Ben mi çok alinganim?

Miliemilie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
148
169
53
35
Misafirliğe gittiğiniz bir evde ev sahibi sizinle hiç göz teması kurmadan sürekli yanınızdaki kişiye bakarak bir şeyler anlatırsa ne düşünürsünüz? Ikimizle de öyle aşırı samimiyeti yok bu arada. Bana kabalık gibi geldi ve bozuldum açıkçası.

Yani bilemiyorum ama belki sizin dahil olmanizi beklemistir konuya.Siz sessiz kaldiysaniz o yuzden sizle goz temasi kurmamis olabilir.

Ay saçmalayın artık yaa bende insanlarla aşırı göz temasına giren bir insan değilim bende mi kabayım şimdi ?? Çok derdiniz yok galiba birde üşenmeden yazmışsınız buraya
Derdimden ölüyorum bitiyorum demedim ki. Sadece insanların düşüncesini merak ettim bu konuda. Ayrıca derdimizin ölçütü nedir tam olarak? Dert olup olmadığına size sorarak mı karar vereceğiz?

Misafirliğe gittiğiniz bir evde ev sahibi sizinle hiç göz teması kurmadan sürekli yanınızdaki kişiye bakarak bir şeyler anlatırsa ne düşünürsünüz? Ikimizle de öyle aşırı samimiyeti yok bu arada. Bana kabalık gibi geldi ve bozuldum açıkçası.
Eğer ben konusmama rağmen cevabı yanındakine veriyorsa rahatsız edici olabilir ama eğer muhabbet ikisi arasında geçiyorsa buna bozulmam muhabbete girerim . Neticede kimsenin görevi de değil beni sürekli muhabbete katmak

Bir ortamda bircok insan yaninda konusuluyorsa ve üstelik bu kisi ev sahibi ise konusan kisi görgü kurali geregi herkesle zaman zaman göz temasi kurmasi gerekir, sadece biri ile bu temasi kurup digerlerini ve hatta daha kötüsü digerini yok sayiyorsa bu cok kalitesiz bir iletisim sekli ve adaba ters bir misafirperverliktir.
Rahat etmedigim yerlerden, aileden insanlar degilse uzak durmayi tercih ederim.

Ay saçmalayın artık yaa bende insanlarla aşırı göz temasına giren bir insan değilim bende mi kabayım şimdi ?? Çok derdiniz yok galiba birde üşenmeden yazmışsınız buraya

Siz konuyla ilgilenmediginiz halde sonuna kadar okumus hatta üsenmeden yorum yazmissiniz yanliz :kahve:

Eğer ben konusmama rağmen cevabı yanındakine veriyorsa rahatsız edici olabilir ama eğer muhabbet ikisi arasında geçiyorsa buna bozulmam muhabbete girerim . Neticede kimsenin görevi de değil beni sürekli muhabbete katmak
Tam olarak öyle. Muhabbete girmeye çalıştığım hâlde yok saydı.

Aslında bende bişey anlatırken iki arkadaşım varsa birine bakar anlatırım. Ama art niyetten değil bunu da yeni farkettim. Dalıyorum böyle anlatırken neden bilmem. Belki böyle bi durumdur.

Bidaha mecbur kalmadikca gorusmezdim insan nezaketen bakar yahu

Evet bence de kabalıktır bu hareketi..

Benim erkek kardeşimin eşi böyle
Aynı sehirdeyiz belki 2 ayda bir anca giderim evlerine bir saat falan dururum yeğenimi sevmek için
Asla benle muhatap olmaz
Ortaya konuşur bana zorunlu birşey söylemek isterse de halıya bakarak söyler:)
Ben de uyuz olurum
Seninki misafirlikte oluyormus
Muhatap olmak zorunda değilsin gitme gelme

Back
X