İşin rahat ve ağıra kaçmayacak derecedeyse birsüre idare ederbilirsin ama aynı zamanda başka bir yönden kendine iş bakmayı ihmal etme bence çünkü kafana yatan başka biryer olursa çık derim... Rahat iş bulmak zor o nedenle şimdilik kal en azından çalıştığın gün kadar eline para geçer o da illaki bi işine yarar..Yeni bir ise basladim. İlk haftam. İse baslamadan once 3 kez konusuldu, yapilacak is, saatleri vs vs.
yönetici konumundayim, ama benden baska bir guvenlik var. Temizlikten sorumlu bayan isten cikmis ben baslamadan bir kac gun once. Ve guvenlik de yeni alinmis.
Dun kira günüymüş, senetler paralar derken baya uğraştım. Sonra kasayi isverene teslim ederken bana 30 kez dediki iyi say eksiklik olursa senden cikar. Bir kez denir, bu kdr mi denir yahu.
Sonra bana en basta ise baslama saate 8.30 denmisti. Simdi 8 hatta 8 e 10 varken gel ggüvenlikdeki otubusune yetissin dedi. Cikisda 6.30 konusmustuk zaten. Guvenlik bin kere bana dedi ki, 7 demislerdi bana ama neyse 6.30 olsun sizde 10 dk erken gelin diyo sanki bana iyilik yapiyomuscasina.
Sonra asagida depo ve sartellerin oldugu cok bolmeli bi yer var. Hava kararinca inip bahcenin sartellerini kaldircakmisim. Ve sonra tekrar inip kombiyi acicakmisim. Yapilacak is iki tusluk basit bisey ama asagisi karanlik ve korkutucu arkamdan biri gelse kimsenin ruhu duymaz. Kameralar var kapida ama asagida yok. Ve ilk ise baslamadan ahmet yakar kombiyi diye konusmustuk. Simdi bana kaldi.
Ve son olarak, bilgisayarin sifresini sormak icin aradim bugun bildigi halde, bilmiyorum guvenlik biliyo dedi. Vermek istemedi. Bende guvenlign numarasini istedim. Yarim saat oldu simdi gonderdi. Ve faturalari odemekde benim ustume kaldi. Bunuda konusmamistik basinda.
Bunun dışında is rahat. Belli gunler disinda aksama kadar oturcam.
Bunlar normal seyler mi?
Yoksa is verenle ters dusup isten ayrilmaya sebepmi?
Nasil baslarsa oyle gider diyolar ya..
Dun dedim korktum ordan diyi kimse ustune alinmadi :)aslında işe girdiğinde konuşulanla yapılanın farklı olması normal olarak karşılanıyor işveren tarafından...o anda öyle gerekti falan deniliyor..normal mi hayır deil..ama iş bu yapacak birşey yok..rahatsa işin çıkma bence..çünkü söylenen şeyler ağır iş deil..aşağıya bir iki defa in sonra korkuyorum valla bir erkek insin falan dersin..
Haklisiniz galiba tsk ederimİşin rahat ve ağıra kaçmayacak derecedeyse birsüre idare ederbilirsin ama aynı zamanda başka bir yönden kendine iş bakmayı ihmal etme bence çünkü kafana yatan başka biryer olursa çık derim... Rahat iş bulmak zor o nedenle şimdilik kal en azından çalıştığın gün kadar eline para geçer o da illaki bi işine yarar..
Dun dedim korktum ordan diyi kimse ustune alinmadi :)
Kombiyi yakmak faturalar mı zor geldi
Hiçbişey yapmayıp para kimse kazanmıyo
Bundan daha rahat iş hiçbir şey yapmamak zannımca.
Kombi aç kapa fatura yatır için adam maaş ödüyor daha ne istiyorsunuz?
İnşallah baskasi acarbende ilk işe başladığımda tecrübesizdim her ota moka koşturdum ama zaman geçtikçe çoğu şeyden elimi yavaş yavaş çekmeye başladım ama işlerim hafif değil bende yeri geliyor boş oturuyorum ama işin olmaması benim suçum değil herkes yerini yapacağı görevi bilecek
kombiyi ben açmayın karanlık korkuyorum deyin alınmasalar bile üstlerine siz açmayınca başkası muhakkak açacaktır yada gündüz gözüyle açın kış geldi sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?