Ben mi art niyetliyim acaba?

tarkaninoglumurat

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
462
298
34
Selam kizlar bir bdv klasigi kayinvalide.
bazen herseyin altinda bisey mi ariyorum diye kendime soruyorum anlatiyim siz cevaplayin.kp izmire gider ara sira kv tek kalamadigi icin biz gideriz onda kaliriz. Her gidisimde mutlaka ic camasiri vs esya alirim yanima.kv de bunu bilir gecen gun yine kalmaya gittik esimin yanagini oksayarak senin esya getirmene gerek yok oglumun esyalari var evde sen merak etme dedi imali bi sekilde.bende olsun ben aliyim yanima giyer giymez onun bilcegi is dedim.evleneli 6 ay oldu sanki oglunu paylasamiyomus gibi geliyo.siz soyleyin ben mi yanlis dusunuyorum?

bazen herseyin altinda bisey mi ariyorum diye kendime soruyorum anlatiyim siz cevaplayin.kp izmire gider ara sira kv tek kalamadigi icin biz gideriz onda kaliriz. Her gidisimde mutlaka ic camasiri vs esya alirim yanima.kv de bunu bilir gecen gun yine kalmaya gittik esimin yanagini oksayarak senin esya getirmene gerek yok oglumun esyalari var evde sen merak etme dedi imali bi sekilde.bende olsun ben aliyim yanima giyer giymez onun bilcegi is dedim.evleneli 6 ay oldu sanki oglunu paylasamiyomus gibi geliyo.siz soyleyin ben mi yanlis dusunuyorum?
yok ya sen abartmışsın biraz.Anne evi orası illaki vardır eşinin eşyaları.Senin ailenin evinde yok mu hiç.Takılma bunlara

Ne ima etmiş olabilir ki? Gayet normal bir şey söylemiş. Eşinizin orada eşyası olmasından daha doğal ne var ki?
Bence siz abartmışsınız, "ah ne iyi ben de taşımaktan kurtulmuş oldum anneciğim" diyerek gülüp geçseydiniz keşke.

Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz gibi.
Ben kasıtlı yapılmış birşey göremedim.
Böyle şeyleri sorun ediyorsanız kvniz gelsin sizde kalsın eşya taşıma derdiniz olmaz en azından.

Benim tarafimdan bi cekememezlik yok cok iyi anlasiriz ne bilim sanki imali konustu gibi geldi okuzun altinda buzagi mi ariyorum acaba diye de dusundum 3. göze daanismak istedim:)

Ilk zamanlarda oyle geliyor insana sanki anneyle oglunun arasına girmis gibi hissediliyor sende hep esinin kendine ait olmasini istedigin için oyle anlamis olabilirsin

neden kaynananın evinde kocanın esylarını bırakıyosun kı topla hepsini hic sevmem öyle seyi ben ne getirdiysem onu giycen cnm aaa

Eşya getirmene gerek yok sözünü ne amaçla söylemiş olabilir kaynana?
Pardon ama 3 bavul eşya mı götürüyorsunuz sanki sırtınızda taşıyarak
Ne olur götürseniz bir iki parça birşey

Benim de hiç hoşuma gitmezdi açıkçası

Ya da ben de bir kaç parça eşyamı kaynanamın evinde bırakırdım. Eşime eşya götürmeme gerek yoksa bana da olmasın.

Hayır kayınvalideyi hangi neden böyle bir şey söyleme itti acaba onu anlamadım.

Valla bizde 6 yılı devirdik Allah'ın izniyle :nazar:değil çamaşırı hiç bişeyi yok eşiminde benimde ana evinde zamanla bişey kalmaz.
Acaba size söylemesimi imalı geldi :KK64:

Eşya getirmene gerek yok sözünü ne amaçla söylemiş olabilir kaynana?
Pardon ama 3 bavul eşya mı götürüyorsunuz sanki sırtınızda taşıyarak
Ne olur götürseniz bir iki parça birşey

Benim de hiç hoşuma gitmezdi açıkçası

Ya da ben de bir kaç parça eşyamı kaynanamın evinde bırakırdım. Eşime eşya götürmeme gerek yoksa bana da olmasın.

Hayır kayınvalideyi hangi neden böyle bir şey söyleme itti acaba onu anlamadım.

Iyide, kadinin ne art niyeti olabilir ki? O laflara hangi gaye'ye ulasmis oluyor? Sonuçta orasi daha 6 ay önce esinin eviydi. Elbette daha eski kiyafetleri felan vardir. Konu sahibin niye eski kiyafeti orada olsun?

Bilemedim, ben bu lafin altinda art niyet bulamadim. Bu durumu kendi annem ile yasasaydim, annemde söylerdi, ne gerek var tasimayi, burda zaten kiyafetlerin var diye.

sizde bir iki parça eşya bırakın nolur nolmaz. Çok doğal ve normal, böyle yanlış fikirlerle başlıyor sıkıntılar genelde. siz nisbet olarak bişey yapsanız bu defa o niye böyle yaptıkı diycek ve belki o inatlaşacak. annelere karşı biraz daha anlayışlı olmalıyız.

X