• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok alınganım

arkadaşım çoğu kadın doğumdan evlendikten yada doğumdan sonra kendini salar bu bilindik bişey iyiki çalışmıyorsun yabide çalışıyo olsaydın düşünsene kaça bölünmen gerekirdi heryere yetmek lazım niye bu kadınların kaderi anlamıyorum

ama eşin haklı seni bakımlı görmek istiyor biraz özen göster benim eşimde arada şakasına takılıyo ağdan gelmiş diyo ama ben zaten kendim rahatsız oluyorum çocuklar gece uyuyunca kendi uykumdan fedakarlık yaparak tüğ sorunumu hallediyorum yada gündüz çocuk uyurken eşime uyanırsa sen ilgilen benim 1 saatlik işim var deyip hallediyorum inan hiç zor değil
benimde çok çabuk uzar ama ben eşim uzadığını farkedemeden temizleniyorum beni öyle görsün istemiyorum bana herzaman hayranlıkla bakması için elimden geleni yapıyorum

tüm bunlar bi yana eşin işten gelmeden gözüne bi sürme çek saçlarını tara hatta dudağına bi ruj bile sürsen bu seni bi erkeğin gözünde bakımlı göstermeye yeticektir

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar.2 gün nete giremedim şimdi okudum yazdıklarınızı.teşekkürler yorum yapanlara..
Bakımsız insanlardan herkes rahatsız olur tabiki ona sözüm yok.Benim sorunum şu.Ağdaya gidiyorum haftasonu eşime bırakıyorum bebeği,2 hafta önce gittim.Fakat benim vücut yapım gereği kıllarım hızlı ve sık geliyor anlatabiliyormuyum şimdi?Eşimin kadınlar her hafta mı gidiyor diye şaşırarak sorması bundan dolayı idi.Bir de üzüldüğüm şey bebeğim olmadan önce adaya dürekli giderdim,kuaför bana iyi uzamamış alamam der gönderirdi,fakat eşime göre ben hamile olmadan önce de bakımsızmışım.Beni üzen konuşmalarından biri de bu idi.Çocuk olduktan sonra ayda bir gitmeye başladım,zaten ilk 3 ay evden hiç çıkamadım yardım edecek kimsem yoktu,bebek durmuyordu hiç...Eşim sonrasında benden özür diledi hatta ertesi günü gözleri dolmuşl bir şekilde geldi işten ben seni çok kırdım özür dilerim dedi sarıldı.Bu konuyu güya kapattık fakat eşimin hakkımdaki fikirlerini de öğrenmiş oldum,ben hamile olmadan önce de bakımsızmışım meğer evliliğimizin ilk aylarında da beni beğenmezmiş,bunu öğrendim.Yine de onu seviyorum.Kişiliğim itibari ile de söylediği lafı unutamıyorum

bebek doğduktan sonra hepimiz öyleyiz heleki ilk aylar bi türlü bizi bırakmazlar emmekten .......
bilmezmiyim aynısını bende yaşadım ama biden kayınv.beraber yaşıyorum fakat bebek benden başka kimsede durmuyoda benki wc bile zor giderken tüyler aldı başını gitti nerdeyse recp ivedik oluyodum artk dur dedim böyle gitmez...
ama ben eşime hep söylerdim müsait değilim yapamıyorum bebek beni bırakmıyo diye oda saolsun hiç kırmadı.....bebek uyudukca sık sık epilasyon yapmakta fayda var....

eşin seni kırmış olabilir ama bu bir uyarı biliyomusun eğer sen eşinin rahatsız olduğunu bilmesydin senden uzaklaşacktı aslında bu iyiye işaret....

hayir canim hic alingan degilsin kim olsa alinir esinin biraz anlayis gostermesi lazim bence. mantiya ayiracagin zamani kendine ayir madem kil tuy cok sorun esin icin evde yemek 1 cesit yap ama kendini temiz tut

merhabalar arkadaşlar.2 gün nete giremedim şimdi okudum yazdıklarınızı.teşekkürler yorum yapanlara..
Bakımsız insanlardan herkes rahatsız olur tabiki ona sözüm yok.Benim sorunum şu.Ağdaya gidiyorum haftasonu eşime bırakıyorum bebeği,2 hafta önce gittim.Fakat benim vücut yapım gereği kıllarım hızlı ve sık geliyor anlatabiliyormuyum şimdi?Eşimin kadınlar her hafta mı gidiyor diye şaşırarak sorması bundan dolayı idi.Bir de üzüldüğüm şey bebeğim olmadan önce adaya dürekli giderdim,kuaför bana iyi uzamamış alamam der gönderirdi,fakat eşime göre ben hamile olmadan önce de bakımsızmışım.Beni üzen konuşmalarından biri de bu idi.Çocuk olduktan sonra ayda bir gitmeye başladım,zaten ilk 3 ay evden hiç çıkamadım yardım edecek kimsem yoktu,bebek durmuyordu hiç...Eşim sonrasında benden özür diledi hatta ertesi günü gözleri dolmuşl bir şekilde geldi işten ben seni çok kırdım özür dilerim dedi sarıldı.Bu konuyu güya kapattık fakat eşimin hakkımdaki fikirlerini de öğrenmiş oldum,ben hamile olmadan önce de bakımsızmışım meğer evliliğimizin ilk aylarında da beni beğenmezmiş,bunu öğrendim.Yine de onu seviyorum.Kişiliğim itibari ile de söylediği lafı unutamıyorum

Allah Allah ne garip adam?
Madem sizi ilk başından beri bakımsız buluyordu da niye evlendi ki?
Kıl,tüy,yün işlerine takılmayın arkadaşım.. Hemen gidin bir güzellik salonuna,lazere başlayın..
Eşiniz hem bir daha kıldı,tüydü diyemez hem de masraflarınızı güzelce karşılar!!!

Tüyleriniz çabuk uzuyorsa ağdayla uğraşmayın, mutlaka lazer yaptırın. Birkaç seansta bile çok rahat edersiniz emin olun.
Mantı yapmak ağdadan daha fazla beceri ister. Onun yerine kendinizle uğraşın.
Eşinizin söyleme şekli kırıcı olsa da kıl tüy mevzusuna her erkeğin bakışı farklı oluyor.

Şimdi bi şey sölicem olucakmı olmicakmı bilmiyorum ama yine de sölicem...Ben daha anne olmadım sadece hamileyim :) Benim geldiyim memleketde ağda diye bi şey de yoktu hep jilet kullanırdım.Ağdayla evlendikden sonra tanışdım,tanışdım derken de kayınvalide bir gün dediki kızım sen bacaklarını jiletlemi alıyosun fln işte ağda diye bi şey var onu al onunla yap dedi.Harika dedim bende aldım tabii yapmasınıda öğrendim ama kendi kendime kıyamıyorum kuaförede gidemem ben açamam bacaklarımı kimsenin önüne tabii insandan insana değişir. İlk deneyimimde yarım yamalak yapa bildim ancak eşim görünce güldü kızım bu ne dedi :) bende napıyım benden bu kadar dedim.Bi dahaki sefere güzelce acdım bi gereksiz çarşafı odanın ortasına getirdim adayı bandıda ben yapışdırdım eşimde çekti.şimdi hamile kaldım göbekde büyüyor şimdi ikisi de ona ait hep yapıştırmak hem çekmek :)
Yani anlıcağın hayatım biraz kocana cilve yapsan tatlı tatlı sende aşkım hadi beraber deneyelim hem ağda parası vermeyiz hem ben çocuğu bırakmam fln desen ???...Haa baktın o da olmuyo o zaman aşkım kusura bakma benim kuför paramı artır ben lazer yaptırıcam de :) :) o zaman kesin yardımcı olur para vermek istemezse... Moralini de böyle şeyler için bozma fazlada kafaya takma :) Haydi kal sağlıcakla...

valla 2 gunde bir jilet kullaniyorum..zaten yeterince kirici sozleri var.. Allaha sukur guzel bir bayanim..bide oyle seylere takarsa benden duyacagi laflar hazir..sende onunla ilgili memnun olmadigin seyleri guzelce soyle..bilmem kendi ne kadar titiz bu konularda..

ayrica normalde killar 6 haftada bir gelir tamamen kokten alininca..seninkiler 2 haftada eski haline donuyorsa hormonal bozukluk olmali.. lazerde kesin cozum olamaz tatlim..biliyoum cunku lazere gidiyorum ben yuzum icin..ordaki bayan anlatirda hep yani.. bence bi doktordan tuy azaltici bi ilac iste..yada dogum kontrol haplari var hormonlu tuy azaltan..kimisi gogus buyutur,kimisi acneye iyi gelir bunun gibi yani..yada tuy azaltici kremler var..kolay gelsin tatlim..uzulme sen emi

İnanamıyorum ya .. kocanızı gectım erkek tır dangalıklıkta ustlerıne yok ..
ama kadınların yorumlarına cok sasırdım ..

ne demek eşi haklı ?

cok ılgınc ya ..
hem karısı doğum yapmış bebeklı ..
+ karısından mantı istiyor
+ bakımlı olmasını istiyor ..

başka ? ağanın başka ısteklerıde varmıymıs ..
Allah bu erkeklerı yaratırken merhametten eksık yaratmış .. kadını akıldan ..

bu kadar kul köle olmayın ya .. hem cocuk dogurcan + bakıcan .. hem ev - yemek * temızlık bılmem ne ..
hemde bakımlı - guzel olcan ..

tamam kımse kıl-tuy olaylarından hoşlanmaz da .. karısınada boyle soylemez.. soylememelı .. kadın da bunu hoş gormemelı hanımlar ..

Konu eski ama yorum yapmadan gecemeyecegim.
Kadınlar cocuk dogurur kilo alır adam sikayetci olur.
Verseydin? olur vermek kolay mı hem bebek, hem ev sonra işe gidenler..
Hep bir bahaneleri var.
Bana sorsalar bende kıllı erkek istemem ( tamam cok parlakta olmasın )
Ya insan seviyorsa ne bileyim birazcık fedakarlık yapar..
Düsünmeliler kadının yaptıgı fedakarlık sınırsız cünkü..
Baska bir dille söyleyebilir eger mantı istemeseydi böyle demezdim.
Hep kendini düsünen insanlara sinir oluyorum.
Özür dilemek basit tabii o söylenen kelimler insanın kafasında yer ediyo malesef ki.:37:

Back
X