Merhaba öncelikle. Ben yeni evli sayılırım. Başka bir memlekete geldim evlenip. Eşimin ailesi ve akrabaları var sadece. E benim de görüştüklerim hep eşimin akrabaları. Bir iki tane kendi akrabam var onlarla dilediğim zaman görüşürüm kimse karışmaz. Ancak ben eşimin bir tane akrabasıyla bir yere davet edildim. Kayınvalidem davetli değildi. Ve beni çağıranlar genelde hep kayınvalidemi de çağırır. Ama bu sefer öyle olmadı. Ben takılmadım gittim o akraba ile o ortama. Kayınvalideme de ne eşim söylemiş bunu ne de ben söyledim. Ben oradayken tesadüfi aradı kayınvalidem. Orada olduğumu öğrenince ses tonu değişti. Neyse eşimi aramış tatlı dille sitem etmiş. Bilsem daha iyi olurdu neden dün demedın ki neden eşin de demedi ki gideceğini. En azından bilmem gerekirdi tarzında konuşmuş. Bu arada kayınvalidem normalde cidden iyidir ancak her gün görüşmesek bile birbirimizden haberdar olalım ister. Kendi akrabalarımla görüşünce sorun etmez bilse de olur bilmese de. Ama devamlı eşimi de arar kendi yaptıklarını anlatır bizim neler yaptiğimızı sorar. Ben açıkçası bilmesine gerek yok nasılsa o davetli değildi dedim. Eşim de işte seni sahipleniyor çok seviyor ondan dedi. Ama baya baya onsuz bir akrabasıyla bir yere gittim diye aşırı bozuldu ve kıskandı. Eşim de bu durumu yumuşatmaya çalışıyor. Ben de kızdım ama içten içe de ben mi çok takılıyorum normalde iyi bir insan bize zararı yok bu konuyu da takmayıvereyim diyorum ama bilemiyorum sizce normal bir durum mu ben mi abartıyorum?