- 5 Aralık 2016
- 239
- 89
- 28
- 31
- Konu Sahibi karamelizeee
-
arkadaşlar merhaba. Dünden beri çok sinirimi bozan bi konuyu paylasıcam
Eşimin iş arkadaşlarının hepsiyle hemen hemen görüşüyoruz. Bi tane arkadaşının eşin var ismi Merve olsun. Biz bu Merve'yle. Çok sıkı fıkıydık 2 günde bir onlar gelir biz giderdik her gün telefonla 3 kez arardı. Bugün beni aradı morali bozukmuş akşam dışarıya çıkalım ddi. Bende tamam dedim eşime sorum oda tmm dedi. Ama akşam beni aradı bende Yorgun'um dedim çalıştığım icin siz bize gelin dedim daha snra bu kız kıza çıkarız diye düşünmüştüm fln deyince bende yorgun olduğum icin gitmedim. Ondan snra da görüşmedik pek fazla buna bozuldu. Ama beni de anlaması gerekiyordu.
Herneyse asıl konu şu; kendisi benim evime gelen tüm misafirlerle bir gelmek ister davet bekler davet etmezsen canm bu akşam sizde program varmış ndn söylemiyorsun der çıkar gelir. Sözüm YÖK misafir severim. Ama kendisinde bi misafir olunca arkadaşlar gidince çağırmaz. Bende gitmem davetsiz oldum icin. Tüm arkadaş ortamımızda aynı. Herkesin evi yurdu ayrı kmse kmseyi çağırmak zorunda degil tabi ki ama bana gelip arkasından konuştu hayatta arkadaşlık yapmam burnu büyük havalarda dediği insanlarla ben arkadaşlık ediyorum die smdi onları evine davet ediyo sıkı fıkı olmaya calısıyo. Nasl bi kıskançlık bilmem Grup olarak 5 çift ev gezmesi yapıyoruz en son bu mervelere gidecektik beni davet etmedi bana da eşim söyledi sinir oldum. Biz herkese bu 5 çift olarak gittik. Amaçı ne bilmiyorum herkesi benden uzak tutmaya çalışıyor sinir oluyorum. Hep bi kıskançlık.
Ki bu Merve hanım hamile kaldı diye partiler düzenledim sürprizler yaptım. Benim pkolu olduğumu çocuğum olmadığını bildiği halde hep göbeğini sevip canm oğlum diye yapmacık hareketlerinizi var yanımda. Bende arama bayagı bi mesafe koydum.
canım ben ailecek cıkalım diye anladım tamam dedim kızkıza cıkalım diyincede eşim mırın kırın yaptı. bende onları bize davet ettim. sabah sordugunda tamam diyip aksam hayır dememde bi yanlıslık yok bence cunku haftasonu yogun oluyor işyerimiz.Program yapmissiniz moralim bozuk cikalim demis yamam demissiniz ama yorgunum gitmeyelim demissiniz. Bence bu hos olmamis.
Digerlerine gelince sizi kiskandigi ve grup disi tutmak istedigi belli. O kadar samimiyet gunlerinizde nasil tanimadiniz.
Ben boyle insanlari yavasca uzaklastirdim hayatimdan. Sizde ne cagirin ne gidin esinizin is arkdsi grup falan mecbur degilsiniz
aynen öyle canım.. sabah cıkalım dediginde tamam dedim ama işim o gun yogun olunca aksam bize davet ettim bunda da cok buyuk bi hata yaptıgımı dusunmuyorum ki ben dısarıya cıkmak yerine evimde oturmayı tercih ederim misafir gelsin isterim.kız kıza akşam çıkması istediğine göre, bir derdini anlatacak olabilirdi diye düşündüm, o konu da yanlış yapmışsın hem söz verip, sonra plan değiştirerek
diğer söylediğin konu herkeste var artık nerdeyse, yani arkadan konuşup yüz yüze gelince can ciğer olma, bunun nasıl olabilildiğini hiç bilmediğim için yorum yapamıcam, sanırım herkesin en yakın kankası falan olmak istiyor herhalde, milleti birbirine kötüleyerek en iyi görünmek istiyor
aynen öyle canım.. sabah cıkalım dediginde tamam dedim ama işim o gun yogun olunca aksam bize davet ettim bunda da cok buyuk bi hata yaptıgımı dusunmuyorum ki ben dısarıya cıkmak yerine evimde oturmayı tercih ederim misafir gelsin isterim.
canım baştan böyle birşey yoktu sonradan ben yogun çalıştıgım icin arada görüşmeye başladık.. bundan dolayı kıskanclıga basladıönce söz verip sonra sözünden dönünce haklı olarak tavır yapmış sana.
bir de merak ettim bu kadar fesat kıskanç sana nispet yaptığını düşündüğün biri ile bu kadar can ciğer kuzu sarması olmaya nasıl devam ettin?
ama canım eşimde yalnız göndermek istemedi beni ve inan cumartesi günleri cok yogun oluyoruz ciddi anlamda yorgundum yoksa gece 11de de arasa kahve icmeye gidiyorum evineBunu yapan kardesimde olsa kizarim. Plan yaptim bekledim sonra yorgunum eve gel. Eve girecek olsam zaten bastan oyle isterdim. Sizinkide ayip olmus biraz once cikalim diyip sonra vazgecmek. Ama bu kadinin diger yaptiklarini asla hakli gostermez tabi ki..
Merve demeyeydin iyiydiarkadaşlar merhaba. Dünden beri çok sinirimi bozan bi konuyu paylasıcam
Eşimin iş arkadaşlarının hepsiyle hemen hemen görüşüyoruz. Bi tane arkadaşının eşin var ismi Merve olsun. Biz bu Merve'yle. Çok sıkı fıkıydık 2 günde bir onlar gelir biz giderdik her gün telefonla 3 kez arardı. Bugün beni aradı morali bozukmuş akşam dışarıya çıkalım ddi. Bende tamam dedim eşime sorum oda tmm dedi. Ama akşam beni aradı bende Yorgun'um dedim çalıştığım icin siz bize gelin dedim daha snra bu kız kıza çıkarız diye düşünmüştüm fln deyince eşimde tek cıkmama normalde bişey demez ama o gun biraz bozuldu. bende yorgun olduğum icin gitmedim. cumartesi gunleri ofis inanılmaz yorucu oluyor cunku.Ondan snra da görüşmedik pek fazla buna bozuldu. Ama beni de anlaması gerekiyordu.
Herneyse asıl konu şu; kendisi benim evime gelen tüm misafirlerle bir gelmek ister davet bekler davet etmezsen canm bu akşam sizde program varmış ndn söylemiyorsun der çıkar gelir. Sözüm YÖK misafir severim. Ama kendisinde bi misafir olunca arkadaşlar gidince çağırmaz. Bende gitmem davetsiz oldum icin. Tüm arkadaş ortamımızda aynı. Herkesin evi yurdu ayrı kmse kmseyi çağırmak zorunda degil tabi ki ama bana gelip arkasından konuştu hayatta arkadaşlık yapmam burnu büyük havalarda dediği insanlarla ben arkadaşlık ediyorum die smdi onları evine davet ediyo sıkı fıkı olmaya calısıyo. Nasl bi kıskançlık bilmem Grup olarak 5 çift ev gezmesi yapıyoruz en son bu mervelere gidecektik beni davet etmedi bana da eşim söyledi sinir oldum. Biz herkese bu 5 çift olarak gittik. Amaçı ne bilmiyorum herkesi benden uzak tutmaya çalışıyor sinir oluyorum. Hep bi kıskançlık.
Ki bu Merve hanım hamile kaldı diye partiler düzenledim sürprizler yaptım. Benim pkolu olduğumu çocuğum olmadığını bildiği halde hep göbeğini sevip canm oğlum diye yapmacık hareketlerinizi var yanımda. Bende arama bayagı bi mesafe koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?