• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi çok abartıyorum yoksa amacı başka mı :/

hemen kes bağlantını. bu tipler oyle hemen vazgeçmez bağlantı kurmasını sağlayacak arkadaşların varsa ortak onlara da durumu anlat sana ulaşmasını engelle :51:

kadının lanetidir gzel sözlere kanması...
duygularınızla oynamasına izin vermeyin daha çok gençsiniz.
küçük bir tavsiye bir erkek her ağzını açışta cinsellikten dem vuruyorsa arkanıza bakmadan kaçın
ha sevgisinden yakınlaşmaya çalıştığını da düşünmeyin, cinsellikle sevgi ayrılmaz bir bütün olsaydı umumhanelerdeki zavallı kadınlar sahipsiz olmazdı.

Canim daha ilişkinizin adı bile konmamisken istemedigin hic bir sey olmayacak dudaklarini ısırayim vs tarzi cümleler kullaniyorsa kesinlikle korkmalisin.yanilmiyorsun yani. iyi niyetli cümleler degil bunlar.. eger sen bu tür muhabbetinden hoşnut degilsen bu tür iliskiler icin erken olduğunu düşünüyorsan kesinlikle görüşme derim ben.
Bu tür mevzularin konuşulması cok abes geliyor bana.tamam öyle bi an gelir o elektrige kapilirsin yaşanır (ki ben evlenmeden önce tasvip etmediğim birseydir) ama ne o öyle önce muhabbetini yapalim sonra yasayalim falan..cok saygisizca..

Son düzenleme:
Canim daha ilişkinizin adı bile konmamisken istemedigin hic bir sey olmayacak dudaklarini ısırayim vs tarzi cümleler kullaniyorsa kesinlikle korkmalisin.yanilmiyorsun yani. iyi niyetli cümleler degil bunlar.. eger sen bu tür muhabbetinden hoşnut degilsen bu tür iliskiler icin erken olduğunu düşünüyorsan kesinlikle görüşme derim ben.
Bu tür mevzularin konuşulması cok abes geliyor bana.tamam öyle bi an gelir o elektrige kapilirsin yaşanır (ki ben evlenmeden önce tasvip etmediğim birseydir) ama ne o öyle önce muhabbetini yapalim sonra yasayalim falan..cok saygisizca..

kesinlikle sizin gibi düşünüyorum.. o yüzdende zaten baglantımı kestimm bana göre degil bu tarz ilişkiler

kesinlikle sizin gibi düşünüyorum.. o yüzdende zaten baglantımı kestimm bana göre degil bu tarz ilişkiler

en doğrusunu yapmışsın canım. insan biraz ağır olmalı senden yaşça büyük ama senin kadar olgun olsa şakayla bile böyle konuşmaması gerektiğini bilirdi. eşin değil nişanlın değil sevgilin değil. daha yüzünü bile görmeden nasıl bir rahatlık bu

Back
X