Ben mi büyütüyorum nişanlım mı kaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz de takılar kızın olur,özellikle nişanda takılanlarla kız bi eksiğini falan tamamlar..ben altınlarımı ellememiştim fakat kuzenlerim nişan takılarıyla eksik beyaz eşyalarını almışlardı mesela..yol yakınken kurtulun bence böyle bi adamla yola çıkılmaz..biz nişanlıyken eşime bileklik istiyorum desem ne yapar eder onu bana hediye ederdi.bu benim ihtiyacım olduğu anlamına gelmiyor zaten çalışıyordum ben zincir takmayı severim bekarlıktan kolum doluydu mesela ihtiyacım olduğu için değil bana değer verdiği için yapardı bunu..iyi düşünün derim bu adamla olmaz gibi

Merhaba.
Düşünmekten delirmek üzereyim fikir verirseniz sevinirim.
Aslında sorun çok büyük değil olmasa da olur denilecek bir mesele ama aklıma takılıyor.
1 yıldır nişanlıyım parmağımdaki alyanstan başka hiç bir takım yok. Zaten meraklı da değilim altın bilezik gibi şeylere sevmem nişanlıma da hiç lafını etmedim bugüne kadar.
Takı şeklinde değil ama normal birikimlik altın gibi getiriyorlar biz de öylece saklıyoruz. Ama bir düğune giderken insanlar kolunda bir bileklik arıyor fark ediyorum ima ile ya da açık açık söylüyorlar.
Bugün, bahsettiğim getirilen altınlardan bir tanesini bileklik yapmak istediğimi nişanlıma söyledim. Annenden müsaade isteyip bilekliğe çevirsem olur mu şeklinde. Nişanlım aynen şöyle cevap verdi: bileklik yapınca ne yapacaksın kullanır misin ki, hem bileklik yaparsan bana vermezsin, değer kaybeder, kendi altınlarından çevir ( benim kendi birikimlik altınımdan bahsediyor. En dusundurucu cevabı bu bana göre ).

Bana karşı genel tavrı bu şekilde. Mesela konuşuyoruz beyaz eşya araştırıyorum x markayı düşünüyorum nasıl sence diyorum. Beyaz eşyayı sen alacaksın diyor. (Bizim yöremizde adet bu şekilde). Yanı sürekli bir sen ben ayrımı var.

Ben mi çok takiliyorum yoksa düşünceleri gerçekten tuhaf mı? Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için .
Merhabalar ben de sizin gibi düşünürdüm sen ben ayrımı yapmaması lazım sonuçta ortak bi yuva kurulacak tabiki paylaşımlar olacak ama sert bi çizgi ile ayrım yapılmamlı diye düşünüyorum size şey diyebilirdi tamam canım sana bileklik yaptıralım o zaman altın bozmaya gerek yok durumu da iyiyse alabilecek gücü varsa ki olduğunu düşünüyorum kibar bi şekilde söyleyebilir açıkcası biraz parayı seven biri evlenince altınlarını elinden alabilir belki öyle değildir ama böyle düşündüm canım seni üzmek istemem böyle söyleyerek ama kaba birisi bencede

Eski konularınıza bakınca "bile bile lades" dediğiniz görülüyor.
Inşallah pişman olmazsınız evlendiğiniz için ama görünen köy de kılavuz istemez N Nickyy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X