Ben sizi hatali buldum.
Bu kadin kayinvalideniz degil, cunku bu adamla nikahli/nisanli degilsiniz. Aranizda bir resmiyet olmayan adamin ailesiyle ne isiniz var, neden annesiyle yuz goz oldunuz ? Biraz kendi degerinizi bilin lutfen. Ilerde cidden gelin adayi olursaniz , o zaman ailesi sizi davet etsin tanimak icin. Aranizda ciddiyet olmadan karsi tarafin ailesiyle gorusmenin hicbir anlami yok.
Aranizda evlilik teklifi, yuzuk vs bir resmiyet olmadan annesiyle ne yapacaksiniz zaten? Siz bu cocugun sevgilisisiniz, yarin obur gun ayrilabilirsiniz de evlenebilirseniz de, yani sizin o ailede herhangi bir yeriniz, bir sifatiniz yok. Sifatiniz olmadigi yerde bulunmaniz zaten bastan yanlis, sevgilinizin annesine git kocana al gibi bir cumle sarf etmeyi dusunmeniz daha da yanlis. Kadin sizi sevmemis olabilir, aklindan geceni soylemekte ozgur cunku tekrar ediyorum, siz o aileden degilsiniz, el kizisiniz, istedigini soyler, sizi onemsemesi icin bir sebep yok.
Bu anneyle iletisiminizi derhal kesin, cocuga da annesi hakkinda tek kelime etmeyin.