ben mi fesatım?

ayy aynen. ben yazarken yazmışsın. aman he sakın silme. derdi o. sallama sakın. bir de böyle facede göya çevre yapan tipler var. ya görümcemin komşusu eklemiş beni :) evet evet çok popülersin amma arkadaşın var.

ama eşinin bütün kuzenlerinden sadece eşimi eklemesi tuhaf değilmi? eşimin kız kardeşini bile eklememiş

Ne zamandır seni eklemedi canım?Eşimi ekleyip beni ertesi gün yada ertesi hafta eklerse kızmam.
Ama eşimi aylar haftalar önce eklemiş de beni halaa akıl edip eklememişse beni sallamadığını düşünerekten ben de onu sallamam
Ama sinir olurum kendimi doldurur eşime patlarım :52:

eşime 2 ay önce arkadaşlık göndermiş ama eşim eklememişti çünkü kızlık soyismiyle ve nüfus kimliğindeki adıyla (normalde kullandığı isim farklı) açmış profili ve anlamamış kim olduğunu diye tahmin ediyorum çünü sormadım eşime
3 hafta önce falan normal ismini yazmış, eşim öle tanımış eklemiş
o gün bugün eşimin arkadaş listesinde

Son düzenleme:
ama eşinin bütün kuzenlerinden sadece eşimi eklemesi tuhaf değilmi? eşimin kız kardeşini bile eklememiş

tuhaf tabi... olmaz mı. bak benim 30küsür kuzenim var çoğu da facede. bu kuzenimin karısı bu 30küsür kuzenden beni birini daha bir de kocamı ekliyor. biz ne evine gittik ne o bize geldi. eve giren çıkan eşinin kuzenlerini eklemiyor.

kız arıza belli. ya bir kadın bir erkeğe eklerken düşünür. normal kadın böyledir. tamam beni eşimin dıdısının dıdısı da ekliyor ama kadın onlar. ben daha görümcemin kocasını eklemedim. senede 2 görüyorum ne konuşacam... bırak ki eşimin kuzeninin kocasını ekleyeyim...

kızın derdi senle. seni kıskanıyor. çatlasın orta yerinden... kaale bile alma. napacak faceden ekleyip sanki... kafası da çalışmıyor işte.

eşim bişi demiyorki ona
eşim kimseye bişi demiyor, hiç bi zaman birine sert bi cevap verdiğini yada kavga ettiğini görmedim.
çok nadirrrr bi iki defa sinirlenmiş halini gördüm evlenmeden önce o zamanda çok üstüne gelmişti bi kaç kişi, kolay kolay sinirlenmez kin tutmaz.

Sinirlenmeden ters bir bakış atsa yeter herhalda anlayana.
Ama anlamıyorsa çare yok tabii

kuzeniyle eşi eşimin amcasıyla beraber yaşıyolar
biz amcasına gittiğimizde görüşüyoruz, senede 2-3 defa ve o kadar samimiyet yok, dediğim gibi eşimin kendi kuzeni bile eklemedi onu, ama karısı eklemiş... bakim şimdi acaba sülaleden bi tek eşimimi ekledi yoksa başkalarıdamı var

baktım...

ne görümcemi, ne kayınımı eklemiş..sadece eşimi
ki kayınımla daha samimi..kayınım istanbula geldiğinde hep onların evinde kalıyor

eşim çok sık bi araya gelmediğimiz için o kadar takmıyor bide kız çok oynak..çok konuşur herkesle öle şakalar yapar

Oynakmış birde ben onu bir oynatırım millet oynak görür :47:

tuhaf tabi... olmaz mı. bak benim 30küsür kuzenim var çoğu da facede. bu kuzenimin karısı bu 30küsür kuzenden beni birini daha bir de kocamı ekliyor. biz ne evine gittik ne o bize geldi. eve giren çıkan eşinin kuzenlerini eklemiyor.

kız arıza belli. ya bir kadın bir erkeğe eklerken düşünür. normal kadın böyledir. tamam beni eşimin dıdısının dıdısı da ekliyor ama kadın onlar. ben daha görümcemin kocasını eklemedim. senede 2 görüyorum ne konuşacam... bırak ki eşimin kuzeninin kocasını ekleyeyim...

kızın derdi senle. seni kıskanıyor. çatlasın orta yerinden... kaale bile alma. napacak faceden ekleyip sanki... kafası da çalışmıyor işte.

ne bilim..
dün akşam konuşmaya çalışmış işte hemde gece.. eşi vardyalı çalışıyo büyük ihtimal eşi evde değildi
ben olsam yanlış anlaşılma olmasın diye önce karısını eklerdim sonra eşimin kuzenini..illa eklicem diyosam

eşime 2 ay önce arkadaşlık göndermiş ama eşim eklememişti çünkü kızlık soyismiyle ve nüfus kimliğindeki adıyla (normalde kullandığı isim farklı) açmış profili ve anlamamış kim olduğunu diye tahmin ediyorum çünü sormadım eşime
3 hafta önce falan normal ismini yazmış, eşim öle tanımış eklemiş
o gün bugün eşimin arkadaş listesinde

Boşver eşin nasılsa cevap vermiyor yazdıklarına paylaştıklarına değil mi?
Eşin onu umursayıp cevap yazmıyorsa asıl cevabını almış demektir zaten.
Ne sulu hatunlar var şu dünyada hayret bişey

Boşver eşin nasılsa cevap vermiyor yazdıklarına paylaştıklarına değil mi?
Eşin onu umursayıp cevap yazmıyorsa asıl cevabını almış demektir zaten.
Ne sulu hatunlar var şu dünyada hayret bişey

eşimin duvarına bişi paylaşmamış, eşimde onun duvarına bişi yazmamış
özelden eşime ben mine demiş o kadar

ya aslında birşey daha söylemem lazım

sanırım kız bi kaza geçirdi, yada öyle birşey yani baya kalıcı izleri bırakmış yüzünde, hatta ne bilim, nasıl söyliyim gözle görülür çok büyük yamukluklar var
hatta eşim ilk gördüğünde korkmuştu ondan sonradan kız böyle hareketli ve konuşkan olunca alıştı ona, hatta bana bile dedi ya ben korkmuştum gördüğüm en çirkin kız bu herhalde diye düşünmüştüm ama bak ne kadar cana yakın kız falan demişti..

ben hiç bi zaman açmadım konuyu sormadım kendisinede diğerlerinede, çekindim çünkü belkide kazada değil doğuştandır

Son düzenleme:
ayy kendini rezil ediyor o mine olacak kadın. boşver carrie. laf olsun diye demiyorum cidden boşver. o yarın onun bunun kocasına sarar zaten kadının birinin elinde kalır. sen de kenardan izlersin.

öyle.. öyle.
eşide bişi demiyor ona

Gamsız demek ki. Valla kadın ne derse desin sen eşine sildir o kadını bak sonra öyle bir hadde gelirsin ki kadının saçını başını yolmak için beklersin :27: Eşinde direk "Carrie kıskandı" demesin "Carrie kıskanç bir kadın aramızda problem çıkmasını istemiyorum o yüzden sildim" desin. Ya da açıklama yapmaya ne gerek var ya silsin bitsin Allah Allah..

ayy kendini rezil ediyor o mine olacak kadın. boşver carrie. laf olsun diye demiyorum cidden boşver. o yarın onun bunun kocasına sarar zaten kadının birinin elinde kalır. sen de kenardan izlersin.

yani diyosunuz ki bişi yapmiyim
eşimede demiyim hiçbişi o zaman

Gamsız demek ki. Valla kadın ne derse desin sen eşine sildir o kadını bak sonra öyle bir hadde gelirsin ki kadının saçını başını yolmak için beklersin :27: Eşinde direk "Carrie kıskandı" demesin "Carrie kıskanç bir kadın aramızda problem çıkmasını istemiyorum o yüzden sildim" desin. Ya da açıklama yapmaya ne gerek var ya silsin bitsin Allah Allah..

eşim siler silmesinede, kıskanç olduğumu bilmelerini istemiyorum
ben çok kıskancım eşimi dövebilirim kıskançlıktan :44:

belki hoşuna gidiyodur :27:

Doğru söylüyorsun.Başka bir kadından ilgi görüpte kızacak erkek yok diyecek kadar az.
Eşin cevaplamıyorsa mesajlarını takma kafana.
Yüz bulamayınca bırakır elbet.
Ama yine de kontrol etmeni tavsiye ederim.

Doğru söylüyorsun.Başka bir kadından ilgi görüpte kızacak erkek yok diyecek kadar az.
Eşin cevaplamıyorsa mesajlarını takma kafana.
Yüz bulamayınca bırakır elbet.
Ama yine de kontrol etmeni tavsiye ederim.

şifresini biliyorum
eşimde facebooku fazla kullanmayı bilmez, yani mesajları silmeyi bilmez
yani bi tek oyun oynar
allah bilir belki yazdığını bile görmemiştir o :1:

Son düzenleme:
ya aslında birşey daha söylemem lazım

sanırım kız bi kaza geçirdi, yada öyle birşey yani baya kalıcı izleri bırakmış yüzünde, hatta ne bilim, nasıl söyliyim gözle görülür çok büyük yamukluklar var
hatta eşim ilk gördüğünde korkmuştu ondan sonradan kız böyle hareketli ve konuşkan olunca alıştı ona, hatta bana bile dedi ya ben korkmuştum gördüğüm en çirkin kız bu herhalde diye düşünmüştüm ama bak ne kadar cana yakın kız falan demişti..

ben hiç bi zaman açmadım konuyu sormadım kendisinede diğerlerinede, çekindim çünkü belkide kazada değil doğuştandır

Baştan söylesene şunu canım ya. Belkide bu durumu bastırmak açısından etrafa öyle yakın davranmaya çalışıyordur.. :26:

Back
X