Ben mi çok abartıyorum:((

ipekyolu48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
34
0
36
Muğla
Görünürde allaha şükür çok büyük bir derdim yok.eşimle aram gayet iyi bebek bekliyoruz.her ikimizde çalışıyoruz,evimiz kira.benim derdim eşimin ailesi habire bizden para istiyorlar.yok icra gelecekmiş,yok kredileri ödenmemiş.gezmeye gelince para buluyorlar amaaaaucu ucuna yetiştiriyoruz bizde.daha düğün borcumuzu bitiremedik.bebeğim için kenara hiçbirşey koyamadım.eşime her defasında yeter artık gönderme diyorum ama sonuçta ailesi gönderiyor.onlar için kredi bile çektik onuda ödüyoruz.beni pek sevmiyorlar.çünkü biraz ısrar ettiklerinde veriyor artık eşim neymiş benim yüzümden göndermiyormuş.evet benim yüzümden göndermiyor ben anama yardım edemiyorum onlar yüzünden ki beni babasız büyütüp okuttu.sinir oluyorym artık.ben yaşayamadım,bebeğim bitanem güzelce yaşasın hayatı istiyorum .ama eşimin ailesi olduğu sürece biz sömürülmeye alişmalıyız.bana yardım edin lütfen.ben mi söyleyeyim onlara yeter diye,diyemem ki diyemem ki(((

aynısından bende de var ama ne yaparsan yap değişmez n everdiğinin kıymetini bilirler ne de vermediğin zaman nedenini anlarlar 5 yıldır birlikteyim 2 yıla yakındırda evliyim önceden bende hep veriyordum ama öyle bir olay yaşadım ki bıçak gibi kesitrip attım gönlümden onları anlayacağın vicdanım hiç rahatsız değil vermediğim için ama onlar bir yeşil ışık yaksam yine isteyecekler belkide istiyorlardırda benim haberim olmadan eşim gönderemeyeceğini söylüyordur çünkü gelirimiz net gizli saklı bir gider olması gibi bir durum olmaz yani herşey senin eşinde bitiyor ama ama eşinin o tavrı vermeside senin elinde
bu arada benimde babam hayatta değil bizde ailemizin biricik kıymetli evlatlarıyız sadece eşlerimizin ailesinin hazır maaşlı gelin al parasını elinden kullan kullanabildigin gibi değiliz

eşine bunu söylediğinde aranızda tartışma olmuyorsa eşine kesin tavrını belli et.eğer verirsen bende artık aileme yardım edicem de.o da artık bebeğimiz olacak maddi olarak yardımcı olamayız bundan sonra desin.ama inşallah bi de onlar yüzünden aranız açılmaz

eşinin ailesinide kendi ailenide bir kenara bırıakıp artık sizin bir aile oldugunuzu ve artık bebeğinizle birlikte sorumlulugunuzu da arttıgını hissetmelisiniz nasıl bir hamilelik geçecek masraflarınız nasıl olcak kim bilir ben her ay maaşımı resmen hastaneye harcıyordum hamileyken ama hiç birşey istediğim gibi gitmedi bunu kesinlikle göz önünde bulundurun

Eşim beni anlıyor.bende bitiyor galiba net hayır diyemiyorum.zaten evlenmeden önce de demiştim.senle hiçbir kavgamız olmaz öylede,sadece ailen yüzünden olur demiştim öyle de oluyor.az önce konuştuk sağolsun çok iyi anlıyor beni ama bakalım görücez ne olacak

eşinin ailesine verdiği kadar sende ailene vereceğini net şekilde anlat ve bunu uygula canım

tüm bunları bende babamdan yaşadım biliyorum annem yapma etme dedikçe sıkıntı olurdu güzellikle anlatmaya çalış bence çocuğunun büyümeye başladıkça kesinlikle yatırım yapamayacağınızı anlat masraflarınızın sürekli artacağını we kesinlikle anneme wercem falan deme yoksa kıyas yapcağını düşünür we sıkıntı olur...

Hepinize çok teşekkür ederim ama eşimin ailesi öyle bir duygu sömürüsü yapıyorlar ki inanın siz bile vermek istersiniz.her telefon konuşmalarında para yok pul yok napcaz napcaz diyorlar.ama kayınvalidem kardeşlerine gönderiyormuş paket yapıp bazı şeyleri.ben gözümle görmedim bilmiyorum.ben istiyorum ki artık anlasınlar ki bizde bir aileyiz ona göre giderlerimiz var.küçüklüğünden beri verdiği için alışkanlık olmuş onlarda.dün sabaha kadar ağladım şu anda başım çatlayacak gibi ağrıyor.nişanlıyken çok severdim onları artık görmek bile istemiyorum.

Polikistik over ve haşimato hastasıyım.istediğinde çocuğun olmaz demişti doktor.ama allahıma binlerce şükür aratmadı verdi.düşük tehlikemiz var dikkat ediyoruz.ben bunu öğrendiğimde dedim ki onlara birikim yapmamız lazım ne olacağı belli değil falan.bana dedikleri hangimiz birikim yaptıkı sen yapacaksın.demek istedikleri vereceksin başka yolun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…