ben mi cok takintiliyim?

pertavli

Allah'ın razı olmadığı şeyleri ret ediyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
205
82
Mrb hanımlar. Uykusuyla hep sorunu olan biriydim. Ama evlendikten sonra daha kotu bi hal almaya başladı. Zaten uykuya zor daliyorum bir de dalarken bi ses duydum mu tamam artik sicriyorum ve sabaha kadar uyku yok. Sabah da yok.. Bi de gebeyim.
Üst komsularim ne zaman wcye ne zaman banyoya girip çıkıyorlar kapı sesinden anlıyorum o derece kapı açma kapama sesleri aşağı iniyor. Kulaklarima pamuk tikayip yatiyorum ne zamandır. Yine de duyuyorum. Artik onlar yattıktan sonra yatiyorum ben de. Boyle bi çözüm buldum. Amaa sabahları ise giderken resmen banyoda tamirat yapıyorlar ! Rahat bi uyku uyuyamiyorum sabahları.onlar İşe gittikten sonra uyuyorum :/ onlar gidiyor, sütçüsü gelip böğürüyor resmen! Sonra simitcisi sonra bilmem nesi... Hali silkelerler pat pat! Bunlar hep sabah saatleri...Gece uykusu yok gündüz uykusu yok nefret ettim artik. :110:
Öğlende uyumak istesem sanki benim yatmami bekliyolarmis gibi çocuklar top oynamaya başlıyor sokakta. Mutfagimindan taraf yolla birleşik oldugu için ses olduğu gibi evde.
Apartman kapısı sesi, merdivenlerden inip çıkanların sesi hep evin içinde.
Yeni binalar hep mi boyle :/ kâğıt gibi resmen.
Bekarken yaşadığım evde ve mahallede boyle sorunlar yoktu.
Sizce napmaliyim? Alışır miyim bu duruma? Yoksa tasinmali miyim buradan?
Benim gibi olanlar var mi?

Son düzenleme:
Bi doktora gözükün... acaba cok mu sey kafaniza takiyorsunuz? :stop:

Normal bi zamanda takmam ama uyku saatinde elimde değil. Aylardir da uykum düzensiz. Hadi bunlari kabul ediyorum . peki bu kadar gürültü normal mi? Bilmiyorum... Bi buçuk senedir buradayım. Sessiz bi yerden gelin geldim. Alışamamış olabilirim. Belki uykularim duzelse hiçbirini duymayacagim...

Uykum için doktora gittim.gebeligimin son zamanları diye tek bir tavsiyede bulunmadan yolladi beni. Bir iki haftaya doğum yapacagim. Düşünemiyorum o zamanlari ...

Uykum için doktora gittim.gebeligimin son zamanları diye tek bir tavsiyede bulunmadan yolladi beni. Bir iki haftaya doğum yapacagim. Düşünemiyorum o zamanlari ...
Cocugunuzada iyi degildir yahu bu durum...
Acaba yatak odasinda televizyon mu var?

uzmanlar yataginizda uyumaktan birsey yapilmamasi gerektigini söylüyorlar... yataga yatinca beyne sinyal gidiyormus hani uyku alaninindasin uyu artik diye birseyler :KK70: Birde uyuyamayinca panikleme hep saate bakma rahat olmana bak.... yatamdan önce bir bardak sicak süt ic...

Cocugunuzada iyi degildir yahu bu durum...
Acaba yatak odasinda televizyon mu var?

uzmanlar yataginizda uyumaktan birsey yapilmamasi gerektigini söylüyorlar... yataga yatinca beyne sinyal gidiyormus hani uyku alaninindasin uyu artik diye birseyler :KK70: Birde uyuyamayinca panikleme hep saate bakma rahat olmana bak.... yatamdan önce bir bardak sicak süt ic...

Evimizde tv yok.. Zaten yatak odasında yatan mı var. Orası merdivenlere daha yakın diye salonda yatıyoruz kanepede.
Aynen dediğin gibi saate bakıp duruyorum. Bakmasam bile saati düşünüyorum yine geç kaldım diye...
Yatmadan önce sütümü de hiç aksatmam :KK49:
Çocuğum için hiç sessiz bir ortam ayarlamaya çalışmıycam. Uyusun gürültüye alışsın.

yatakta sadece uyunmaktan baska birşey yapılmamalı mı diyor uzmanlar ? oooooo :KK8:

yatakta sadece uyunmaktan baska birşey yapılmamalı mı diyor uzmanlar ? oooooo :KK8:

Evet, yani tabiki esinizle birde iliskiye girmek falan filan onu yazmak istemedim sincik :KK70:
Ama mesela ytaginizda televizon izlemek, cep telefonunzla oynamak gibi seyler yatakta yapilmamali...

Mrb hanımlar. Uykusuyla hep sorunu olan biriydim. Ama evlendikten sonra daha kotu bi hal almaya başladı. Zaten uykuya zor daliyorum bir de dalarken bi ses duydum mu tamam artik sicriyorum ve sabaha kadar uyku yok. Sabah da yok.. Bi de gebeyim.
Üst komsularim ne zaman wcye ne zaman banyoya girip çıkıyorlar kapı sesinden anlıyorum o derece kapı açma kapama sesleri aşağı iniyor. Kulaklarima pamuk tikayip yatiyorum ne zamandır. Yine de duyuyorum. Artik onlar yattıktan sonra yatiyorum ben de. Boyle bi çözüm buldum. Amaa sabahları ise giderken resmen banyoda tamirat yapıyorlar ! Rahat bi uyku uyuyamiyorum sabahları.onlar İşe gittikten sonra uyuyorum :/ onlar gidiyor, sütçüsü gelip böğürüyor resmen! Sonra simitcisi sonra bilmem nesi... Hali silkelerler pat pat! Bunlar hep sabah saatleri...Gece uykusu yok gündüz uykusu yok nefret ettim artik. :110:
Öğlende uyumak istesem sanki benim yatmami bekliyolarmis gibi çocuklar top oynamaya başlıyor sokakta. Mutfagimindan taraf yolla birleşik oldugu için ses olduğu gibi evde.
Apartman kapısı sesi, merdivenlerden inip çıkanların sesi hep evin içinde.
Yeni binalar hep mi boyle :/ kâğıt gibi resmen.
Bekarken yaşadığım evde ve mahallede boyle sorunlar yoktu.
Sizce napmaliyim? Alışır miyim bu duruma? Yoksa tasinmali miyim buradan?
Benim gibi olanlar var mi?

Uyumaya çok konsantre olunca sesler fazlaymış gibi ya da olan ses olmaması gerekiyormuş gibi algılanabiliyor..

X