- 21 Temmuz 2014
- 205
- 82
Mrb hanımlar. Uykusuyla hep sorunu olan biriydim. Ama evlendikten sonra daha kotu bi hal almaya başladı. Zaten uykuya zor daliyorum bir de dalarken bi ses duydum mu tamam artik sicriyorum ve sabaha kadar uyku yok. Sabah da yok.. Bi de gebeyim.
Üst komsularim ne zaman wcye ne zaman banyoya girip çıkıyorlar kapı sesinden anlıyorum o derece kapı açma kapama sesleri aşağı iniyor. Kulaklarima pamuk tikayip yatiyorum ne zamandır. Yine de duyuyorum. Artik onlar yattıktan sonra yatiyorum ben de. Boyle bi çözüm buldum. Amaa sabahları ise giderken resmen banyoda tamirat yapıyorlar ! Rahat bi uyku uyuyamiyorum sabahları.onlar İşe gittikten sonra uyuyorum :/ onlar gidiyor, sütçüsü gelip böğürüyor resmen! Sonra simitcisi sonra bilmem nesi... Hali silkelerler pat pat! Bunlar hep sabah saatleri...Gece uykusu yok gündüz uykusu yok nefret ettim artik.
Öğlende uyumak istesem sanki benim yatmami bekliyolarmis gibi çocuklar top oynamaya başlıyor sokakta. Mutfagimindan taraf yolla birleşik oldugu için ses olduğu gibi evde.
Apartman kapısı sesi, merdivenlerden inip çıkanların sesi hep evin içinde.
Yeni binalar hep mi boyle :/ kâğıt gibi resmen.
Bekarken yaşadığım evde ve mahallede boyle sorunlar yoktu.
Sizce napmaliyim? Alışır miyim bu duruma? Yoksa tasinmali miyim buradan?
Benim gibi olanlar var mi?
Üst komsularim ne zaman wcye ne zaman banyoya girip çıkıyorlar kapı sesinden anlıyorum o derece kapı açma kapama sesleri aşağı iniyor. Kulaklarima pamuk tikayip yatiyorum ne zamandır. Yine de duyuyorum. Artik onlar yattıktan sonra yatiyorum ben de. Boyle bi çözüm buldum. Amaa sabahları ise giderken resmen banyoda tamirat yapıyorlar ! Rahat bi uyku uyuyamiyorum sabahları.onlar İşe gittikten sonra uyuyorum :/ onlar gidiyor, sütçüsü gelip böğürüyor resmen! Sonra simitcisi sonra bilmem nesi... Hali silkelerler pat pat! Bunlar hep sabah saatleri...Gece uykusu yok gündüz uykusu yok nefret ettim artik.
Öğlende uyumak istesem sanki benim yatmami bekliyolarmis gibi çocuklar top oynamaya başlıyor sokakta. Mutfagimindan taraf yolla birleşik oldugu için ses olduğu gibi evde.
Apartman kapısı sesi, merdivenlerden inip çıkanların sesi hep evin içinde.
Yeni binalar hep mi boyle :/ kâğıt gibi resmen.
Bekarken yaşadığım evde ve mahallede boyle sorunlar yoktu.
Sizce napmaliyim? Alışır miyim bu duruma? Yoksa tasinmali miyim buradan?
Benim gibi olanlar var mi?
Son düzenleme: