Ben mi alınıyorum?

kucukelma30

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
695
287
18
38
Arkadaşlar merhaba...Bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum.5 ay once bebegimiz oldu normalden kucuk bir bebekti.ilk bebegimiz oldugu icin cok endiselendik ve korktuk psikolojimiz bozuldu zor surecler gecirdik esimle.bu surecte bizden farkli sehirde yasayan gorumceme esim surekli bebegimizin fotograflarini gonderdi birsey demedim tabiki bende.dogumdan itibaren sureklo paylasti.neyse kendisi de 15 gun once dogum yapti.bgne kadar fotograf gondermedi.ben daha once esime sormustum gonderdiler mi niye gondermiyorlar diye baktim dun esim tlfnda konusurken fotograf istedi gondersenize ya merak ediyoruz filan dedi.1 saat sonra esime msj geldi noldu fotograf mi dedim yok msj dedi okudu biseyler yazdi filan.ne diyor dedim kontrole gotureceklermis bebegi sonra gonderirmis.ya acikcasi tuhaf geldi bana.normalde abisine mutlaka gonderirdi simdiye kadar istedgimiz halde boyle birsey soylemis bende uzerime alindim.ben varim diye mi gondermiyor nazar mi degiririm dedim esime.ve gercekten zoruma gitti.biz o kdr zor zamanlar yasadik herseyimizi paylastik ama dedim.napabilim dedi bana aciklama olarak.sonrasinea esim kardesiyle bir sure daha msjlasti ve o da uyudu.siz olsaniz napardiniz ne hissederdiniz?

Umursamazdım.
Göndermiyorsa göndermesin canım napalım yani?
Ben de bi daha paylaşmazdım kendi iyi veya kötü durumlarımı olur biter.
Demekki sizin kadar paylaşımcı birisi değil.
Herkes bir değil... Sen birşey yaptın diye hemen o da aynısını sırf sana güzellik olsun diye yapacak değil.

Demekki siz de mesafeli olmalıymışsınız, bu da size tecrübe olmuştur.

Arkadaşlar merhaba...Bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum.5 ay once bebegimiz oldu normalden kucuk bir bebekti.ilk bebegimiz oldugu icin cok endiselendik ve korktuk psikolojimiz bozuldu zor surecler gecirdik esimle.bu surecte bizden farkli sehirde yasayan gorumceme esim surekli bebegimizin fotograflarini gonderdi birsey demedim tabiki bende.dogumdan itibaren sureklo paylasti.neyse kendisi de 15 gun once dogum yapti.bgne kadar fotograf gondermedi.ben daha once esime sormustum gonderdiler mi niye gondermiyorlar diye baktim dun esim tlfnda konusurken fotograf istedi gondersenize ya merak ediyoruz filan dedi.1 saat sonra esime msj geldi noldu fotograf mi dedim yok msj dedi okudu biseyler yazdi filan.ne diyor dedim kontrole gotureceklermis bebegi sonra gonderirmis.ya acikcasi tuhaf geldi bana.normalde abisine mutlaka gonderirdi simdiye kadar istedgimiz halde boyle birsey soylemis bende uzerime alindim.ben varim diye mi gondermiyor nazar mi degiririm dedim esime.ve gercekten zoruma gitti.biz o kdr zor zamanlar yasadik herseyimizi paylastik ama dedim.napabilim dedi bana aciklama olarak.sonrasinea esim kardesiyle bir sure daha msjlasti ve o da uyudu.siz olsaniz napardiniz ne hissederdiniz?
Sevmiyordur böyle şeyleri size özel bir şey olduğunu sanmıyorum bende öyleyim çünkü ya da çok paylaşım yapan insanlarsanız bu yüzden olabilir belki bir yere atarsınız diye

Amann gönderse ne olur göndermese ne ? Anlamıyorum yani bu bebeği herkes görüyor bir tek siz değil ki, göndermesin boşverin ama isterse sizde göndermeyin bir daha. Sorarsa da nazar değiyor dersiniz.

normalde paylaşırmıydı sizinle başka şeyler..eger cevabınız evetse eşime ısrarla fotosunu istemesini söylerdim gıcık olması için.15 gündür göndermemesi saçmalık.tabii ben kendi aile ilişkilerime göre yazıyorum.bazıları nazara fazla takıyor.takıntılı biri demekki

O böyle tercih ediyor demekki. Ya elbet birşey olacağından değil ama insan yine de bebeği söz konusu olunca onu her şeyden sakınmak istiyor. Ben de kırk gun sakinmistim. Tuhaf gelebilir ama içimden gelmedi kimseyle paylaşmak. Size özel bir durum değil bence.

Ben yaptım ama o yapmadı
Ben göndeedim ama o göndermedi
Bir şeyleri karşılıksız yapmayı deneseniz
Herkes için en iyisi olur
Eninde sonun nda göreceksiniz bu bebeği

Ayrıca bebekken minyon olupta sonradan gelişimi çok ii olan bebeklerde var takılmayın buna derim

Umursanacak bir şey değil. İstemiş fotoğraf göndermiş eşiniz kardeşi yollamak istememiş yollamamis. Kendi aralarında bir şey. Hiçbir zaman eşimle ailesi arasındaki bir şeye karismam bir kez sorarım anlatırsam yorum yapar çekilirim. Siz de umursamayın kafanız rahat eder. Çocuğunuzu Allah bağışlasın. Bebeğiniz varken düşüneceğiniz en son sey milletin fotoğraf atması olmalı.

eşiniz kendi isteğiyle göndermiş, kimse zorlamamış. görümce de kendi isteği ile göndermiyor. ne var bunda? görümce diye illa altında bişey aramayın. boşuna dert yaratıyosunuz.

Görümcemin bebeğinin fotoğrafını görmemek,
kafama takacağım son şey olurdu...

Güzelce kendi bebeğimle ilgilenir,

güzel anılar bırakmak adına bol bol fotoğraf çekinirdim bebeğimle:))

Arkadaslar aslinda normalde ben cok icli disli degilim insanlarla normalimdir yani mesafemi korurum ama yeri gelince samimi de olurum.bu kisi daha once abisine baya bir dert yanmisti yengem beni aramiyor sormuyor diye aglamisti.yani normal sekilde konusuyorduk aslinda her hafta konusmuyorduk tabi ayri sehirlerdeyiz neticede.bende bunun uzerine yanlis anlamasin diye daha sık aramaya basladim uzerinden zaman gecti.bizim bebegin fotograflarkni esim gonderip durdu ilk andan beri.bende gonderme demedim yani sonucta kardesi dedim.

Takacak baska bi sey bulamadiniz mi ? boyle seylere takilir mi , bosverin gitsin cok da onemli degil.

Eşiniz kardeşine çocuğunun fotoğrafını atabilir kardeş sonuçta yabancı değil. İzin verdim gibi düşünmeniz saçma.

Görümce de çok paylaşmak istemez bu da çok normal. Üstünüze alınmayın.

Ben de sevmem paylaşmayı. Kardeşlerime bazı arkadaşlarıma gönderirim ama sosyal medyada çok az fotoğrafı vardır oğlumun..

Acaba çok mu gönderdi eşiniz? Görümce gönderilen fotoğraflardan sıkılmış olabilir mi? Ben bu şekilde göndermem falan diye düşünüyordur belki..

ben de gıcık olurdum..tlfda hiç mi çekilmiş fotosu yok çocuğun..o an çekemiyosa bile öncekilerden gönderebilirdi..nazar değer diye göndermemiştir büyük ihtimal..siz de bundan snra göndermeyin bence..

Buradaki bazi kisilerin ay bunu mi taktin yorumlari cok garip geliyor bana.evet bunu taktim ki yazdim bir fikir almak istedim objektif olarak.ama boyle her konuyu kucumseyenler var genel olarak.onlar yorum yapmasin ki vakitleri bosa gitmesin.mevzu bebek fotografi degil mevzu sanki cok cok uzak insanlarmisiz gibi bir tavir sergilenmesi.bunun sebebininde yuksek ihtimalle nazar degiririz gibi bir algi yaratilarak yapilmasindan rahatsiz oldum.insanin 1 tane kardesine de cocugunun fotografini gondermemesini normal karsilayan kisiler cok tuhaf geliyor bana kusura bakmayin.

Eşiniz kardeşine çocuğunun fotoğrafını atabilir kardeş sonuçta yabancı değil. İzin verdim gibi düşünmeniz saçma.

Görümce de çok paylaşmak istemez bu da çok normal. Üstünüze alınmayın.

Ben de sevmem paylaşmayı. Kardeşlerime bazı arkadaşlarıma gönderirim ama sosyal medyada çok az fotoğrafı vardır oğlumun..

Acaba çok mu gönderdi eşiniz? Görümce gönderilen fotoğraflardan sıkılmış olabilir mi? Ben bu şekilde göndermem falan diye düşünüyordur belki..
Sosyal medyada paylasmak degil zaten bahsettigim.insanin kardesinden cocugunun fotografini saklamasi normal mi yani sence?yoo esimin gonderdiklerinden neden bunalsin gayet guzel yorumlar yapio uzerine ariyordu hatta.

Görümcemin bebeğinin fotoğrafını görmemek,
kafama takacağım son şey olurdu...

Güzelce kendi bebeğimle ilgilenir,

güzel anılar bırakmak adına bol bol fotoğraf çekinirdim bebeğimle:))

Mesele bebegi gormek gorememekten ziyade istedgimiz halde garip bir duruma dusmemizdi aslinda

Back
X