ben mi çok alınganım da abartıyorum :(

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
yaklaşık 2 yıllık bi sevgilim var. bir akşam mesajlaşırken hayal kurmak istedim oğlum sana benzesin filan gibi bişey dedim galiba ne dediğimi tam hatırlamıyorum o bana "kızımızda anneme benzesin" dedi

hep sürekli annemi senden çok çok seviyorum diyo. buna neyse diyorum sevsin annesi tamam.

bi konuda dedi ben annemi öpmeden gün geçiremem dedi. beni görmeden haftaları sesimi duymadan günleri çok güzel geçiriyor....

bu sevgilime bi yorum yapın ben mi çok alınganım :KK43:

bence siz alingan değilsiniz, sevgiliniz tam bir ana kuzusu
yaklaşık 2 yıllık bi sevgilim var. bir akşam mesajlaşırken hayal kurmak istedim oğlum sana benzesin filan gibi bişey dedim galiba ne dediğimi tam hatırlamıyorum o bana "kızımızda anneme benzesin" dedi

hep sürekli annemi senden çok çok seviyorum diyo. buna neyse diyorum sevsin annesi tamam.

bi konuda dedi ben annemi öpmeden gün geçiremem dedi. beni görmeden haftaları sesimi duymadan günleri çok güzel geçiriyor....

Yani, sadece bunlar mı var?
Evet biraz anacılık var görünüyor ama seni rahatsız edecek durumda olup olmadıgına karar veremedim.

Dile getirdinizmi hic bu konuyu?
diyin bildigimiz dumduz, beni gormeden haftalari gecirebiliyosun diye.
Bakalim ne diycek.

neee annemei senden cokmıu seviyorum püfff ondan koca olmaz daha büyümemis bırak gitsin simdiden anasını isteyen evlenince yanından ayırmaz

Bir erkek niye böyle bir şey söyler hiç anlamıyorum.Resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorlar.Bu kaynana-gelin olayları da böyle böyle çıkıyo bence.Tabi ki annesini çok sevecek.Senden çok seviyorum diyen bir insan anne-eş-sevgili vs. sevgisini birbirine karıştırmış demektir bence.
Alıngan olmak değil de erkek arkadaşın annesiyle senin aranda bir denge kuramayacak gibi duruyor.Çocuk gibi davranmış.

annesini öpmeden gün geçirmeyen erkek neyse de sesinizi duymadan günler geçiren erkek mi UZAK DURUN !

kusura bakma kırmızılı yerde bi gülme geldi bana :KK70:o an ağzının üstüne kürekle vurmak geldi içinden dimi :KK53:

annesini sevsin saysın çok güzel de herkesin yeri ayrıdır canım.

bu nasıl sevgili..bir anne sevilir fakat bu kadarıda fazla..bundan sana yar olmaz..2 yıl geçirdiğin zamanına yazzık...

dogru mu okudum
annemi senden daha cok mu seviyorum diyor sana ?
bugun hicbir konuya inanasim gelmiyor gercekten :KK70:

Yakınlarda kV problemi yaşayan biri olarak söyleyebilirim ki evlenince kayinvalidenin inisiyatif inde yaşarsın dua et iui niyetli olsun. Seninki de benim kV gibi fitneci olursa o adam ağzına bakacak gibi duruyor

Anne ile sevgili ayrımını yapamayan nur topu gibi bi dananız var hayırlı uğurlu olsun :)
Benim aklıma takılan insan neden annem de annem der durup dururken? Bir şeyden nem kapmış ya da sürekli beynini yıkayan bi annesi var :) Allah kolaylık versin bacım.

neee annemei senden cokmıu seviyorum püfff ondan koca olmaz daha büyümemis bırak gitsin simdiden anasını isteyen evlenince yanından ayırmaz
annesine tek bi laf söyletmiyoo hemen çok kıskançsın annemle kendini kıyas etme diyip duruyor susturulmaktan yoruldum :KK43:

kusura bakma kırmızılı yerde bi gülme geldi bana :KK70:o an ağzının üstüne kürekle vurmak geldi içinden dimi :KK53:

annesini sevsin saysın çok güzel de herkesin yeri ayrıdır canım.

Anaa ben onu yeni gordum:KK57::KK57::KK57:.
Orayi bildigin ' kizimizda annesine benzesin' yaziyo sandim. Konu sahibine.

ilk kez duydum bunu, saskinimo_O

X