Ben mi çok beklenti içindeyim?

insan bi yemek getirir öyle uzaktan sevmek kolay desene
alamıyorlar direk yüzüne demeyince

Söylemek istemiyorum söyledikten sonra yaparsa benim için hiç bi anlamı kalmaz.Gerçi normalde konuşarak çözme açık olma yoluna giden bi tipim ama bu sefer daha hassas yaklaşıyorum konuya. Söylediğim için yapıcağına öleyim daha iyi bu sefer. Ama gerçekten bunun acısını çıkarıcam yani öyle hissediyorum. O sürekli her sene 2-3 kere hastalanır 1 ay iyileşemez ve öldüğünü falan sanar full abartı. Elbet yeniden yaşanıcak bu durum, ne ilaç ne yemek ne su hiç bişey beklemez benden inşallah.Beklerse çok üzerim çünkü.Kafamı kapıdan uzatıp afferim ört üstünü diyip geri çıkıcam maksimum yapıcağım bu kadar yani. Ay çok fena küfür edesim vaaaaar erkek gibi sövesim var.

Söylemek istemiyorum söyledikten sonra yaparsa benim için hiç bi anlamı kalmaz.Gerçi normalde konuşarak çözme açık olma yoluna giden bi tipim ama bu sefer daha hassas yaklaşıyorum konuya. Söylediğim için yapıcağına öleyim daha iyi bu sefer. Ama gerçekten bunun acısını çıkarıcam yani öyle hissediyorum. O sürekli her sene 2-3 kere hastalanır 1 ay iyileşemez ve öldüğünü falan sanar full abartı. Elbet yeniden yaşanıcak bu durum, ne ilaç ne yemek ne su hiç bişey beklemez benden inşallah.Beklerse çok üzerim çünkü.Kafamı kapıdan uzatıp afferim ört üstünü diyip geri çıkıcam maksimum yapıcağım bu kadar yani. Ay çok fena küfür edesim vaaaaar erkek gibi sövesim var.
bence söylemelisin
ben söylediğimde olumluya gittiğini tecrübe ettim
bunun sevgisizlikle alakası yok tamamen düşünememek
erkekler böyle duygusal zekası geri olabiliyor,sen söyledikten sonra değişiyor mu önemli olan o
yok değişmiyorsa sıkıntı var demektir.

Şimdi gerçekten hiç bişeyden anlamaz zaten öküzdür möküzdür gördüğünüz gibi ama bunun telefonla filan bi alakası olamaz benim hayatıma özel hayat buuu bilmemneee diye sınırlar çizen adam giremez zaten. Yani telefonuna bakamicağım bilgisayarını kullanırken izin almam gereken biri gerçekten benimle bir hayat paylaşamaz. Şahsi fikrim hayatımdaki insanla herşeyi paylaşmak yönünde, bu sebeple karşımdaki insandanda bunu beklerim.Yani demem o ki o zaten ''en azından'' (diyorum artık) bu noktada benimle ortak bi noktada buluşan bir adam olmasaydı bugün herhangi bir sevgili meselesi sebebiyle burada konu açmazdım çünkü olmazdı. Ama derin düşünememe konusunda ne söyleseniz haklısınız. Beni gerçekten çok şaşırttı gerçekten çok canım sıkkın bu konuda.
İşte daha kendi hayatına, özel alanına sahip çıkabilecek gelişmişlik düzeyine sahip olamayan adamlardan hastalık konusunda sana hassasiyet göstermeleri cok zor. Biraz tecrübe konuşturayım ; bu tip adamlar genelde ya kalas, odun olur ya da aşırı çakaldır, yediği naneler ortaya çıkmasın diye Show yaparlar kız arkadaşlarına.. Seninki bence 1.klasman ama..

Oturup düşünen bir adam değil anladığım kadarıyla bu. Herkesin ilişki dinamiği farklı.. Burda bazan gereksiz kapristen cok konu açılıyor ama hastalık bu ya.. Ciddi bir durum. Sabrın varsa eğitime al, emek ver. Ama işin cok zor. Kendisine ince fikri olmayan adamın sana inceliğinin olması kolay bir iş değil.

Bu arada bana da beklentin, nasıl desem fazla geldi demek istemiyorum ama bence sen genel anlamda da zaten beklentileri olan birisin. Bana öyle bir duygu geçiriyor yorumların. Ben mesela, hastalığımdan ölsem bile kimseye naz niyaz yapmam, kimseden bişey beklemem falan o yüzden bana çok garip gelmedi herhalde sevgilinin gelip bişey yapmaması. Diğer yorumlarını da okumuştum bu telefon karıştırma olayıyla falan alakalı, o da bana çok zıt gelmişti mesela. :) Seninle gerçekten farklı karakterlerde insanlarız belli ki. Çünkü burada bi konu açılınca bazen empati yapmaya çalışıyorum, o yüzden bu sonuca vardım. Evlendikten sonra insanlar eş oluyor, hayatlarını tamamen birleştirmiş oluyorlar, yasalar önünde bir resmiyet var, bir aile oluyorlar falan zaten birçok insan kendini eşinden ayrı düşünmüyor ama sevgililik öyle değil. Sevgiliden ayrılmak daha kolay, sevgili bugün var yarın yok, sevgililikte biraz daha sınır olmalı bence. Yine de herkesin kendi düşüncesi. Sana tavsiyem, az beklenti çok mutluluk. :)

Bence direkt kesip atmak yanlis olur ayrilalim diye..oturun konusun sen derdini anlat alindigini soyle en kotu zamanimda yanimda olmayacaksan birlikte olmamizin ne anlami var de vericegi cevaba gore de kararini verirsin ...

Back
X