- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.281
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar canım yine sıkıldı
benim alt katım kayınvalidemler ve ben 4 aylık evliyim
biraz önce görümcemi çaya çağırdım.seni sevdiğim için söylemek istiyorum dedi ve başladı anlatmaya
kayınvalidem kayınpederim benim hergün aşağı inmemi bekliyolarmış,neden gelmiyo diolarmış.dün misafirim vardı kek yapmıştım.görümcem de vardı.giderken kek vermek aklıma gelmedi.neden kek göndermemişim,gelin neden onları düşünmüyormuş.ben bi yere giderken neden şuraya gidiyorum demiomusum,neden kafama göre takılıomusum.hesap vermek gibi değilde anne ben şuraya gidiyorum bi şey lazımmı falan gibi.
bi yere gidip gelince şöyle yaptık böyle yaptık die neden laf edivermiyormuşum yanlarına uğrayıp.
ya içimden gelmio arkadaşlar..benim kendi annemgil olsa aşağıda hergün gitmem ki!ve zaten hergün bişeyler alıyoruz veriyoruz bi şekilde görüyorum onları..
eşimlede evlendik evleneli hep kavga edioruz bu konu yüzünden.sanırım onada sölüolar biz napıyoruz da gelin gelmio falan die.
bilmiyorum,dediğim gibi böyle şeyler de duydukça hiç içimden gelmez oldu.sonuçta eşimle kavga etmemize sebep oluyorlar ne gerek var.ben görüştüğümüzde hal hatırda ediyorum hizmetimide ediyorum.
moralim bozuldu,bana bi fikir verin benim nasıl yaklaşmam lazım eşimin ailesine.
ya hastaysada hasta sizi görünce iyleşiyor mu?hergün gitmeseniz arasanız falan olmuyormu?
Ben de annem ve kayınvalideme çok çok yakın mesafede tam aralarında oturuyorum. Bizimkiler her kapımızın önünden geçişte cam tıklatıyorlar. Her dakika gelmek istiyorlar. Bir gün gitmesek, oğluna küstüğünü belirtiyor falan. Babası geçerken cama tıklatıyo annen biraz halsiz, rahatsız gibilerinden bildiriyor. Daha hazırlanıp çıkmamıza fırsat kalmadan anne geliyor ve hastayım gelmiyorsunuz diye söyleniyor.
Geçen gün arka odada işim vardı, e doğal olarak salonun ışığını kapatıp geçtim. Salonun ışığını yaktığım gibi geldi, annendeydin galiba diyo. Hayır evdeydim arka tarafta işim vardı diyorum. Tekrar annendeydin galiba diyo. Hadi diyelim ki annemdeyim, senden neden saklayayım. Yasak mı anneme gitmem yani. :S
Öyle işte...
Senin işinde zor be canım bu yaşlılar çocuk gibi mi oluyor nedir anlayamıyorum....
Kızıyorum, kızıyorum... Yine de seviyorum... Biraz evvel işyerime ziyarete geldiler... :)
kayınvalidenler mi iş yerine geldiler:)Kızıyorum, kızıyorum... Yine de seviyorum... Biraz evvel işyerime ziyarete geldiler... :)
bende aynı fikirdeyim,hergün görüşmemek demek sevmiyo demek değildir..dediğiniz gibi hergün gidip de ne paylaşabilirsin ki..ya her zaman görüşmeye gerek yok fazla muhabbet tez ayrılık getriir yanii özlemek lazım biraz yaaa....
bende sewerim kv kp ama fazla görüşmekte istemiyorum... eşim gitsin ama bn hergn gtmekten bunalıyorum...
canım dediğin gibi ben de ondan korkuyorumki zaten,5dk dan ne olur diyen var evet ama yok komşular gelinin niye gelmiyor diolar ben mahçup oluyorum ara sıra berabere gitsek vb.konu komşuya ne ise,kocaman kocaman kadınlar.Aile yapilarini en iyi sen bilirsin.
Simdi burdan bakinca gunde bes dk oturmaktan hal hatur sormaktan birsey olmaz diyebiliriz ama..
Onlar da bu adimi bekliyorsa, kizim hadi bi de yemek yap, e hadi ayse teyzen de gelecekti sen de kal, yan komsuya caya gidilecek gibi emri vakiler baslarsa..
Senden sohbet arasinda o gunku planini ogrenip ne zaman gittin ne zaman geldin, o kadar gezdin yemegini ne ara yaptin gibi lacka muhabbetler gelisirse..
O zaman bir konu daha acarsin boyle boyle bizimkiler cok ustume geliyor diye :)
Biz de bu konunu coktan unutmus olup e biraz mesafe koy caniim deriz : )
Yaziya dokunce iyice trajikomik oldu : D
Yani demem o ki.. Tamamen karsi tarafin niyetiyle alakali bir tavir sergilmekte fayda var :)
kayınvalidenler mi iş yerine geldiler:)
aslında hergün eşim gtse bişey demem ama bnde yoruluyorum artık.. eşimde bizi görünce mtlu oluo dio ama ben de yoruluyorum en azından sadece eşim gtse ben de bi gn gider bi gün gtmezdm :/
bendede aynı durum var maalesef ama benimkiler doğulular ben kürtçe bilmiyorum ve onlar sürekli kürtçe konuşuyolar ilk günler çok zoruma gidiyodu sonra kendime uğraşlar bulmaya başladım kursa gttim yürüyüşe gttim arada sırada rahatsızım dedim ama yinede beklediler hamile kaldığımda bile uyuyorum dedğimde bu kadar uyunurmu falan bide ben ailemle kalmadığım için evlenene kadar çok zorlandımya kızlar canım yine sıkıldı
benim alt katım kayınvalidemler ve ben 4 aylık evliyim
biraz önce görümcemi çaya çağırdım.seni sevdiğim için söylemek istiyorum dedi ve başladı anlatmaya
kayınvalidem kayınpederim benim hergün aşağı inmemi bekliyolarmış,neden gelmiyo diolarmış.dün misafirim vardı kek yapmıştım.görümcem de vardı.giderken kek vermek aklıma gelmedi.neden kek göndermemişim,gelin neden onları düşünmüyormuş.ben bi yere giderken neden şuraya gidiyorum demiomusum,neden kafama göre takılıomusum.hesap vermek gibi değilde anne ben şuraya gidiyorum bi şey lazımmı falan gibi.
bi yere gidip gelince şöyle yaptık böyle yaptık die neden laf edivermiyormuşum yanlarına uğrayıp.
ya içimden gelmio arkadaşlar..benim kendi annemgil olsa aşağıda hergün gitmem ki!ve zaten hergün bişeyler alıyoruz veriyoruz bi şekilde görüyorum onları..
eşimlede evlendik evleneli hep kavga edioruz bu konu yüzünden.sanırım onada sölüolar biz napıyoruz da gelin gelmio falan die.
bilmiyorum,dediğim gibi böyle şeyler de duydukça hiç içimden gelmez oldu.sonuçta eşimle kavga etmemize sebep oluyorlar ne gerek var.ben görüştüğümüzde hal hatırda ediyorum hizmetimide ediyorum.
moralim bozuldu,bana bi fikir verin benim nasıl yaklaşmam lazım eşimin ailesine.