- 30 Ekim 2015
- 1.605
- 2.368
- 133
- 29
- Konu Sahibi sessiz0903
Yavaş yavaş azaltın ziyaretleriBana kalsa ben evime dönmek istiyorum ama kv kalın diyor habire eşimde kalıyor ben bişey desem kötü olurum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavaş yavaş azaltın ziyaretleriBana kalsa ben evime dönmek istiyorum ama kv kalın diyor habire eşimde kalıyor ben bişey desem kötü olurum
Haklısınız ben nasıl gidiyorsam o da gitmek zorunda dün öyle demiyor işime gelmezse bizden ağrı direk eve dönerim sizinkilere de uğramaya bilirim ama ben uğruyorum yok işte çocuk gibi surat asıyorsun ağır konuşçam şimdi diye laflarda etti o kadar zoruma gitti ki başka bişey istemişim ondan sankiSizin yeriniz de olsam “Asıl sen çık bekar kafasından artık iki kişilik yaşıyoruz sadece senin ailen söz konusu olamaz “ derdim. Ayrıca aileme de uğruyoruz Allah razı olsun kafasından da çıkmanız lazım
Çıkmaz olur mu sinirimden ağlıycaktım ama ağlarsam zayıf görür diye sustum konuşmadım sabahta hiç vir söz etmedimÜzülüp sızlanmak yerine o lafları duyunca gözünüzden nasıl ateşler çıkmadı hayret ettim
Benim okuyunca bile sinirim tepeme çıktı![]()
Başta tavır koyup sınır çizmezseniz asıl sonradan çok basit konular yüzünden patlayan yersiz tepkiler veren biri haline dönersiniz. Ne yapacaksınız baştan yapacaksınız.Bana kalsa ben evime dönmek istiyorum ama kv kalın diyor habire eşimde kalıyor ben bişey desem kötü olurum
Bende ondan korkuyorum daha çok düşkünlüktenYavaş yavaş azaltın ziyaretleriİlerleyen zamanlarda çocuğunuz olursa tamamen birleşirsiniz
Tavrınızı koyun ortaya zaten çalışıyormuşsunuz.Bende ondan korkuyorum daha çok düşkünlükten
Sinirden niye ağlıyorsunuz?Çıkmaz olur mu sinirimden ağlıycaktım ama ağlarsam zayıf görür diye sustum konuşmadım sabahta hiç vir söz etmedim
Tipik ataerkil erkek, en nefret ettiğim. Üzüldüm adınıza değişmesi biraz zor ama tepkinizi güzel vermelisiniz. Kesinlikle ailesine de gitmeyin ama bunu sen gitmezsen ben de gitmem gibi bir inatlaşmaya çevirmeyin bence. Bu durumu basite indirger. Düzgünce konuşun sizin ailenizde artık onun ailesi bunu anlaması gerekiyor yoksa ilerde daha çok üzülürsünüz.Haklısınız ben nasıl gidiyorsam o da gitmek zorunda dün öyle demiyor işime gelmezse bizden ağrı direk eve dönerim sizinkilere de uğramaya bilirim ama ben uğruyorum yok işte çocuk gibi surat asıyorsun ağır konuşçam şimdi diye laflarda etti o kadar zoruma gitti ki başka bişey istemişim ondan sanki
Kayınvalidem onu tutar bu durumda büyük ihtimal çünkü pazar annemlere kahvaltıya gittiğimizde onlarda gelicekti öğlen ne yapıyım size dedi ben dedim annem yemek hazırlıycak orda yiycez yokkk öğlene kalmayalım derim biz orda olucaz annem yemek hazırladı hee tamma o zaman biz kahvaltı yapar döneriz dedi onla beraber annemlerden çıkmamızı bekledi ben öyle diyincede suratı bozulduhiç kusura bakmasın eşiniz haksızlık ediyor
söyleyin "o halde sizin evde de kalmayalım benim de çok hoşuma gitmiyor senin hatrına kalıyordum yapmamam gerekiyormuş" diyin
kv yine ısrar ettiğinde "yok anne eve gideceğiz geçen 1 gece de bizimkilerde yatalım dedim de yatmadı senin oğlun" diyin çok sıkıştırırsa ama
şimdiden böyle alıştırırsanız bu hep böyle gider
En güzeli bu akşam karşıma alıp konuşmam dediğiniz gibi bu sefer çatışmalı olurTipik ataerkil erkek, en nefret ettiğim. Üzüldüm adınıza değişmesi biraz zor ama tepkinizi güzel vermelisiniz. Kesinlikle ailesine de gitmeyin ama bunu sen gitmezsen ben de gitmem gibi bir inatlaşmaya çevirmeyin bence. Bu durumu basite indirger. Düzgünce konuşun sizin ailenizde artık onun ailesi bunu anlaması gerekiyor yoksa ilerde daha çok üzülürsünüz.
Bunu keşke kaynanam da anlayabilse evliliğimin ilk haftası yengesiyle bana yemeğe gelen birinden anlayış bekleyemem oğluda onlar üzülmesin diye gider3 aylik evli ve yetiskin insanlar olarak sadece kendi evinizde kalin ziyaret edip donersiniz
eşinizin bu tavırlarından dolayı oda alışmış öyleKayınvalidem onu tutar bu durumda büyük ihtimal çünkü pazar annemlere kahvaltıya gittiğimizde onlarda gelicekti öğlen ne yapıyım size dedi ben dedim annem yemek hazırlıycak orda yiycez yokkk öğlene kalmayalım derim biz orda olucaz annem yemek hazırladı hee tamma o zaman biz kahvaltı yapar döneriz dedi onla beraber annemlerden çıkmamızı bekledi ben öyle diyincede suratı bozuldu
Bende konuşuyorum ama sakin ve güzelce bağırış çağırış bana göre hiç değil ama eşim relax ses yükseltme desen var kalp kırma desen var ama dediğiniz gibi konuşucam bu konuyu üzülen ben olurum o değileşinizin bu tavırlarından dolayı oda alışmış öyle
tutarsa tutsun hiç umursamayın
eşinize surat asıp trip yapacağınıza tavrınızı koyun
tavrınızı koyarken sinirden ağlayabilirsiniz sıkıntı yok
bende ağlıyorum eşimle tartışırken sinirden maalesef
ama yine de konuşuyorum
Aynı şehirde yaşayıp, belirli periyodlarla aile evinde yatıya kalan erkek ilk defa duyuyorum. Ne gerek var ? Sizin için de aynısı geçerli, ziyaret eder evinize dönersiniz. Hastalık ya da başka bir spesifik bir durum olmadıkça ?Öncelikle günaydın hanımlar ben 3 aylık evliyim evliliğim çok şükür güzel ilerliyor ama bazen her ilişkide her evlilikte olduğu gibi bazı sorunlar illaki yaşıyoruz size dün yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum belki size basit gelebilir ama ben kafama çok takıyorum ve çok üzülüyorum çok fazla uzatmadan başlıyım. Cumartesi kayınvalideme kalmaya gitmiştik bu ilk kez olmuyor Bir kaç kez kalmışlığımız var haftaya kına varmış kv sizde gelirsiniz kalırsınız dedi ben o an evet veya hayır demedim eve gidince eşimle konuşup karar vermek istedim kv bir sorunum yok o bana kızıymışım gibi davranır ben saygıda kusur etmem ama durcağım yeri de bilirim dün ise eşim kınaya gideriz cuma cumartesi kalırız pazarda sizinkilere kahvaltıya gideriz dedi allah razi olsun her gitmemizde ailemi ziyaret ederiz ,bende dedim farklı düşünmüştüm bende cuma sizde kalırız cumartesi yine ailenle vakit geçiririz bir gecede benim ailemde kalalım gerçekten ailemle kalmayı çok özledim 5 yaşında kardeşim var onu çok özlüyorum ben böyle dediğim zaman hayır kalamayız gider görürüz ama kalmak deme bana dedim neden bir sebep söyle erkek kafasını bilmiyorsun ben kalamam sen bizde rahat olabilirsin ben sizde olamam kalma konusunda dedi beni bir sinir aldı ben o istiyor aman hani kalmak istedim kalmıyor demesin diye ailesinde kalıyorum ve çalışan biriyim sadece pazarım var ve kv her gitmemizde de kalın diye tutturur buna zaten ayrı sinir oluyorum 3 ay evliyiz beraber vakit geçirelim eşimin öyle demesinden sonra dedim pazar günü de gitmek istemiyorum cumartesi günü senle gelirim eve geçeriz dedim (cumartesi işe gidicekti iş yeri de evimize yakın ailemizle aramızda 1 saat mesafe var iki taraf bir birine yakın yerde oturuyor ) bilmiyorum ben çok mu takıyorum bu tür şeyleri sabah üzüntülü uyandım istemsizce ben aile konusunda biraz duygusalım sizde böyle olan var mı şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Kendi rahat ediyor ya benim de rahat ettiğimi düşünüyor sanırım ama kendi bekarken kaldığı ev benim ne kadar rahat etmemi bekleyebilir kaynanam habire bişeyler hazırladığı için günümüz masa topla kur bulaşık yoruluyourm evimde daha az yoruluyorum yaAlıngan değilsiniz gerçekten , siz orda rahat edermişsiniz o edemezmiş nerden biliyor. Benim kvdemde iyidir hiçbir sıkıntımız olmadi. Ama ben cok rahat hissetmiyorum yani bir kendi aile evim gibi olmuyor. Bence bu durumu nasıl düzeltirsiniz bilmem ama düzeltin. Eşinizin ailesinde kalmayın sürekli mesela o nasıl kalmıyora, evlenince ailemiizi geride bırakmıyoruz. Bu düşünce cok çirkin,demek istiyor ki sen evlendim benim ailemle de evlendin. Kendi aileni sadece görebilirsin. Bu düşünceler zordur
Ben başından beri kalmama taraftarıyım ama evlendiğimizden beri nerdeyse 4 kere falan kaldık ailesinde düşündüm şu zamana kadar benim ailemde kalmak istemedi teklif edicem merak ettim düşüncesini aldığım tepki bunlardıAynı şehirde yaşayıp, belirli periyodlarla aile evinde yatıya kalan erkek ilk defa duyuyorum. Ne gerek var ? Sizin için de aynısı geçerli, ziyaret eder evinize dönersiniz. Hastalık ya da başka bir spesifik bir durum olmadıkça ?