BEN Mİ ALINGANIM YOKSA KALBİMİN BU KADAR KIRILMASI NORMAL Mİ

yok bizim de en bastan libido dusuklugu var 😂 ilk baslarda esim libidosuzdu, sonra cocuk dunyaya geldikten sonra buna bi libido yuklendi, bende de tam tersi oldu, hamilelikte zaten hastanede yattim, cocuk 3 aylik oldu hicbisey yok, yani ben istemiuorum. (2 bucuk yillik evliym)

Dogumdan sonra normal. Ben bebek 6 7 aylik olana kadar asiri isteksizdim. Hormonlardan kaynaklaniyormjs

Daha önce de böyle tepkiler veriyor muydu? Yani bu aralar herkesin sinirleri bozuk deprem nedeniyle vs, belki o an canı çok sıkkındı, zamansız gelmiş olabilir ona.

merhabalar konu havada kalmasın diye son gelişmeleri yazmak istedim. Biz oturduk konuştuk hatalarını kabul etti bir daha olmayacak çabalayacağım göreceksin dedi. Jinekoloğa çift terapisine gitme konularını açtım beraber gidelim seninle her şeye varım hepsinin üstesinden geliriz dedi. Dün gece ve bugün sabah da seviştik ve gerçekten değişmeye çalıştığını hissediyorum. inşallah böyle devam eder. ben kötü durumda iken yorumları ile bana destek olan hepinize teşekkür ederim

merhabalar konu havada kalmasın diye son gelişmeleri yazmak istedim. Biz oturduk konuştuk hatalarını kabul etti bir daha olmayacak çabalayacağım göreceksin dedi. Jinekoloğa çift terapisine gitme konularını açtım beraber gidelim seninle her şeye varım hepsinin üstesinden geliriz dedi. Dün gece ve bugün sabah da seviştik ve gerçekten değişmeye çalıştığını hissediyorum. inşallah böyle devam eder. ben kötü durumda iken yorumları ile bana destek olan hepinize teşekkür ederim
Jinekolog ne ?🤣

Herkese merhabalar hemen konuya giriyorum. Dün akşam eşimle uzanmış tv izlerken içimden geldi boynundan öptüm. "naapıyosun yaa?" diye sinirlenerek sert bi çıkış da bulundu. Ben de "kocamı da öpemeyecek miyim" dedim. "ne amaçla öpüyosun yani tahrik etmek mi istiyosun amacın oysa söyle yapalım" falan gibi konuşmaya başladı.Cinsel ilişki sıklığımız ise evleneli 1,5 yıl oldu haftada 1-2 diyebilirim maksimum 3 diyelim.Ben bunu bu şekilde kabul ettim ama ona sevgi doluyken bi öpücük verdim diye sert tepki vermesine, sevişmek istiyosan söyle gibi o anın ambiyansını da mahveden konuşmasına çok kırıldım. Belki üstüne genel ruh halim de eklendi sabahtan beri ağlıyorum. Ama onun attığı mesajlarda hiçbirşeyi çaktırmıyorum normal yazıyorum sorun çıkarıyosun küsüyosun ilişkimizi bozuyosun diye bana kızmasın diye. Ben gerçekten kocamı öpemeyecek miyim sevgi anlayışı tv izlerken omzuna yatmam ve put gibi hareketsiz durmam. benden isteği her akşam bu. belki benden farklı düşünen biri çıkar hanımlar gerçekten çok kötüyüm.
bigün evliyim, dışarıda bir kafede arkadaşlarla oturuyorduk. ben kalktım lavaboya gittim dönüşte onun olduğu yerden geçmem gerekiyordu, yanağından makas aldım. bana bir tepki verdi napıyosun sen herkesin içinde diye,şok olmuştum. çok şükür boşandım :D

Haklısın bende bozulurdum
Ama bozulmanı anlamamış üstüne söylenmiş
Konuş bence sana nasıl hissettiriyor anlarsa belki tekrar etmeyebilir

Gerçekten üzülüyorum kendin için mükemmel cevaplar olan bir sonuç bölümü yazmışsın keşke hayatın hayallerindeki gibi olsa

wattpad ergen yazarları gibi ufak bi hatan var jinekoloğa çift terapisine gidilmez.. İlk konularında farklı hallerini okuduğumuz ökü..z adam bu kadar yumuşak cümleler kurmaz peşpeşe hatalarını kabul etmez

Back
X