Merhaba.
Düşünmekten delirmek üzereyim fikir verirseniz sevinirim.
Aslında sorun çok büyük değil olmasa da olur denilecek bir mesele ama aklıma takılıyor.
1 yıldır nişanlıyım parmağımdaki alyanstan başka hiç bir takım yok. Zaten meraklı da değilim altın bilezik gibi şeylere sevmem nişanlıma da hiç lafını etmedim bugüne kadar.
Takı şeklinde değil ama normal birikimlik altın gibi getiriyorlar biz de öylece saklıyoruz. Ama bir düğune giderken insanlar kolunda bir bileklik arıyor fark ediyorum ima ile ya da açık açık söylüyorlar.
Bugün, bahsettiğim getirilen altınlardan bir tanesini bileklik yapmak istediğimi nişanlıma söyledim. Annenden müsaade isteyip bilekliğe çevirsem olur mu şeklinde. Nişanlım aynen şöyle cevap verdi: bileklik yapınca ne yapacaksın kullanır misin ki, hem bileklik yaparsan bana vermezsin, değer kaybeder, kendi altınlarından çevir ( benim kendi birikimlik altınımdan bahsediyor. En dusundurucu cevabı bu bana göre ).
Bana karşı genel tavrı bu şekilde. Mesela konuşuyoruz beyaz eşya araştırıyorum x markayı düşünüyorum nasıl sence diyorum. Beyaz eşyayı sen alacaksın diyor. (Bizim yöremizde adet bu şekilde). Yanı sürekli bir sen ben ayrımı var.
Ben mi çok takiliyorum yoksa düşünceleri gerçekten tuhaf mı? Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için .