Ben mi alınganlık yapıyorum ?

prensesilya

Merhaba kk :)
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
617
335
103
39
Kizlar biliyosunuz konumu
Daha dun ogrendigim gebelik gunlerime başladim.hcg yi olcturecegim yine dr moralimi bozmustu biliyorsunuz...nese.

Zaten de korkularim oldugu icin kimseye soylemeyeyim dedim 2 3 aylik olana kadar.

Ama cok yakin bi arkadaşım var,aksam msjlasirken,"aramizda kalsin" diyerek söyledim.
Kimseye söylemeyeceğim daha,dedim durumu anlattım üstten.

Aradı..nese konusurken bi dk dedi beni beklemeye aldı.Lutfen hatta kaliniz sesini dinledim baya.
Beni hatta geri aldı.sevgilisi aramış onla konuşmuş.Beni söylemiş hamile diye.ayy o da cok sevinmiş.
Tanimam etmem adamı.

Cok kızdım.ben sana "soylemeyecegim sen de kimseye soyleme diyorum dakkasinda söyledin yani",dedim.
Ay nolcak ki,diyo.
Hem sevgilisine ne yani ne alaka,
Teli mesgul oldugu icin benle konuştuğunu soyleyince bunu soyleyerek rahatladi herhalde.cok sinir oldum gercekten.

Haksiz miyim ben simdi,alinganlik mi yapıyorum gerçekten :KK43:

Kizlar biliyosunuz konumu
Daha dun ogrendigim gebelik gunlerime başladim.hcg yi olcturecegim yine dr moralimi bozmustu biliyorsunuz...nese.

Zaten de korkularim oldugu icin kimseye soylemeyeyim dedim 2 3 aylik olana kadar.

Ama cok yakin bi arkadaşım var,aksam msjlasirken,"aramizda kalsin" diyerek söyledim.
Kimseye söylemeyeceğim daha,dedim durumu anlattım üstten.

Aradı..nese konusurken bi dk dedi beni beklemeye aldı.Lutfen hatta kaliniz sesini dinledim baya.
Beni hatta geri aldı.sevgilisi aramış onla konuşmuş.Beni söylemiş hamile diye.ayy o da cok sevinmiş.
Tanimam etmem adamı.

Cok kızdım.ben sana "soylemeyecegim sen de kimseye soyleme diyorum dakkasinda söyledin yani",dedim.
Ay nolcak ki,diyo.
Hem sevgilisine ne yani ne alaka,
Teli mesgul oldugu icin benle konuştuğunu soyleyince bunu soyleyerek rahatladi herhalde.cok sinir oldum gercekten.

Haksiz miyim ben simdi,alinganlik mi yapıyorum gerçekten :KK43:
Ortak tanıdıklarınıza söylemediği sürece sorun yooook ;)

Soylememesi gerekirdi. Bence de cok ozel bir durum. Ve soyleme diyorsan söylememeliydi. Ben olsam bende bozulurdum. Ama olamiyorum cunku hamile degilim :D

Ayyy dur bu yontemi bende deneyim kimseye soyleme diyince daha cabuk yayiliyormmuş :)
O an bu haberi verdiginiz icin sevinmiş bir anlik agzindan oyle cikmis oolabilir. Hem kimseye soyleme derken akrabalari ve ortak tanidiklarinizdan soz ettiginizi biliyordur kizmayin :)

Back
X