Ben mi anormalim anlamadım?

Sidelya4121

Kanatlarım Var Ruhumda
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
222
50
98
34
Merhaba 10 haftalık hamileyim. Daha önce iki düşüğüm olduğu için yediğime içtiğime dikkat ediyorum elimden geldiğince kalkmama çalışıyorum. bu hamileliğimde de kese yanında kanamam oldu çok şükür geçti. Hemde Doktor düşer demesine rağmen. ben Allah korusun tekrar düşük yaptığımda bu sefer şunu bunu yapmadım diyip pişman olmak istemiyorum. 3 ay dolana kadar dikkat etmeye devam etmek istiyordum kalkmamaya. Kaynanam eşimin akrabaları kaynanamın komşusu herkes abarttığımı söylüyor başlıyorlar kendi zamanlarını anlatmaya böyle yaptık şöyle yaptık diyorlar. Abarttığımı düşünüyorlar. Teklonoji gelişti ama maalesef hastalıklar da çoğaldı etrafta bir çok düşük haberi alıyoruz buna rağmen kıyas yapıyorlar gerçekten anormal mi yaptığım

Merhaba 10 haftalık hamileyim. Daha önce iki düşüğüm olduğu için yediğime içtiğime dikkat ediyorum elimden geldiğince kalkmama çalışıyorum. bu hamileliğimde de kese yanında kanamam oldu çok şükür geçti. Hemde Doktor düşer demesine rağmen. ben Allah korusun tekrar düşük yaptığımda bu sefer şunu bunu yapmadım diyip pişman olmak istemiyorum. 3 ay dolana kadar dikkat etmeye devam etmek istiyordum kalkmamaya. Kaynanam eşimin akrabaları kaynanamın komşusu herkes abarttığımı söylüyor başlıyorlar kendi zamanlarını anlatmaya böyle yaptık şöyle yaptık diyorlar. Abarttığımı düşünüyorlar. Teklonoji gelişti ama maalesef hastalıklar da çoğaldı etrafta bir çok düşük haberi alıyoruz buna rağmen kıyas yapıyorlar gerçekten anormal mi yaptığım
Tabi kide çok normal .....çok dikkat et bol bol uzan.eski hikayeleri de kendinin olsun.kayinvalidem bana da öyle dedi yürüdüm dinlemedim düşük tehlikesi geçirdim.simdi ağzını açamıyor.ilk üç ay hatta dört aya kadar canım dikkat et sen.kimseyi sallama.simdi yediğimiz yiyeceklerden dolayı bünyeler hassas oluyor.eski gıdalar neredeeee???sen kendi bildiğin doğruyu yap canım :anneadayı:allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin ...

İnsanın bebeğini koruması neden anormal olsun. Hele iki düşükten sonra. Ben düşük yapmadım ama oğlumda da şimdi ki hamileliğinde de çok dikkat ediyorum. Onlar bize Allah'ın emaneti, elimizden geldiğince korumamız gerekiyor. Hiç merak etme Can'ım, Allah'ın izniyle sağ salim al yavrunu kucağına inşallah.

Sizin yaptığınız kadar normal olan hiç bir şey yokk, lütfenn çevrenizdekilere özellikle kaynana ve çevresine kulak asla asmayın. Kimseyi ilgilendirmez sizin ne derece hassas olup dikkat ettiğiniz. Bebeğiniz ve sizden başkası önemli değil boş konuşan ve her şeye karışan çevre faktörlerinden nefret ediyorum. Sakınnn kulak asmayın he he deyip geçin gerçekten söylüyorum yoksa baş edemezseniz çenelerinden. Sizin davranışınız, gösterdiğiniz özen ve dikkat o kadar normal ki asıl normal olan sizsiniz. Ayrıca istedğiniz kadar da abartma hakkına sahipsiniz abarttığınızdan değil elbette ama bu kimseyi ilgilendirmez. Bebişinize ve kendinize odaklanın içinize sinmeyen tek bir şeyi bile yapmayın:KK54:

Yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için teşekkürler ne kadar he he diyip duymamazlıktan gelmeye çalışsamda üzülüyorum. Onlar da biliyor duyuyor etrafımızda bir sürü düşük yapan var yine de konuşuyorlar özellikle yatmam dert olmuş.

Yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için teşekkürler ne kadar he he diyip duymamazlıktan gelmeye çalışsamda üzülüyorum. Onlar da biliyor duyuyor etrafımızda bir sürü düşük yapan var yine de konuşuyorlar özellikle yatmam dert olmuş.

Çok günah ve ayıp gerçekten yaa ben böyle şeyler duyunca inanılmaz sinirleniyorum. En iyi siz bilirsiniz daha önce ne yaşadığınızı neden bu insanlar böyle anlayamıyorum. Karışmayın bana ben ne yapmam gerektiğini biliyorum de gerçekten hiç tutma içinde ayıp değil cevap vermen. Siz bebeğinize odaklanın bırakın onlar dert edinsinler kendilerine. Canınızı sakın sıkmayın bebeğinizde sizde Allaha emanetsiniz. Çok bunaldığınızda Allah'a sığının onların çenesi bir şekilde kapanır :nazar::anneadayı:

Canim oncelikle hayirli olsun insaallah sag salim kucagina alirsin bebegini. Sen kimseyi takma bildigine devam et bosver.
Benim.merak ettigim sey acaba bu dikkati yumurtlama gününden itibaren gostermek gerekirmiki? Yani verimli gecen bir yumurtlama doneminin hemen ardindan fazla sarsilmamak agir is yapmamak vs gerekir mi? Yoksa olustuktan ve hamileligi ogrendikten sonra mi anlami var bu dikkatin? Ben her yum.doneminden sonra illa bisey oluyo. Bir ay agir temizlik bir ay cok kötü bir yolda kotu bir arabayla yolculuk falan oldu. Acaba diyorum onlar engelliyormudur dollenmeyi? o_O
Bak senden evhamlilari da var :halay:

Canim oncelikle hayirli olsun insaallah sag salim kucagina alirsin bebegini. Sen kimseyi takma bildigine devam et bosver.
Benim.merak ettigim sey acaba bu dikkati yumurtlama gününden itibaren gostermek gerekirmiki? Yani verimli gecen bir yumurtlama doneminin hemen ardindan fazla sarsilmamak agir is yapmamak vs gerekir mi? Yoksa olustuktan ve hamileligi ogrendikten sonra mi anlami var bu dikkatin? Ben her yum.doneminden sonra illa bisey oluyo. Bir ay agir temizlik bir ay cok kötü bir yolda kotu bir arabayla yolculuk falan oldu. Acaba diyorum onlar engelliyormudur dollenmeyi? o_O
Bak.senden evhamlilari da var :halay:

:)
Hamile olduğumu öğrendikten sonra dikkat etmeye başladım

Son düzenleme:
bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah :) bende bu konuda biraz genişim sanırım sakınılan göze çöp batar diye düşünüyorum. biraz rahat olun ve olumlu düşünün o zaman hamileliğiniz daha zevkli geçer. ablam 2 tane düşük yaptı yattı kıpırdamadı ama düşecekse hiçbirşey engel olmuyor. aynı şekilde tamamına ereceksede ne yaşanırsa yaşasın tutunuyor. benimde 7 haftalıkken kanamam başladı ikinci gebeliğim ve inanın hiçbirşeye dikkat edemiyorum çünkü 3 yaşında kızım var. doktorun söylediği şeyleri yapmam mümkün değil. Allaha emanet bu dünyada yiyip içeceği varsa tamamına erecek biraz kaderciyim sanırım. bu arada kızımdan sonra bende bir operasyon geçirmek zorunda kaldım. kanama yoktu ama kese boştu. anne çin çok zor ama bişeyler yaşancaksa engel olunmuyor. en güzeli hep olumlu düşünmek ve kucağınıza aldığınız günlerin hayalini kurmak ;)

Back
X