Ben mi büyütüyorum.

Şuan ayrılacak şartların var mı
Evet var.evin arabanın yarısını alır kendime bakarım.cocuklar büyüdü bakım ihtiyacı yok.bunlarin hiçbiri mesele değil şuan.uzatirsa bu durumu kesip atacak gücüm de var.o aldatma olayından sonra çok değiştim ben.eskiden olsa onsuz nefes alamiyacagomi yasayamiyacagimi düşünürdüm.hayat öğretiyor öyle olmadığını.ama mesele bu değil.20 yıl öyle yada böyle bir evlilik surdurmusuz.oda 45 yaşında.en zor zamanlari atlatmisiz.herseyin oturması gereken zamanda bunların yaşanması bu yok sayilmak olmamalı elimize kalan.ama buna katlanamiyorum artık.telefonda bugün ne yani ayrilacakmiyiz.okadar da değil dedi.20 yıl sonra bu hale geldigimize göre oda olabilir.neden diretelim dedim.bilmiyorum.kafam çok karışık.

O zaman açık açık sana bağlı diyeceksin çabasını görürsen ayrılmazsın

Beni ciddiye almıyor ki.eve geldi.hersey çok normalmiş gibi davranıyor.ben adama 20 yıl sonra ayrılalım diyorum.o sanki gelirken iki ekmek al demişim gibi davranıyor.inanilmaz ofkeliyim.kizim içerde diye kusamiyorum öfkemi.

Acaba kocan seninle vakit geçirmek istemediği için bilerek işi üstüne almış olabilir mi?

Gerçekten katılıyorum. Avrupa'da doğmuş olmak isterdim sadece bu yüzden. Burada sülale ile evleniyorsun. Erkekleri de ne yazsam az kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…