• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi art niyetliyim ?

Kizlar merhaba iyi geceler,

37 haftalik hamileyim doğuma az bir sure kaldı nasipse.. sorun kv tuhaf hareketleri bu hafta izne çıktım henüz bize geldigünde sürekli olumsuz doğum hikayeleri anlatıyor, birinin çocuğu emziriken ölmüş yok dusurmusler kucağından gözleri kör olmuş, kadının biri zor bir doğum yapmış organları dagilmis vs vs.. en son boya badana işimiz vardı eşyaları toplarken ufak bir parça taşıdım 300 gramlık bir tahta taşıdığı şey kızdan çok sıkıldın herhalde çıksın istiyora getirdi. . Bende niye sıkılıyım en çok benim kızim dedim .. kızımın ismini eylül derin koymaya karar verdik sürekli Asya diye seslenmeye başladı göbek adı olsunmus, ilk hamileligimi öğrendiğim babaanne olmaya hazır değilim demişti bu arada.. kızlar napmaliyim cidden sinirlerim çok yiprandı. . Eşimin basının etini yiyorum sürekli bana bunları yapan 40imdada birsürü laf söyler diye düşünüyorum, haksız miyim yoksa artniyetli miyim takıntı haline mi getirdim sizce..
Yüz verme benimkide öyle saçma sapan konuşur agzindan cikani bilmiyolar işte ben uzak duruyorum ama sagolsun esim beni destekliyor kv. yüz verseydim bebegim dogdugunda gunlerce bende yatip kalkardi aradaki mesafeyi hic koruyamiyor en ufak iyi niyette laubali oluyor lohusalikta sikinti cekmemek icin simdiden sinirlarini koy, o tarz olumsuz seylerden bahsettiginde bana birdaha boyle seyler anlatma psikolojimi olumsuz etkiliyor ruyalarima giriyor de agzini kapa Asya dediginde de ben olsam Asya kim?derdim

Ben bu devirde herkesten herseyi bekliyorum.Soz konusu bebegimse eger en iyisini ben dusunurum.Onlar oneri sunar bana mantikli gelirse ben yaparim.Hamile bayansin neden sana olumsuz istisnai durumlari ornek veriyor anlattiklari binde bir olucak seyler. Sacma buldum goruslerini kv nin. Bence hic kimse icin kndi huzurunu kocanla arani bozma.gelecek gunleri cocugun esinle kutlu oldugun gunleri dusun.iyi dusunun iyi olsun. Kayinvalidene de umursamadigini gosterecek davranislarda bulunmalisin bence

Eşim herseyin farkında kızının hamileliğini gece 11 de bütün akrabalarini arayarak kutlayan kv benim hamileliğne bu kadar borçla çocuk mu yapılır diye tepki verdi.. belkide içim soğudu bilemiyorum

Yüz verme benimkide öyle saçma sapan konuşur agzindan cikani bilmiyolar işte ben uzak duruyorum ama sagolsun esim beni destekliyor kv. yüz verseydim bebegim dogdugunda gunlerce bende yatip kalkardi aradaki mesafeyi hic koruyamiyor en ufak iyi niyette laubali oluyor lohusalikta sikinti cekmemek icin simdiden sinirlarini koy, o tarz olumsuz seylerden bahsettiginde bana birdaha boyle seyler anlatma psikolojimi olumsuz etkiliyor ruyalarima giriyor de agzini kapa Asya dediginde de ben olsam Asya kim?derdim

Evet bu çok iyiyemiş asya kim diyebilirim:emir_bebek:

Siz art niyetli değilsiniz fakat derin düşünmüşsünüz doğum yakın olduğundan sanırım Kv nin de hareketleri bana aşırı gelmedi o da biraz Heyecanlı gibi sadece

Back
X