- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi Ask sana benzer
-
Kendi haline bıraktm artık idda oynuyor oynamiyorym diyor ama inanmıyormBi önceki konuda esinizin kumar oynadigini yazmistiniz değil mi ?
Bu daha büyük bi sorun bence
Müşteri ise tabiki cevap vericek
Belki gecenin 12'sinde bir tıkanıklık vardır açacaktır.nasıl bir tıkanıklıksa artık.Su kacagi tikaniklik aciyr
Su kacagi tikaniklik aciyr
Benm ayar oldugmda oBelki gecenin 12'sinde bir tıkanıklık vardır açacaktır.nasıl bir tıkanıklıksa artık.
Bilmiyorum cok negatif düsünen biriym sanirimO zaman normal yani ama gelip gelmeyeceğini söylemesi lazım değil mi? Mesajda mı belirtmiş kadın olduğunu karşı taraf ?
Bir yapı sirketi sanirm belirtmis kadin ama bn kıllandimGece 12 de tesisatci cagiran kadin musteri ilgincmis...
Bilmiyorum cok negatif düsünen biriym sanirim
Yok sirketin sitesinde elemanların telefon numaralari yok esimin buraya daha once gittigi bir yerTamam da aksi birsey olsa neden kadın gibi mesaj atsın erkek olarak atardı. Nette falan var mı telefonu sirketin oradan buldu herhalde
Alıskanlıkİş için cevap yazıcak tabi oda bişeymi gecenin bir yarısı eşimi parfümünü sormak için arayan mükellefi oldueşim şok yaşadı ama ben takmadığım için sorun olmadı tabiki
Bide şunlara cevap yazmak bu kadar zor mu cvp yazıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?