Bunu bekarken yapabilir ama simdi evli ve ailesi var, kusura bakmayin da o zaman evlenmeyecekti.
Ben bu kısma katılmıyorum. Önceki anlattıklarınıza göre haklı bulduğum kısımlar oldu ama, evlendikten sonra çekirdek ailesi dışındaki insanlara para harcayamaz diye bir şey olamaz.
Ha şu konuda haklısınız, siz geçiminizi zor sağlıyorsanız, size gelince para muhabbeti yapıyorsa, sizi mağdur ediyorsa, ona rağmen bütçesini aşan hediye/yardımlarda bulunuyorsa, evet, bu olmaz.
Ama siz de şöyle düşünebilirsiniz, kendi kişisel ihtiyaç ve keyfi harcamalarınız için iş bulup çalışırsanız, eşiniz dahil kimseye eyvallahınız olmadan rahatça para ayırabilirsiniz. Bunu kendi hayat kalitenizi artırmak için yapın.
Ha eğer erkek evi geçindirmek zorunda, benlik bir iş değil, bana ne gibi bir düşünceniz varsa, saygı duyarım, bazı insanlar böyle düşünüyor çünkü. Ama benim tasvip ettiğim veya anlayabileceğim bir şey olmadığı için, yorum yapmam doğru olmaz
** ekleme yapıyorum, şunu sonradan gördüm. Çifte standart uygulayamaz. Size yapma diyip kendisi yapamaz. Öyle bir dünya yok.
Görsel

( ben ondan izinsiz aileme maddi destekte bulunsam kızar ama o bana gelince kafasına göre davranıyor kısmı için diyorum )