Ben mi bir garibim anlamadım ???

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
66
Antalya
Bazen çevremde görüyorum yada konuşuluyor. Ben başkasının içtiği bardaktan su içemem, bu kendi çocuğumda olsa yada kaşığını kullanamam. Etrafıma bakıyorum herkes birbirinin bardağından su içiyor aynı tabaktan yemek yiyor, yada bazen iş veya arkadaş ortamlarımda bardak olmuyor, ben senin bardağından içerim falan ben yapamıyorum bunu.
Mesela birisinin evinde kalmak zorunda dahi olsam asla o evdeki el havlusunu bile kullanamam varsa kendi havlum, yoksa kağıt havlu oda yoksa elimi silmem. En çok nefret ettiğim olay ise kendi evimde yada başkasının evinde reçel yada sarelle gibi gıdaların kahvaltı yapılan çatalla alınması ve ağzına sokup tekrar oraya daldırılması beni deli eder. Aranızda böyle olanlar varmı? yoksa ben mi tuhafım anlamadım.:26::26:

Tuhaf degilsin canim bende aynen oyleyim... Bir baskasinin bardagindan su icmem veya elinde biseyi cok fazla tutmussa ona dokunamam bunun gibi gariplikler bendede var yani :)

Havlulara gelince ben kendi banyomuzdaki el havlusunu bile kullanamam annem babam da kullaniyor diye... O yuzden banyoda kendime ait havlum var... Yani yalniz degilsin :)

Bide ben cok cabuk tiksinirim herseyden :26:

nekadar zor ya ;) genel olarak bende hassasımdır ama konu aile olunca değişir..anneyle aynı havluyu kullanmamak mesela değişik geldi bana:103:

Son düzenleme:
Tuhaf degilsin canim bende aynen oyleyim... Bir baskasinin bardagindan su icmem veya elinde biseyi cok fazla tutmussa ona dokunamam bunun gibi gariplikler bendede var yani :)

Havlulara gelince ben kendi banyomuzdaki el havlusunu bile kullanamam annem babam da kullaniyor diye... O yuzden banyoda kendime ait havlum var... Yani yalniz degilsin :)

Bide ben cok cabuk tiksinirim herseyden :26:

Bizim evde herkesin havlusu ayrıdır. Hele yumurta kimsenin elinden yiyemem. :19: Öyle çok çok titiz biri değilim ama huylanıyorum işte :17: yanlız değilmişim demekki :34:

yoo tuhaf değilsin kimi insan böyle şeyleri umursamaz insanlar dışardaki çeşmenin yanına konmuş bardaktan bile su içebiliyor
ben de o reçel mevzusunu hiiiiç sevmemm bu arada :120:

Bizim evde herkesin havlusu ayrıdır. Hele yumurta kimsenin elinden yiyemem. :19: Öyle çok çok titiz biri değilim ama huylanıyorum işte :17: yanlız değilmişim demekki :34:

Bende cok huylaniyorum.. Ve o bahsettigin catalla veya kasikla yiyip tekrar batiranlara ayri deli oluyorum.

Lurci; O havlu olayida soyle; sabah kalkinca yuzler yikanmis oluyor dolayisiyla havluda islaniyor... O havluyu kullanamiyorum yani cok islak olmasa bile psikolojik tamamen...

Bende cok huylaniyorum.. Ve o bahsettigin catalla veya kasikla yiyip tekrar batiranlara ayri deli oluyorum.

Lurci; O havlu olayida soyle; sabah kalkinca yuzler yikanmis oluyor dolayisiyla havluda islaniyor... O havluyu kullanamiyorum yani cok islak olmasa bile psikolojik tamamen...
Ya tuaf olan sizsiniz yada tuaf olan bizleriz.
Ben bu konularda çok rahatım. Zadece su çatal batirmada bende çok dikatliyimdir. Ama oyle ciddi bir sorunum yok.
Ayrica dışlarda yemek yemesinde'de çok rahatimdir. Nişanlım bu konuda çok hassas ve benim bu rahatlığımdan bazen sikayet eder.
Ne güzel Ben nefis olan herseyi yerken o ac kalır ve ac kaldigi icinde sinirden olur:)

malesef ben de oyleyim baskasinin evini gectim kendi evimde bile baskalari kullaniyo diye havluyu kullanmak istemem tuvalete birinin arkasindan girdiysem bi saat temizlerim bardak catal konusuna hic girmiyorum bile :)) bazen bu kadar takinti beni yoruyo ama napiyim elimde degil

Kuru bir şey yenmişse ağızdan salya kalıntısı olmayacağından sıkıntı değil ama cıvık bir şeyse ağızdan kalan sıvılar ve yenen şeyin karışımı kaşıkta çatalda kalıyor işte o durum iğrenç. Ama kuru bir şey sadece çatalın ucuna batırılmışsa ailemden tiksinmem :d Herkesten bu şekilde tiksinilebilir bence normaldir yani takıntı olarak görmüyorum bahsettiklerini...

adetim 31inde bitmişti üzerinden bugün 10 gün geçti test yaptım negatif çıktı.bi daha test yapmama gerek var mıdır ? bilgisi olan var mı ?

Ben de aynıyım ,bizim evde zaten herkesin havlusu ayrıdır.Bazen arkadaşlarım bir şey yerken bana da kendi çatalında ikram eder, çaktırmam ama içim gide gide yerim artık :1: Hiç içmem başkasının suyunu da.Garip değil hem zaten tıbbi açıdan da bulaşıcı hastalıkların geçişini önleriz böyle davranarak:34:

Son düzenleme:
Bazen çevremde görüyorum yada konuşuluyor. Ben başkasının içtiği bardaktan su içemem, bu kendi çocuğumda olsa yada kaşığını kullanamam. Etrafıma bakıyorum herkes birbirinin bardağından su içiyor aynı tabaktan yemek yiyor, yada bazen iş veya arkadaş ortamlarımda bardak olmuyor, ben senin bardağından içerim falan ben yapamıyorum bunu.
Mesela birisinin evinde kalmak zorunda dahi olsam asla o evdeki el havlusunu bile kullanamam varsa kendi havlum, yoksa kağıt havlu oda yoksa elimi silmem. En çok nefret ettiğim olay ise kendi evimde yada başkasının evinde reçel yada sarelle gibi gıdaların kahvaltı yapılan çatalla alınması ve ağzına sokup tekrar oraya daldırılması beni deli eder. Aranızda böyle olanlar varmı? yoksa ben mi tuhafım anlamadım.:26::26:

aynı bennnn kendini beğenmişlik değil bu gerçekten bende aynı sen gibiyim bırak bunları kapı sapını bile genelde dirseğimle açarım elimde egzama oluştu her dakika yıkamaktan çok şikayetçiyim bu huyumdan ama emin ol elinde olmuyo bu kadarda olmaz ki canım diyorum bozuk para zafım var asla dokunamam bide işim dolayısıyla süreli ellemek zorunda kalıyorum kağıt para felan soluk lavaboda alıyorum

bizim evde de durum böyle,
herkesin havlusu ayrıdır
herkes ayrı bardaktan su içer
reçel çikolata için kahvaltı çatalından bıçağından ayrı çatal bıçak indirilir

herkes böyle olduğu için kimse alınganlık yapmaz

Ben de rahatsız olurum başkasının çatalından,bıçağından,bardağından...:19:
Kocamınkini bile kullanamazdım.
Ancak şimdiki zamana bakınca,komik bir hatıram var bununla ilgili...:9:
Şimdiki sevgilimle ilk buluştuğumuz günden beri birbirimizin kaşığından yiyoruz,bardağından da hatta aynı su şişesinden bile içiyoruz. Ki o da nefret edermiş eskiden bundan.:15:
Bizim olay bilinçsizce oldu,ilk buluştuğumuz gün çok önemli bir konuyu tartışırken önümüzde en sevdiğim tatlı vardı,sakinleşmem için önüme itti:10:,ben de yemeğe başladım,bir an sustuk,tartışmamız olumsuz sonuçlandı:26:,görüşmeyi kesmeye karar verecekken ortak kaşık meselesini açtı o:53:,gülmeye başladık:9:,ayrılamadık:nazar::16:!!!

Ben de senin gibiyim.Ama orta okulda bir ara basketbol maçlarına çıkıyordum.Maç aralarında susuzluktan ölmüşsün zaten kimin şişesi eline gelirse içiyorsun düşünmeden :27: O zaman alışmıştım , sonra zamanla yine eski halime döndüm.Biraz da ailede görme sanırım bu.Mesela benim annemle ablam da böyledir.

Ben de senin gibiyim.Ama orta okulda bir ara basketbol maçlarına çıkıyordum.Maç aralarında susuzluktan ölmüşsün zaten kimin şişesi eline gelirse içiyorsun düşünmeden :27: O zaman alışmıştım , sonra zamanla yine eski halime döndüm.Biraz da ailede görme sanırım bu.Mesela benim annemle ablam da böyledir.

Susuzluktan ölsem bile gider kendim alır içerim yada tedarikli giderim oraya :)) ama zamanla ne olurum bilemem büyük konuşmamak lazım. Başkasının evinde yatsam kendimi kirlenmiş gibi hissederim ne alakaysa bende çözemedim :)))

Ben de başkasının evinde bardaktan su içerken iyi yıkanmamış gibi hissederim hep.Bir de yurtta yemek yemek zorundayım bu düşüncelerle :19: neyse ki yaz tatili geldi valla iyice midem bulanıyordu en son..

Susuzluktan ölsem bile gider kendim alır içerim yada tedarikli giderim oraya :)) ama zamanla ne olurum bilemem büyük konuşmamak lazım. Başkasının evinde yatsam kendimi kirlenmiş gibi hissederim ne alakaysa bende çözemedim :)))

Ne kadar tedarikli gitsen de senin şişenden de başkası içiyor.Ben de başta denemiştim :))

Back
X