Ben mi fesat ve kötü kalpliyim?

Sizi alakadar eden bir durum olduğunu zannetmiyorum ben. Bu eşinizi ilgilendiren bir durum. Yani siz soruyorsunuz, sorguluyorsunuz ama eşiniz kendi isteğiyle yapıyor bunu.

Birikim yapmak isterse yapar, yapmak istemezse yapmaz. Canı abisine hediye almak istiyor demek ki.
Ne demek sizi ilgilendiren bir durum değil.
Evliler ya hani, eşi ya hani. :D
Abisi annesi ailesi ise eşi de ailesi. Gayet de ilgilendirir. Garip buldum yorumlarınızı.

Alır normal diyenlerin kocası alsa burada ortalığı inletir, o kadar eminim ki bundan sjsjsj 😂 çok haklısın, alıştırma 😀
Uzaktan konusmak kolay tabii 😂 yada evli olmayanlarin yorum yapmasi? Allah onlara da öyle koca nasip etsin o zaman madem öyle

Nasıl davranmak istiyorsa öyle davranır. Bunun evlilikle bekarlıkla alakası yok. Bunları kadından ziyade erkeğin düşünmesi lazım. Demek ki canı böyle istiyor.
O zaman gitsin karisini da aldatsin ,canı öyle istiyor sonuçta 😂 bir garipsiniz

Uzaktan konusmak kolay tabii 😂 yada evli olmayanlarin yorum yapmasi? Allah onlara da öyle koca nasip etsin o zaman madem öyle
Valla öyle. 😂 Ayrıca bütçe dara düştüğü zaman, kadın çekiyor derdi, Allah korusun Dünya’nın hali belli zaten, yarın dara düşseniz abisi mi yardım edecek? Hiç sanmıyorum.

Cok özür dilerim mesajinizi görmedim 7 aylik evliyim
Çok yeni daha evliliğin.Sana tavsiyem politik ol.İşi inada bindirme.Yilda bir giden hediyeye gözünü kapat fakat kendine almayı aldırmayı bildiğin sürece.Adam bir aile olduğunu idrak etsin evlilik otursun.Car car konuşarak birşey kazanılmaz her daim aklını kullanicaksin.

Ne demek sizi ilgilendiren bir durum değil.
Evliler ya hani, eşi ya hani. :KK70:
Abisi annesi ailesi ise eşi de ailesi. Gayet de ilgilendirir. Garip buldum yorumlarınızı.
İlgilendiren bir durum değil.
Bunu kadından ziyade erkeğin düşünmesi gereken bir eylem bu kadar basit. Kadının uyarmasıyla erkeğin akıllanacağını düşünüyorsak yanılırız.
Konu sahibinin eşi konu sahibine gelince kısıyor abisine kısmıyor yazmış diğer yorumlarda. Evlenmeden öncede bunu “güzelce” izah ettiğini belirtmiş eşine. Sizce bu eşi bu “güzel izahı” anlamayıp evlilikte devam ediyorsa konu sahibi nereye kadar izah edebilir bu durumu?

Çünkü adam böyle, canı böyle davranmak istiyor. Çoluk çocuk yapınca şimdiden kısan bir adam var karşısında. Bu durum devam ediyor. Konu sahibi ile yaşam tarzları farklı.

Arkadaslar icime dert olan bi konu var. Ben esimle yeni evlendim ve avusturyada yasiyoruz. Esimin Türkiyede bir abisi var o da evli ve esiyle birlikte calisiyorlar, maaslari da gayet iyi. Esim sürekli abisine hediyeler aliyor ve zoruma giden benimle oturup konusmamasi. Hediyeler derken öyle ufak tefek seyler degil, gecen ay pahali bir laptop almis. Benim anlamadigim neden sürekli hediye alma mecburiyeti duymasi. Abisi para konusunda cimri biridir, öyle kolay kolay harcamaz ama hediye alma konusunda gayet rahattir. Benim istegim de esimin önce kendi ailesini, yani beni düsünmesi. Kenarda biriktirdigimiz üc kurus paramiz bile yok, ben henüz calismiyorum ama bu sebeplerden dolayi en yakin zamanda kendime is bulacagim. Ben mi yanlis düsünüyorum arkadaslar?
Kendi parası olduğu için hesap verme gereği duymuyor hâlbuki size sorması lazım bazıları böyle işte en iyisi sizde çalışın

O zaman gitsin karisini da aldatsin ,canı öyle istiyor sonuçta 😂 bir garipsiniz
Aldatsın. Canı istiyorsa aldatsın. Karakteri kişiliği ortaya çıkmış olur ne güzel olur işte. Konu sahibide tanımış olur eş denen kişisini.

Adamın canı aldatmak istiyorsa konu sahibi tasma takıp “gitmeeeeee yapmaaaa” diye uyarınca ne olacak?
Bir garipsiniz derken gariplik size çıkıyor burada.

Çok yeni daha evliliğin.Sana tavsiyem politik ol.İşi inada bindirme.Yilda bir giden hediyeye gözünü kapat fakat kendine almayı aldırmayı bildiğin sürece.Adam bir aile olduğunu idrak etsin evlilik otursun.Car car konuşarak birşey kazanılmaz her daim aklını kullanicaksin.
Cok farkli bi bakis acisi, hic böyle düsünmemistim acikcasi. Zaten esimle kötü olmamak icin cok sustum ve birsey demedim. Cok tesekkür ederim yorumunuz icin, Allah razi olsun😊

Aldatsın. Canı istiyorsa aldatsın. Karakteri kişiliği ortaya çıkmış olur ne güzel olur işte. Konu sahibide tanımış olur eş denen kişisini.

Adamın canı aldatmak istiyorsa konu sahibi tasma takıp “gitmeeeeee yapmaaaa” diye uyarınca ne olacak?
Sen evlimisin?

Cok farkli bi bakis acisi, hic böyle düsünmemistim acikcasi. Zaten esimle kötü olmamak icin cok sustum ve birsey demedim. Cok tesekkür ederim yorumunuz icin, Allah razi olsun😊
Rica ederim

Arkadaslar icime dert olan bi konu var. Ben esimle yeni evlendim ve avusturyada yasiyoruz. Esimin Türkiyede bir abisi var o da evli ve esiyle birlikte calisiyorlar, maaslari da gayet iyi. Esim sürekli abisine hediyeler aliyor ve zoruma giden benimle oturup konusmamasi. Hediyeler derken öyle ufak tefek seyler degil, gecen ay pahali bir laptop almis. Benim anlamadigim neden sürekli hediye alma mecburiyeti duymasi. Abisi para konusunda cimri biridir, öyle kolay kolay harcamaz ama hediye alma konusunda gayet rahattir. Benim istegim de esimin önce kendi ailesini, yani beni düsünmesi. Kenarda biriktirdigimiz üc kurus paramiz bile yok, ben henüz calismiyorum ama bu sebeplerden dolayi en yakin zamanda kendime is bulacagim. Ben mi yanlis düsünüyorum arkadaslar?
Siz evlenip Avusturalyaya mı gittiniz?

Hayır evli değilim. Uzun ilişkilerim oldu çünkü biliyorum bu durumu. Vardı yani hayatımda böyle sık sık hediye alan bir erkek arkadasım. Ben uyarmadım sadece gözlemledim. Çünkü cidden önünü göremeyecek kadar çok şey alıyordu. O yüzden bu durumu evliliğe taşımadım. Aynı evde yaşadık senelerce bu durum kendisini tanımama yetti.

Benim sayfalarca size anlatmak istediğim şu, bunu sizin değil eşinizin idrak etmesi lazım. Birikimlerini, evin ihtiyaçlarını kısıp kısmamasını sorumluluğunu hepsini eşinizin düşünmesi gerek. Sizin belirtmelerinizle, ağzınızdan çıkanlarla hareket etmesinin bir manası yok. O yüzden çekilin bir kenara ve izleyin. Bir müddet çocuk dahi yapmayın.

Konuşun kabul etmezse ayrılın deseniz anlayacağım da yapısın, canı istiyorsa yapar o anlama gelmiyor. Aile bütçesi diye birsey var.

Back
X