• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok abartıyorum acaba benim yerimde olsanız napardınız ?

evet biliyorum ama çektiğimiz bankada varmı bilmiyorum olsa bile sanmıyorum eşim razı olsun yine eşim derki birikim yapalım harcamayalım ama yinede sen orada kalacaksı. Der şimdi konuşmadım ama tahmin edebiliyorum
Kredi kimin üzerine?

Gerekirse hergun makarna yer yine de evimde otururum. O kadar laf cekmektense. Ek derse ağırlık verin.. Askere gidene kadar da kışlık sebze koyun derin dondurucuya. Kuru gıdayı stoklayin. Bir tek meyve ve ekmek harcamaniz olsun.. zor ama yetirmeye çalışın.
ya okulda yemek yiyorum zaten özel kolej sorun değil faturaları nasıl ödeyecen ve tek birşey olur hırsız gelir biri peşine takılır eve girmeye çalışır diye paranoyak şeyler

Eşini ikna etmeye calis evde kalma konusunda çünkü cok yüz-göz olunup anlasamaz gibime geliyorsunuz en güzeli mesafe eşine de aynen böyle söyle
Ayrica cok istiyorsa annesi babasi destek olsun o askerdeyken sen gidip kalma.

Eşini ikna etmeye calis evde kalma konusunda çünkü cok yüz-göz olunup anlasamaz gibime geliyorsunuz en güzeli mesafe eşine de aynen böyle söyle
Ayrica cok istiyorsa annesi babasi destek olsun o askerdeyken sen gidip kalma.
evet bende bunu istiyorumayrıca şu an özeldeyim kpss ye çalışıp gitmek istiyorum

Ya uzun süredir girmiyorum siteye ama bunaldım demekki içimi dökesim var. Tanıyanlar bilir 1 sene oldu evleneli öğretmenim çalışıyorum. 6 ay önce ev aldık borç ödüyoruz ha ondan öncede borç öder gibi birikim yapıyorduk harcama yapmak yasak yani. Evlenmeden önce işim yoktu oyüzden zaten gönlümce bişey alamıyordum ama şimdi yine aynı öğretmenim ve sürekli dışardayım ama doğru düzgün bi alışveriş yapamıyorum neden çünkü maaşımın hepsi krediye gidiyor velasılkelam eşimde öğretmen çalışıyor benden az kazanıyor ve beni yoluyormuş gibime geliyor çok sıkıldım 1 yıldır kendime birşey almayı geç evime dahi birşey alamadım aileme hediye alamadım ilk maaşımla. Ayrıca askere gidicek ben kayınvaldemlerde kalmak zorunda kalıcam annemler uzakta ve işim burada olduğu için benden iki yaş küçük görümcem var bizde kaldığın sürece herşey ortak iş yapılacak falan filan söylenmeye başlandı. Bugün tüm gün yardıma gitmeme rağmen kayınvalidem oy kızım yoruldu diyo kendi kızına ben hiçmişim gibi duruyorum kendiside tüm gün oturdu. Eşim de salak tüm bunları görmezden geliyor bişey yap diyolarsa yapacaksın diyor iyi geçinmek zorundasınız diyor. Offf içimi döktüm......
Ev borcuna girerken hesap kitap yaparak girerdim asla kvde kalmazdım kendi evim varken ne işim var orada eşime de hayır iyi geçinmek zorunda değilim bazı şeyler karşışıklıdır sadece saygı duyarım fazlasını bekleme derim ypçok olmaz derse yolu gösterir rahat rahat yaşama devam ederim

Arkadaşım bu adam askerden gelmeyecek mi hiç ? Her ay eksiye düşeceksin tabi harcamalarına azami dikkat ederek adam gelince de kapatacak bir zahmet .sadece durumuna üzülüp fikir vermeye çalışıyorum .bu hale gelmene sebep olan ben değilim ki
kusura bakma :110: ama gelince iş bulamazsa özellerdeyiz çünkü bu kez sen nasıl kadınsın diye başlar yani

Ev borcuna girerken hesap kitap yaparak girerdim asla kvde kalmazdım kendi evim varken ne işim var orada eşime de hayır iyi geçinmek zorunda değilim bazı şeyler karşışıklıdır sadece saygı duyarım fazlasını bekleme derim ypçok olmaz derse yolu gösterir rahat rahat yaşama devam ederim
yani ayaklarımı uzatıp oturamıyorum bile ve okul olunca çok yoruluyorum zaten

çünkü artık bunu tercih edemiyoruz ne çıkarsa bahtımıza
Iyi de askere uzun giderse 3500 den fazla para alacakti. Üstelik tatillerde yanınızda olacakti.. Bu yönde tercih kullanıyorsanız kv evinde şafak sayacaksiniz.
Krediyi erteleyin dedim o yolu kapattiniz..
Bunlar olası çözümler, sizin kapılar kapalı ne diyeyim.

Back
X