleği yaptığımız için iş ile ilgili sormak istediklerim var diyerek görüşmek istediğimi söyledim. Hemen buluştuk. Bana tavsiyeler verdi vs. Ve bana şöyle bir cümle kurdu "Çok sakin ve belirsiz bir yapın var insanlar sana bir şey söylemeye çekiniyor. Ters tepki almaktan korkuyorlar." dedi. Geçen sene sevgili gibiyken yaşadığımız şeyleri hatırlattı. Hala tırnaklarını yiyo musun bakıyım diye sordu. Yani benimle ilgili bir çok şeyi hatırladı.

Beni eve bırakırken de "Canın ne zaman isterse arayabilirsin, görüşürüz. Hatta çok mutlu olurum ararsan."dedi. Öyle ayrıldık. Ama kendisi hiç ben ararım görüşürüz demedi. Hep benden bekliyor. Geçen sene de böyleydi benden çekiniyordu sanırım.

Sizce bana biraz mesaj mı vermeye çalışmış senden korkuyorum gibi. Tekrar görüşmek için ben mi adım atmalıyım? Gerçekten çok özlediğimi farkettim, tekrar görüşmek istiyorum ama cesaretim yok.

Son düzenleme:
Istemeyen sendin ondandir sanirim
Surekli gorusmeye aliskin insanlar icin gunde 1 2 kez konusmak bitirme nedeni

Istemeyen sendin ondandir sanirim
Surekli gorusmeye aliskin insanlar icin gunde 1 2 kez konusmak bitirme nedeni
Yok sürekli görüşmek değil ama bazen 3 gün konuşmuyorduk hiç. Yoksa sürekli gün içinde mesaj yazsın arasın diye düşünmemiştim :)

Tekrar görüşmek istiyorsanız, işle ilgili veya arkadaşça buluşup, nasıl gelişiyor diye duruma bakabilirsiniz. Ama bence özlemek yeniden biraraya gelmek için yeterli sebep olmayabilir. Ayrılmak için sebepleriniz varmış ve bu sebepler değişmemiş. Ailenizin istemeyeceği, sizi arayıp sormayan, ne yaptığından haberinizin olmadığı biriyle yapabilecek misiniz? Hayatınızda ailenizin onaylayacağı, sizi arayıp soran biri olsaydı yine de onu özler miydiniz? Belki de onu değil de hayatınızda biri olmasını özlüyorsunuzdur. Yine de siz bilirsiniz tabii.

Bir adim at ne kaybedersin ki.banada o mesajı veriyormus gibi geldi. Görüşürsun baktin gördün olucak gibi devam edersin...

Tekrar görüşmek istiyorsanız, işle ilgili veya arkadaşça buluşup, nasıl gelişiyor diye duruma bakabilirsiniz. Ama bence özlemek yeniden biraraya gelmek için yeterli sebep olmayabilir. Ayrılmak için sebepleriniz varmış ve bu sebepler değişmemiş. Ailenizin istemeyeceği, sizi arayıp sormayan, ne yaptığından haberinizin olmadığı biriyle yapabilecek misiniz? Hayatınızda ailenizin onaylayacağı, sizi arayıp soran biri olsaydı yine de onu özler miydiniz? Belki de onu değil de hayatınızda biri olmasını özlüyorsunuzdur. Yine de siz bilirsiniz tabii.
İşte o tavırlarının nedenini de sormak istiyorum bi yandan. Hayatımda ondan sonra birileri oldu iyi kötü. Ama ben onu unutamadım. Çünkü çok güzel iletişimimiz vardı. Konuşması, bakışları, duruşu bilmiyorum hayatımdaki en olgun erkekti(Yaşı gereği doğal olarak).

Kac yasindasin?

Acı tecrübelerime dayanarak söylüyorum; uzun süre sevgili gibi konuşup, flört ettiği kıza açılmayan ya da flört dönemini uzattıkça uzatan adamdan bi cacık olmaz. Sizinle zaman geçirmek, konuşmak onun da hoşuna gidiyordur ama sadece o kadar. Olacak iş bu kadar uzamaz. Sert değil demir olsanız hislerini dizginleyemeyen erkek matkapla girerdi olaya, üzgünüm.

Eger sana onu arama cesareti vermediyse arama zaten. Ararsan mutlu olurum vs demis ama nezaketen demis de olabilir.
Zaten aranizda cidden cok yas farki var canim. Belki oda böyle düsünüyordur.. ailende razi olmaz diyorsun bence önüne bak ama cok istiyorsan ara en azindan icinde kalmasin. Kendin bilirsin.. hakkinda hayirlisi olsun.

Ne korkacak canım çok istese kendi arar zaten hiç tanımadığı biri değilsinya. İşine öyle geliyodur ağır abilik taslıyo.Hem çok yaş farkınız var o ne öyle baba gibi..

Hem yaş farkınız çok.

Hem de aramak isteyen arar, neden çekinsin aramaya?

3 günde bir konuşmak hangi yaşta olursa olsun normal değil.
Adam sizi çok farklı bir yere koymamış demek ki, beraber vakit geçirmeyi sevmiş en fazla.

Tabi adimi siz atin ama iki adim geriye....
Sizden bekliyor cabayi bana oyle geldi herseyi asan olgun ustat olan bir adam sevecek te aramayacak cekinecek sizden yok boyle birsey...daha ciddi dusunen biriyle gorusun evlilikle sonuclanacak olanlardan

Eger sana onu arama cesareti vermediyse arama zaten. Ararsan mutlu olurum vs demis ama nezaketen demis de olabilir.
Zaten aranizda cidden cok yas farki var canim. Belki oda böyle düsünüyordur.. ailende razi olmaz diyorsun bence önüne bak ama cok istiyorsan ara en azindan icinde kalmasin. Kendin bilirsin.. hakkinda hayirlisi olsun.
Yok haklısınız aslında yani neden benden bekliyor bu kadar bilmiyorum. Benden üstün görüyor olabilir kendini. Belki bana çocuk gözüyle bile bakıyor olabilir. L Ladyhappy de demiş, çok doğru, isteseydi bunca zaman beklemezdi o da.

Tabi adimi siz atin ama iki adim geriye....
Sizden bekliyor cabayi bana oyle geldi herseyi asan olgun ustat olan bir adam sevecek te aramayacak cekinecek sizden yok boyle birsey...daha ciddi dusunen biriyle gorusun evlilikle sonuclanacak olanlardan
Valla ne yalan söyleyeyim durumu arkadaşımla paylaştığımda beni çok gaza getirdi. Senden çekiniyor tepkilerinden diye ama o da benim kadar seviyor olsaydı arardı sorardı. Beni kendime getirdiniz teşekkür ederim :)

Adam 40 yaşında, siz 25 farkında mısınız???? Biraz zorlasa babanız olur.

Adam kızıyla, çocuğuyla konuşur gibi konuşuyor sizinle bu nasıl bir ilişki? Bana hiç sağlıklı gelmedi.

Evlilik filan düşünüyorsan bu adamla, ileride problem olur. Sen 40lı en sekse düşkün olduğun yaşlarda adam 55 inişe geçmiş olacak, yetmeyecek sana yatakta. Ona göre düşün.

Ya amcan yaşında adam ne yapacaksın. Git kendin gibi birini bul. Aynı dönemin çocuğu olun yaşanmışlıklarınız benzesin bazı şeyleri beraber aşın tecrübe edinin. Off şu yaş farkını çok kınıyorum bir gün yakınımın başına gelecek diye korkuyorum. Kızım benden beş altı yaş küçük birini damat diye getircek oturur ağlarım ya

40 yaşındaki adam aramak istese arar be güzelim öyle çekiniyorum ay diyerekten mesajlar vermez.
Hem neden senle görüşmesin ki, gençsin güzelsin akıllısın filan filan.
Bir de öyle adamlarla sevgiliyken güzel olurda evlenince filan çok güzel olmaz. Anca çok parası olursa belki :D
Yani hazır zaten bitmiş her şey, boşuna küllendirme.
Yeni aşklara yelken aç.
Erkek mi yok yav :D

Back
X