Ben mi bir garibim anlamadım ???

benim de bi yengem var yazları birlikte kalırız ve her kahvaltım zehir olur.ben zeytini çok fazla severim kahvaltımın olmazsa olmazı gibi yani.bu yengem de alır çatalını tüm zeytinlere tek tek dokunur tek tek hepsiyle oynar karıştırır her seferinde böyle yer bu yüzden hiç zeytin yiyemem çok iğrenirim :120: o bu hareketleri yaparken ben onun yüzüne bakıp içimden bir sürü kötü şey söylerim öyle sakinleşirim :99:

ben de bu konularda hassasım ama sonuçta aids bile bulaşmıyor aynı tabak bardaktan onu geçtim tuvaletten tükürükten öksürükten bile bulaşmıyor ne olabilir ki en fazla sadece kendi takıntılarımız :)

ben de bu konularda hassasım ama sonuçta aids bile bulaşmıyor aynı tabak bardaktan onu geçtim tuvaletten tükürükten öksürükten bile bulaşmıyor ne olabilir ki en fazla sadece kendi takıntılarımız :)

Bir bebeğin bile yediği mamada aynı kaşığı tabağa daldırıp verirken bile salyadan sonra üreyen bakterilerin olduğunu biliyomusunuz.? Bunu doktorlar söylüyor :)) Kii reçel yada diyelim balı ağzına daldırıp tekrar o çatalı bala batırıp ağzına götüren insanları düşünürsek :)):26:

Bazen çevremde görüyorum yada konuşuluyor. Ben başkasının içtiği bardaktan su içemem, bu kendi çocuğumda olsa yada kaşığını kullanamam. Etrafıma bakıyorum herkes birbirinin bardağından su içiyor aynı tabaktan yemek yiyor, yada bazen iş veya arkadaş ortamlarımda bardak olmuyor, ben senin bardağından içerim falan ben yapamıyorum bunu.
Mesela birisinin evinde kalmak zorunda dahi olsam asla o evdeki el havlusunu bile kullanamam varsa kendi havlum, yoksa kağıt havlu oda yoksa elimi silmem. En çok nefret ettiğim olay ise kendi evimde yada başkasının evinde reçel yada sarelle gibi gıdaların kahvaltı yapılan çatalla alınması ve ağzına sokup tekrar oraya daldırılması beni deli eder. Aranızda böyle olanlar varmı? yoksa ben mi tuhafım anlamadım.:26::26:

bu konuda yalnız olmadığıma sevindim. asla aynı bardaktan içemem eğer kulplu bardaksa yıkama şansım yoksa kulpun olduğu yerden içerim önce bakarım tabi içilmemişse :)
ıslak havluya el süremem ıslak terliği giyemem(wc terliği)
reçel muhabbeti bende de var salata ortak yeniyorsa kendi önümden alırım sadece
kendime tabak hazırladıysam sorarım yiyecek var mı hazırlayayım derim kimseden ses çıkmaz daha sonra benim tabağımdan yeme çabasına girerler sinir olurumm.

evde kedi köpek beslemekten de tiksiniyor çoğu insan ama doktorlar bağışıklığı düşük olan çocukların ailelerine evde hayvan besleyin güçlenir diyorlar:)

açıkçası çocuğum olana kadar bende sizin gibiydim. pekçok şeyden tiksinirdim.

şimdi herkesinkinden değil ama çocuğumun ve eşimin bardağından mecbur kalınca içerim. çatalını kaşığını mecbur kalırsam kullanırım. iğrenmem, tiksinmem...

bu yazıyı yazan eller, bokta temizledi, kusmukta temizledi, iğrenmedi.

çocuk olunca hayat beni biraz değiştirdi. insan her yaşta ve her olay karşısında birşey öğreniyor, değişebiliyor.

ama tuhaf değilsin. böyle düşünme...

havlu islak oldugunda beni igrenirim ellerimi kurulamaya.

ama ayni tabaktan yemek ve ayni bardaktan su icemem fakat nedense sevdicegimde yapabiliyorum baskalarinda degil :26:

bir de birisi ellerini iyice kurulamadan benimle tokalastimi cok tiksinirim

Bazen çevremde görüyorum yada konuşuluyor. Ben başkasının içtiği bardaktan su içemem, bu kendi çocuğumda olsa yada kaşığını kullanamam. Etrafıma bakıyorum herkes birbirinin bardağından su içiyor aynı tabaktan yemek yiyor, yada bazen iş veya arkadaş ortamlarımda bardak olmuyor, ben senin bardağından içerim falan ben yapamıyorum bunu.
Mesela birisinin evinde kalmak zorunda dahi olsam asla o evdeki el havlusunu bile kullanamam varsa kendi havlum, yoksa kağıt havlu oda yoksa elimi silmem. En çok nefret ettiğim olay ise kendi evimde yada başkasının evinde reçel yada sarelle gibi gıdaların kahvaltı yapılan çatalla alınması ve ağzına sokup tekrar oraya daldırılması beni deli eder. Aranızda böyle olanlar varmı? yoksa ben mi tuhafım anlamadım.:26::26:

Resmen ben... Beni tarif etmiş :) Yalnız değiliz anlaşılan :52:

bn çocukken öyleydim bırak başkasıyla aynı tabağı çatalı kendi kullandığım havluyu bile 2. kez kullanmazdım yıkanmadan yada 2 bardak su içceksem 2 ayrı brdakla olcak falan yani uyuz bi tiptim şampuanm ayrıydı asla katı sabuna dokunamazdım sevmediğim bi insan bi bardakla su içtiyse defalarda yıkansada o bardakla su içemezdim küçükken tamam ama büyümeye başlayınca çok sorun oldu çok alınıodu annem babam bana mesala arkadaşlarım kıyafet isterlerdi verir geri almazdım gyemezdm çnkü ama şimdi öyle değilim tabiki dikkat ederm ama annemn babamın eşimn kardeşlermn bardağını tabağını kullanırım ne bilim eşimn gydiği bornozu gyebiliyorum anneciğim babacığımın havlusunu kullanıyorum bnmki tksnmek değil yaa böle huzursuz oluorum ne gerek var aynı bardaktan içmeye dmi ama...

tuhaf değilsin aynı bende senin gibiyim ama insanlar bana tuhaf bakıyor yoksa benden iğrenıyormusun gibi evet iğrenmek değilde ne bilim huzursuz oluyorum kardeşim napım elimde değil yiyemiyorum özellikle kendi tabagıma ekmek bandırılmasından nefret ederim

Son düzenleme:
tuhaf değilsin aynı bende senin gibiyim ama insanlar bana tuhaf bakıyor yoksa benden iğrenıyormusun gibi evet iğrenmek değilde ne bilim huzursuz oluyorum kardeşim napım elimde değil yiyemiyorum özellikle kendi tabagıma ekmek bandırılmasından nefret ederim

ay evet ya bde o var nye tabağımıza ekmek banıyolarki:):1::51:

aslında bende de bu huy var bende başkasının bardağını çatalını kullanmayı sevmem ıslak yada kirli havluyla yüzümü elimi kurulamayı istemem ama çok mecbur kalırsam kullanıyorum yani asla yapmam demiyorum ama içime sinmeyerek yapıyorum:31:

Valla bende kendi evımde bıle kagıt havlu kullanırım :) Çok çabuk tiksinirim . Yani tuhaf olan sadece sen değilsin cnm :)

evde kedi köpek beslemekten de tiksiniyor çoğu insan ama doktorlar bağışıklığı düşük olan çocukların ailelerine evde hayvan besleyin güçlenir diyorlar:)

Valla açıkçası evimde ne kedi nede köpek beslerim. sadece kuşumuz var o bile beni huylandırıyor suyunu verdiğim zaman ellerimi sabunlarım, bu hayvanları sevmediğim anlamında asla değil huyum işte :))) Aman kalsın ben çocuklarımı öyle güçlendirmeyeyim :)))

havlu islak oldugunda beni igrenirim ellerimi kurulamaya.

ama ayni tabaktan yemek ve ayni bardaktan su icemem fakat nedense sevdicegimde yapabiliyorum baskalarinda degil :26:

bir de birisi ellerini iyice kurulamadan benimle tokalastimi cok tiksinirim

Elleri ıslak neysede, onada dokunamamda :(( terli olanlarla tokalaşınca ne yapsamda ellerimi yıkasam diyorum. Hele bir arkadaşımız var biraz kilolu resmen ter damla damla akıyor suratından. Allahım diyorum öpmesin beni. geçen gün bir arkadaşımızdaydık şıpır şıpır ter akıyor, öpmim terliyim dedi hiç sesimi çıkartmadım. Bizler böyle ince düşünürken neden bazı kişiler önem vermiyor yada ne bileyim duyarlı olmuyor anlamıyorum. Ben ıslak yere basamam, kıyafetim ıslansın temiz suda olsa huylanıyorum. Hatta banyo yaparken bile vücuduma saç kılı değsin o bile huylandırıyor :)) Birde hamama asla gidemem, isterlerse orayı kırklasınlar milyonlarca kişinin yıkandığını bildiğim için oraya beni kimse otutturamaz buda farklı bir huyum :)))):kkk:

Bizim evde kendimi bildim bileli tek bardak vardır alışkanlıktan sanırım ben rahatsız olmam böyle şeylerden. Ama evde biri grip olsun o bardaktan içmez. Susadığımda başkasının suyundan içebilirim, birinin ısırdığından ısırabilirim. Sevgilimle de her şeyi paylaşırız, yediğimiz yemeği, içtiğimiz suyu, hatta bazen peçete bulamayıp aynısını bile kullanırız. Burnu kirli olsun gözü çapaklı olsun dişinde yemekten bir şeyler kalsın tiksinmem temizlerim o kadar, ben mi tuhafım bilmiyorum:16: ( Eminim okurken böyle şeylerden rahatsız olan arkadaşlarımız ayyy demişlerdir:1:)

Elleri ıslak neysede, onada dokunamamda :(( terli olanlarla tokalaşınca ne yapsamda ellerimi yıkasam diyorum. Hele bir arkadaşımız var biraz kilolu resmen ter damla damla akıyor suratından. Allahım diyorum öpmesin beni. geçen gün bir arkadaşımızdaydık şıpır şıpır ter akıyor, öpmim terliyim dedi hiç sesimi çıkartmadım. Bizler böyle ince düşünürken neden bazı kişiler önem vermiyor yada ne bileyim duyarlı olmuyor anlamıyorum. Ben ıslak yere basamam, kıyafetim ıslansın temiz suda olsa huylanıyorum. Hatta banyo yaparken bile vücuduma saç kılı değsin o bile huylandırıyor :)) Birde hamama asla gidemem, isterlerse orayı kırklasınlar milyonlarca kişinin yıkandığını bildiğim için oraya beni kimse otutturamaz buda farklı bir huyum :)))):kkk:

bende hamama asla gidemem arkadaşlarım gidelim der beni saymayın gelmem diyorum her ne kadar beni ikna etme çabalarına girselerde :)

Bende ne huylar var bir bilsen ıslak meyve hayatta yiyemem illa kurulamam gerekiyor , mutfakda bırsey yapmam gerekıyor yıne aynı seyı yapcam illa elimi yıkamam lazım yoksa yapamam. Evet birde sofrada bir tane bir şey yani patates kızartması bitti bir tane kaldı kaldıysa hayatta dokunmam ona kim yerse yesin tuhafım galiba :9:

İş yerindeki lavabo ve kapılara takıntım var, elimi yıkadıktan sonra musluğu peçete ile kapatıyorum, yine peçete ile kapının kolunu açıp en son dışardaki çöp kovasına atıyorum

Evimde o kadar değilim, havlular,bardaklar ayrıdır ama aşırıya gitmem,

Ömrüm boyunca sadece kedimle aynı bardağı kullandım, onunla hiç ayrı gayrım olmadı her şeyimi paylaştım, bu duygularımla ilgili bir şey

Ama titizliğini abartı bulmadım, haklısın. Bence virüs,bakteri, mantar türü şeylerden korunmak için doğru davranışlar bunlar

Back
X