Merhaba,
Ben hep bu köşede yazanları takip ederim, elimden geldiğince önerilerde bulunmaya çalışırım ama kendi sorunumu çözemiyorum bi türlü
Söyle ki; 3 yaşında hiperaktif çok tatlı bi oğlum var, 4 yıllık evliyim. Çalışıyorum.
Sabah kalkıp çocuğu giydir, kahvaltı ettir, okula bırak, işe git, işleri hallet, akşam çocuğu al, eve gel yemek yap, yedir, ıvır zıvır derken çok yoruluyorum, yıpranıyorum
Kendime ayırdığım zamanın sıfır, aylar oldu kitap kapağı kaldırmayalı. Ki ben çok severim okumayı, film izlemeyi. Kuaföre gideyim diyorum hep başka şeyler yüzünden erteliyorum.
Eve temizlikçi alsam ona da güvenemiyorum evi anahtarı teslim edecek kadar. Annemden kardeşimden desen hayır yok, çocuğumu bile birgün baksınlar diye bırakınca laf söyledi babam
Eşim desen evde bir süpürge yapar, sanki bayram temizliği yapmış gibi aylarca ben sana yardım ediyorum olur, sofradan tabağını bile kaldırmaz
Şimdi birde ramazan, bir yandan oruç, gece sahur hazırlığı derken daha da zor geçiyor günler.
Özetle ne yapsam bilmiyorum, aynı durumda olanlar ne yapıyor? Hem evi hem işi hem çocuğunuza nasıl bakıyorsunuz, nolur bir taktik verin ben motoru yakmadan