Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzgünüm umarım yanılıyorumdur ama bu kişi gerçekten sizi seviyor mu ?
Ben ayri sehirde olmama ragmen sizden fazla gosuruyorum bence de haklisiniz..
isi hemen sevip sevmemeye getirmek yanlis, calisan insanlar orgun olur ve yasca sizden büyükmüs de,hemen kötü düsünmeyin. biraz rahat birakin bence.
işte bunu anlatamıyorum. yani bu olay dışında her hafta görüşüyorduk bir ya da iki kez ama bu sefer çok kırıldım. ama beni anlamıyor maalesef. bu pazar buluştuk ayrılırken hafta içi ne zaman görüşürüz dedi. bende hafta içleri görüşüyor muyduk ki biz dedim. görüşmeyecek misin cidden dedi. bende hayır görüşmeyeceğim 2 hafta görüşmedikte buluşalım demedin şimdi mi görüşesin tuttu, benimle sadece ben istediğim için buluşman gerekmiyor, bir gün gerçekten özleyip de buluşmak istersen görüşürüz dedim. bu sefer o alındı :) haksız bir tepki miydi ki benimki ? haketti bence. inat ettim bu hafta içi de ben buluşmuyorum.
Seven insan diye lafa baslamaktan bek haz etmesemde yine soylemek istedim..
Isteyen kirk takla atar yarim saat bile gorusmek icin firsat kollar ya da yaratirdi..
sevgilinde hiç heyecan yok, sanki zorla bu ilişkiyi yürütüyor gibi..hepinize selamlar öncelikle :) başlıkta da belirttiğim gibi erkek arkadaşımla arada ilgisizlikle ilgili tartışmalar çıkıyor aramızda ama o benim abarttığımı düşünüyor o yüzden size danışmak istedim.
bizim ilişkimiz daha yeni bir ilişki. ilk kavgamız internet paketiyle ilgiliydi. ben okuyorum o çalışıyor. işte olduğu için gün içinde fırsat bulup konuşamıyoruz pek fazla, anca bir kere falan arayabiliyor o da bir kaç dakika sadece. akşam geliyor bir iki saat duruyor peşine de uyuyor zaten erkenden. yani koca gün boyunca sadece eve geldikten sonra bir kaç saat iletişim halinde kalıyorduk günaydınlaşmıyorduk bile. bende bir internet paketi al da en azından arada whatsapptan konuşuruz ben günaydın bile diyemediğim gün içinde tamamen habersiz kalarak yaşadığım bir ilişkiyle mutlu olamam dedim. 1 hafta boyunca almadı en son tekrar dile getirince aldı. ama böyle olunca da ben istediğim için almış oldu sadece, o benimle konuşmak istediği için değil. hani benden 6 yaş büyük mesajlaşmaktan hoşlanmıyor biliyorum ama orta yolu bulmaya çalışıyorum bende. neyse o sorunu hallettik artık en azından şimdi konuşuyoruz gün içinde.
en son sorunumuzda buluşmayla ilgili. biz genelde pazar günleri buluşabiliyoruz arada da hafta içi görüşüyoruz. yani bazen haftada 1 bazen haftada 2. 2 hafta önce pazar ailevi bir işi çıktı görüşemedik sonra hafta içi buluştuk. peşine ondan sonraki hafta pazar da ailece bir yere gittiler yine pazar buluşamadık. ben cumartesi akşamına kadar buluşacağız sanıyordum. planımı ona göre yapmıştım neyse durum böyle böyle diyince bende tamam dedim. e insan bir demez mi canım bu hafta sonu görüşemedik hafta içi ne zaman müsaitsin buluşalım bir gün iş çıkışı diye. ben ondan bekledim böyle bir teklif ama gelmedi resmen hafta içi buluşmadık aynı şehirde 2 hafta görüşmemiş olduk. bende kızdım yani neden iş çıkışı görüşmüyoruz biz diye? cevap; "yorgun oluyorum canım anlamıyorsun" oldu. ama onu yoracak bir durum yok ki ben, o işten eve dönerken servis güzergahında bir yere gelecektim o da yolda inecekti sadece bir yerde bir şey içip kalkacaktık zaten ben eve çok geç dönemiyorum. aslında eziyeti çekecek taraf bendim yani ama sorunu çıkaran o oldu.
peki şimdi benim bu isteklerim anormal mi kızlar? sizde gün içinde sevgilinizle konuşmak istemez misiniz? ya da haftada en azından 1 kere buluşmak, birkaç saat de olsa vakit geçirmek istemez misiniz?
sevgilinde hiç heyecan yok, sanki zorla bu ilişkiyi yürütüyor gibi..
Bence siz haklısınız.. aynı şehirde iki hafta boyunca görüşmemek çok garip..isteseydi görüşmek için fırsat yaratırdı..
Benim esim sevgiliyken yogun calisiyordu ama her cuma is cikisi Istanbuldan kalkip bursaya gelip gece otelde kalip butun gunu benimle geciriyordu pazar aksama dogru istanbula donup pazartesi ise gidiyordu hem mali hem beden olarak yoruluyordu ve bikere bile ik mik yapmamistir isten bosluk bulursa arardi gun icinde gunaydin mesajim siirlerle vs hic eksik olmamisti nispet degil seven adam bi yolunu bulur yogunlukmus,mesajlasmayi sevmemekmis,yorgunlukmuş BAHANE
Yada karakteri bu ve kabul edicen :) cani zora gelmek istemiyordur
Resmen bu sorunların aynısını yasadım ama su türlü anlatıyorum
İlk olarak sevgilim mesajlasmayı hic istemezdi bense sizden bile cok nerdeyse her saat konusmak icin can atardım.Sürekli kırmadan bana cok mesajlasmasak olmaz mı diye sorardı.Hatta benim bir konum var mesajlasma sorunu diye.Orda da bahsetmistim bundan.Baya baya mesajlasmak istemiyordu bende sevmiyor falan diye düsünüyordum kendimce.Zamanla anladım ki mesajlasmak istememesi gercekten yorgunlugundan.Özellikle erkekler olmak üzere cogu insan mesajlasmaktan hoslanmıyormmus zaten.Belkide dogru olan da budur.O önceden telefonu nerdeyse hic eline almayan internet paketi yapmayan biriydi zaten.Onu ben alıştırdım mesaja ama gittiği yere kadar işte.En sonunda anladım bende bunun sevip sevmemekle bir alakası yok.Tamamen karakterle alakalıymış.Bende en sonunda artık bende istemiyorum mesajlasmak dedim ona.Sonralarda o mesaj atmaya basladı daha cok.Zaten daha iyi böylece karsımızdakinide sıkmamıs oluyoruz.
Son durumsa ben sürekli whatsapptan son görülme takip ederim takıntılıyım maalesef.Bunuda atlatmak icin en sonunda telefonu kapatma diyetine basladım.İnanın suan cok daha mutluyum.O yazıyor o konusmak istiyor daha cok.Bense rahatım.Ve en bastan asla böyle olacagını tahmin edemezdim gercekten her dakika konusmak istiyordum ve bu süreç 7-8 ayı buldu.
İkinci olarak buluşma konusunda geçen sene özellikle bizde haftada bir hatta bazen 2 haftada bir buluşurduk.Ama aksine o buluşmayı çok isterdi bense gün içinde çok yorulur akşam dışarı çıkacak yol üzerinde durup yürüyecek hali bile bulamazdım kendimde.Sadece eve gitmek isterdim.Bu yüzden bu konuda da iciniz rahat olsun bence.İliskinizi birbirinizi sıkar hale getirmeyin.Ben anladım ki herkes aynı değilmiş böyle konularda.
Yani karakter,sevgiliden önceki hayatı,alıskanlıkları,ruh hali bunları sevmeye bağlamayalım bizzat yaşadım çünkü
Siz çok ilgi beklemiyorsunuz. Sevgiliniz ilgisiz. Ben de aynı sorunları yaşadım oradan biliyorum. Kendinizden de böyle şüpde duymaya başlayıp kendi kendinizi suçlamaya başladıysanız tamamdır.
Eğer yapı meselesiyse hiçbir zaman tam olarak halledilmiyor. Benim "eski" sevgilim ilgisizin sözlük karşılığıydı. Ve bir noktada koptuk. Malesef ki... Kimse erkekler böyle demesin. Etrafta gayet ilgili erkekler de görüyoruz.siz halledebildiniz mi peki sorunlarınızı? halledebildiyseniz var mıdır bu işin bir taktiği bir yolu yordamı :)