• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi çok alınganım

iyide ben belki annemle vakit geçirmek istiyorum.paylaşacağım özel şeyler var .akraba dedikodusu yapacağım kaynanamın yanında konuşmak zorundamıyım.siz şöyle yapsanız iyi ozamn bu hafta annenler gelsin haftayada benim annemler gelsin.ayrıca benimkiler geliyor diya hemn sende seninkileri ortaya atarsan soğrum bundan sonra ne ben onlara giderim nede eve alırım.hemen karşı taaaruza geçme diye uyarın.sinir oldum birden
ben de pazar annemleri süpriz yapıp cagırsam mı diyorum öğle oynanmaz böle oynanır gibisinden

Senin kaynananla işin çok zor valla
Esinde araya köprü olmuyo annesinin durumu biliyo sana daha iyi davranmasi gerek
Ne oyle cocuk gibi seninkiler gelirse benimkilerde gelecek
Hem adam dugune gidince sen onlarla oturmak zorunda kalcaksin
Bu erkekler niye bu kadar anlayışsız ya
nefret ediyorum bu durumdan haftaiçi çalısıyorum sanki pazarımı onlarla gecirmek zorundayım bu halimle hizmet bekliolar hala

ben de pazar annemleri süpriz yapıp cagırsam mı diyorum öğle oynanmaz böle oynanır gibisinden
oda olabilir hiç tek gelemesinler hep sizinkilşerde olsun eşiniz zaten bir yerden patlak verir.annemlerle yanlız kalmak istiyorum diye sizde bende dersiniz.erkek milletinden nefret ediyorum ya

Allah yardımcın olsun vallahi benim kv de rahatsızlandı evet ilk başta erkekten hastaydı daha sonra başka hastanelere falan götürdük düzeldi son 1 ay baktım rol yapıyor sürekli gidelim falan diye bunu farkettim ve bir daha gitmedim hatta bir gün oturuyoruz masada çay koyulacak bu demliği kaldıramıyorum dedi ama yalan 3 dk önce kahkaha atıyordu orda eşimde anladı sonra biz gidip gelmedik anladı galiba kendiliğinden iyileşti :)
eşin iyiymiş canım benimki sürekli acıyor onlara yanlarında olmak istiyor

oda olabilir hiç tek gelemesinler hep sizinkilşerde olsun eşiniz zaten bir yerden patlak verir.annemlerle yanlız kalmak istiyorum diye sizde bende dersiniz.erkek milletinden nefret ediyorum ya
en iyisi öyle yapmak sanırım sabahtan gelsinler öğlen annemleri cagırayım otursunlar

yaaa senin ailen gelicekken o nye cagırıyor ay hiç sevmem kardeşim ben annemle özel konusurum dertleşirim annem gelmiş şimdi bi dunya ınsan toplayıp hizmetmi ediyim duruyim eşinde giderse gtsin nereye gtcekse sen ailenle otur ayyy valla benim eşim öğrendi benim ailemden arkadaşımdan bri gelcekse hiç kimseyi bna sormdan davet etmez. hadi topluca görüşülr aileler toplanır siz plan yapar davet edersiniz o başka piknik v.s. olur o başka

hatta eşin saat 4 te düğüne gtcekse annenleri salma eşin gelene kdar otursunlar vakit geçirin benim eşim oyle byere gttimi ya anneme gderim ya annemi çağırırım kimsede karışamaz

Bence planını bozma sen aileni çağır o da pazar günü kendi ailesini çağırsın hizmetini etsin artık patates mi kızartır krep mi yapar kendi bilir

Back
X