- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
eşim siler silmesinede, kıskanç olduğumu bilmelerini istemiyorum
ben çok kıskancım eşimi dövebilirim kıskançlıktan :44:
Ben dövüyorum ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim siler silmesinede, kıskanç olduğumu bilmelerini istemiyorum
ben çok kıskancım eşimi dövebilirim kıskançlıktan :44:
Baştan söylesene şunu canım ya. Belkide bu durumu bastırmak açısından etrafa öyle yakın davranmaya çalışıyordur.. :26:
Ben dövüyorum ki..
a a a tabiki kadını yanlış anlarım hatta engellerim ne işi var cnm listesinde dürüst olsa seni ekler hanımı olarak ha seni eklemiyosa kocanla hiç işi olmasın.sil engelle cnm prim verme böylelerine yüzyüze gelirsende sor.
tamam da ben hiç bi zaman böyle bişi yüzünden küçük görmem kimseyi o yüzden ama ne bilim
böle bişi düşünseydi ilk beni eklemezmiydi
ya kızlar siz bilirsiniz de ben şahsen eşlerin hesabından yazılmasını doğru bulmuyorum. gene kadını kötü gösteriyor.
bundan kaç sene önce, bekarım ozamanlar. dayımın msninden bir ileti geldi bana. "kimsin sen" diye. şaşırdım "o nedemek" dedim. "kimsin sen bu kocamın hesabı niye konuşuyorsun kocamla", "yenge ne diyon sen ben turamit, adresime baksana adım soyadım yazıyor zaten" dedim. "aa canım senmisin dayın dışarıda da ben de bakayım dedim".... cevap bile vermedim. yani inanın çok kötü duruyor dışarıdan. benim gözümde yengen kıskanç olarak kaldı. hani dayım bir halt mı yedi bilemem günahı boynuna, karı koca kendi ilişkileri. ne anneme, ne akrabalarımıza ne dayıma da demedim... ama yengem gözüme bir tuhaf gözüktü yani ozaman.
benim şahsi fikrim asla eşinin hesabından yazma. kadını da ekleme. dursun ekli işte. bir şey yazacağını da sanmıyorum.
doğru diyosun yaziyim mi öylebakalım ne yazacak cevap olarak
tabi cnm ne münasebet hiç prim verme red et isteği anlasın yüz yüze gelincede eşine sordur veya sen sor cnm.eşinde sorabilir hani niye ekledin noldu hayırdır yanlışklıkla red ettim fln desin.ayy ne insanlar var be ben eltimle konuşmuyorum kaynımla bile mesafe koydumki yanlış anlaşılmasın benimle konuşmuyo ama bak kocamla konuşuyo demesin diye.
cnm benim veya ekle acele etme eşin gibi konuş slm ver ne dicek niyetini öğrenirsin yavşıyomu yavşamıyomu ay artık kadınlardan korkucan wallahi erkekler daha namuslu oldu yaa![]()
bi arada benim elti bana diğil eşime çağrı atıyodu ilk başları kaale almamıştım yani ne bileyin aklıma bişey gelmemişti
sonrada baktım ki rahatsız oluyorum
bi şekilde duydu ( tabi arada bisürü başka şeylerde oldu ama onlar şimdi gereksiz )
şimdi bişey söyleyeceği zaman bana çağrı atıyor
bi kaç çağrıdan sonra eşime atıyor eğer aramamışşak:44:
ne alakamı diyosunuz
anası bacısı dışında kimse aramasın ulen benim kocamı![]()
tamam da ben hiç bi zaman böyle bişi yüzünden küçük görmem kimseyi o yüzden ama ne bilim
böle bişi düşünseydi ilk beni eklemezmiydi
Belki erkekler tarafından beğenilmek istiyordur malum durumundan dolayı :26: Bu yüzden de etrafındaki erkekleri ekliyordur facebook tan. Kafamı karıştırdı açıkçası kadının malum durumu. Ama sen dediğin gibi facebook tan takipte ol bakalım birşeyler dicek mi?