BEN Mİ ALINGANIM YOKSA KALBİMİN BU KADAR KIRILMASI NORMAL Mİ

Hoşuna gitmesi lazım tam tersi. Siz onu daha öpmeyin ilk adımı atmayın sevilmediğini düşününce aklı başına gelir. Siz yinede beni çok dikate almayın ama ilişkiler hakkında pek bilgili değilim ama ben öyle yapardım

şimdi aradı ağlayarak özür diliyor. Ne yapmam gerekiyorsa sen söyle bana diyor. Muhtemelen barışınca haftaya eliştirilerine başlayacak her şeye küsüyorsun olay çıkarıyorsun çok alıngansın diye olur olmazher gün başıma kakacak
Ya konudsn bağımsız bu adamlar niye hep ağlıyor ya bu kk nın kocaları.
Babam da dahil hiç ağlayan adam görmedşm hayatımda

şimdi hatalarımı kabul ediyorum hepsini çözeceğim tamam haklısın falan gibi mesajlar attı. ama beni geçiştiriyor gibi hissedip daha fazla siirleniyorum. Kesinlikle akşam sevişmeye çalışacak sorunu halledecekmiş gibi. Ama dünden sonra bende ne libido kaldı ne heves

yok yani bir de bigün önce sevişmiş falan olsak yaklaşmama kızsın diyeceğim de. En son pazar günü yaşanmıştı. Kaldı ki sevişmek için de yapmamıştım bunu içimden gelmişti. Gerçekten bunu yazarken bile ağlıyorum ne yapacağımı bilemiyorum
Ay ne alaka ya. Isterse 5 dk once sevisin, bu kizilacak bir durum degil. Bu adam sizi cok ezmis ve bastirmis. Bildiginiz manipule ediyor sizi.

cevabı " yaa ayy karımm özür dilerim istemeden oldu seni kırmak istemedim ben. yanlış ifade ettim kendimi."
Yazılanların hepsini okudum ve şu yorumu yapabilirim. Burada yorum yapanlar kadar acımasız olamicam eşinize.Bazı tepkiler karşıdaki insana fazla gelebilir fazladır da belki ama bu kişinin içinde ona karşı bi art niyet yoksa tolere edilmelidir.Benimde küçüklüğümden beri olan tikim yanaktan öpülünce silerim.Bunu istemsiz yapıyorum ve eşim ilk başta kırılıyor bozuluyormuş.Daha sonradan söyleyince bunun onla ilgili bir şey olmadığını istemsiz olduğunu açıkladıktan sonra anlayışla karşıladı.Eşinizde de belki öpülmek ile ilgili bir farklı bir tepkisi vardır kendisine alındığınızı açıkça belirtin gerçek sebibini öğrenmeye çalışın.
Birde sorum tam olarak eşinizin o günkü davranışına bozulmanız mı yoksa cinsel hayatınızın azlığı mı?
Eşiniz yorumlarda ki gibi kaba saba birisi olsaydı böyle bir msj atacağını da düşünmüyorum.

Yazılanların hepsini okudum ve şu yorumu yapabilirim. Burada yorum yapanlar kadar acımasız olamicam eşinize.Bazı tepkiler karşıdaki insana fazla gelebilir fazladır da belki ama bu kişinin içinde ona karşı bi art niyet yoksa tolere edilmelidir.Benimde küçüklüğümden beri olan tikim yanaktan öpülünce silerim.Bunu istemsiz yapıyorum ve eşim ilk başta kırılıyor bozuluyormuş.Daha sonradan söyleyince bunun onla ilgili bir şey olmadığını istemsiz olduğunu açıkladıktan sonra anlayışla karşıladı.Eşinizde de belki öpülmek ile ilgili bir farklı bir tepkisi vardır kendisine alındığınızı açıkça belirtin gerçek sebibini öğrenmeye çalışın.
Birde sorum tam olarak eşinizin o günkü davranışına bozulmanız mı yoksa cinsel hayatınızın azlığı mı?
Eşiniz yorumlarda ki gibi kaba saba birisi olsaydı böyle bir msj atacağını da düşünmüyorum.
Bu tarz takıntılar özellikle karşı taraf bilmeyince gerçekten kırıcı olabiliyor insanlar konuşa konuşa diye boşuna dememişler mutlaka oturup bu tarz sıkıntılar hakkında eşler birbiri ile konuşabilmeli
Eğer bir huylanma vb bir şey varsa da saygı duymak zor bir şey değil gerçekten

yaşamadığınız bir durum üzerinden değerlendirme yapmayın bence. yaşadığım ütün olayları tek tek yazma durumum yok ama yaşadığım değersizlik durumunu da yazdım.
alla alla burada sadece yaşadığımız konular hakkında mi yorum yapabiliyoruz ?
bence bir an önce rasyonel bakış açısına dönüş yapın :kahve:

Anlik tepki, o an öpülmek istemesi falan kabul ama bu tek seferlik bir olay degil. Ozetle şöyle anlatayim eşi cinsel isteksizliginin faturasini konu sahibine kesiyor. Onu istekli olmakla sucluyor, is camasiri giyince dalga geciyor, ben cok istekliyim bunaltmak istemedim diyoe ama max haftada 3 kez birliktelik oluyor. Bu isin bir standarti yok yani iki tarafta istiyorsa gunde 3 kez bile olabilir. Bir sekilde konu sahibine kotu hissettirmeye calisiyor. Kadinin gururu kirilmis
ben hala konu sahibinin abarttigini düşünüyorum verdiği tepkilerden dolayı
bence çok fazla olaylara rasyonel bakabilen biri değil

Herkese merhabalar hemen konuya giriyorum. Dün akşam eşimle uzanmış tv izlerken içimden geldi boynundan öptüm. "naapıyosun yaa?" diye sinirlenerek sert bi çıkış da bulundu. Ben de "kocamı da öpemeyecek miyim" dedim. "ne amaçla öpüyosun yani tahrik etmek mi istiyosun amacın oysa söyle yapalım" falan gibi konuşmaya başladı.Cinsel ilişki sıklığımız ise evleneli 1,5 yıl oldu haftada 1-2 diyebilirim maksimum 3 diyelim.Ben bunu bu şekilde kabul ettim ama ona sevgi doluyken bi öpücük verdim diye sert tepki vermesine, sevişmek istiyosan söyle gibi o anın ambiyansını da mahveden konuşmasına çok kırıldım. Belki üstüne genel ruh halim de eklendi sabahtan beri ağlıyorum. Ama onun attığı mesajlarda hiçbirşeyi çaktırmıyorum normal yazıyorum sorun çıkarıyosun küsüyosun ilişkimizi bozuyosun diye bana kızmasın diye. Ben gerçekten kocamı öpemeyecek miyim sevgi anlayışı tv izlerken omzuna yatmam ve put gibi hareketsiz durmam. benden isteği her akşam bu. belki benden farklı düşünen biri çıkar hanımlar gerçekten çok kötüyüm.
Benim eşim de öyledir. Severek evlendi ama asla cinsel dürtü dışında öpme dokunma yoktur. Ben ise temas bağımlısıydım. İlk zamanlar çok bağırdı hatta yanına yakın otursam kaçardı kendimi çok kötü hissederdim. Kırılmakta haklısın ama bir zaman sonra alışıyor insan

Back
X