- 24 Şubat 2020
- 100
- 69
- 98
- 31
- Konu Sahibi Araftaki35
bakın benim annem ve babam da böyle oturup dert paylaşıp ortak bir yol bulamayacağım insanlar ama onlara da kızmıyorum çünkü onlar da bunu görmediler ne olduğunu bilmiyorlar suçlamak doğru olmaz. size yaşatılmayan ya da hiç görmediğiniz bir şeyi kimseden beklememek lazım onlar içinde zordur muhakkak. dönem çağ farkı var ister istemez farkılıklar olur.Estağfurullah had aşmak ta ne demek fikirleriniz tecrübeleriniz değerli.
Işte ben de küçücük durumda bile ben böyle istiyorum desem bile herkeste bi idare edelim nasılsa geçici böyle düşünüp davranıyor gibi duruma düşmek.
1 yıl önceki hayatımla kıyaslarsam tabiki şuan daha huzurlu mutluyum çünkü alkolik es ve tutarsizlillardan hakaretlerden kurtuldum ama ben istiyorum ki herkes nasıl kendi fikrini söyleyip uygulayabiliyorsa bende öyle yapabileyim.suan bile kimse kızmasın kırılmasın diye sabrediyorum ama sabrım tamamen bittiğinde herkesi yıkıp tek başıma hayat kuracağım.insallah ailem beni anlar onları kırmak ezmek asla istemem.
bir çok derdinizden kurtulmuşsunuz çok şükür. sabrınızın bitmesine kırıp dökmeyi beklemeyin. kendinizi maddi ve manevi açıdan iyi hissetiğinizde karar verin ve yapın ister kalmak ister gitmek. kırıp dökerek gitmeyin kimsenin yanından hele ki ailenizse. elbet gelecektir o günler yalnız kalacağınız günler. kendinşze de ailenize de zaman tanıyın.
bazen durup etrafı izlemek gerekiyor bence. hiç tepki vermeden. bu süre boyunca söylenilen kötü cümleler yapılan yanlışlıklara gözünüzü kapatın bir kulağınızdan girsin diğerinden çıksın. başka türlü üstüne giderseniz olmaz daha çok yıpranırsınız. eğer gideceğinz bir yer varsa ki istedikten sonra neden olmasın elbet gidersiniz. nasıl gittiğiniz önemli. ve eğer gidecekseniz onunda zamanı gelecektir. içiniz rahatlatmaya bakın. ne bileyim evinizin semtinizin hayalini kurun. telefonunuza bir uygulama indirin meditasyon için ben kullanıyorum o kdar etkili ki. nefes alıp vermek bile etkiliyor meditasyondayken. az da olsa rahatlatıyor. saçma gelebilir ama inanın çok rahatlıyor insan.
kendinizi teslim etmeyin kötü durumlara