ben mi fesatım?

edanur kesinlikle haklısın
benim eltimde iş çıkışlarında bebeği kayınvalidemden alıp eve giderken bizim arabamız var diye eşime bıraktırıyormuş.duydum kıyameti kopardım.ben olsam yayan giderim gururumdan aramam ha değecek biri olsa yaparsında bi çirkefki anlatamam.ben şöyle kendime bakıyorum kendi kuzenlerime dahil mesafelym neden başkaları bunu yapmıyor aynısını bizdemi yapalım illa kocalarına

bide bişi daha dikkat ettim
eşim ne zaman amcasını ararsa ve amcası evdeyse hemen o açıyo telefonu ve uzun uzun konuşuyor eşimle telefonda şakalaşıyor.
bilmiyorum bütün telefonlaramı öle yapıyo yoksa sadece eşim arıyoken mi

hadi diyelim ki erkeklerin dikkatini çekmek istiyor, kayınım bekar onu niye eklemedi? görümcemi niye eklemedi? eşimin diğer kuzenlerini niye eklemedi
arkadaş listesine baktım 10 kişi var toplam. eşi, erkek kardeşi, iki üç bayan arkadaşı ve eşim.
hadi diyelim ki diğerlerinin facebooklarını bilmiyor ama eşimin listesinde bütün sülale var ordan ekliyebilirdi.

Evet buda var tabi. Valla kadının tam olarak naptığını anlamış değilim eşinize karşı bi ilgiside olabilir. Dediğim gibi canım takipte ol sen, yerine ve zamanına göre davranırsın..

eşinizin kuzeninin karısı eşinizi facebooka eklerse ama sizi eklemezse ne düşünürsünüz?

sana yemın ederım bısey dusunmezdım ve umursamazdım...
kı oyle esımde eklıdır daysının gelını ama bana arkadaslık gondermedı ve bana abla der
bende hatta ona kendım gonderdım bunda ne var ya abartıyosunuz valla...

Evet buda var tabi. Valla kadının tam olarak naptığını anlamış değilim eşinize karşı bi ilgiside olabilir. Dediğim gibi canım takipte ol sen, yerine ve zamanına göre davranırsın..

evet, bakacam bi kaç gün.
eşimede bişi demicem...tabi meraktan çatlamazsam

sana yemın ederım bısey dusunmezdım ve umursamazdım...
kı oyle esımde eklıdır daysının gelını ama bana arkadaslık gondermedı ve bana abla der
bende hatta ona kendım gonderdım bunda ne var ya abartıyosunuz valla...

ama benim eşim çok yakışıklı ve her girdiği ortamda dikkat çekiyo ve ben kıskanıyorum onu

Hoş geldin

Çatlamazsın birşey olmaz dayan bi bak bakalım birşey dicek mi..:34:

hoş bulduk ebrucum :29:

bakalım, beklicem
bazen düşünüyorumda ben mi fesatım diyorum, insanların günahınımı alıyorum acaba
suçluluk duyuyorum
eşimde herzaman diyor bana senin için fesat, hep kötülük düşünüyosun

Son düzenleme:
hoş bulduk esracım :29:

bakalım, beklicem
bazen düşünüyorumda ben mi fesatım diyorum, insanların günahınımı alıyorum acaba
suçluluk duyuyorum
eşimde herzaman diyor bana senin için fesat, hep kötülük düşünüyosun

Esra derken? :27: Karışıklı oldu kanımca şekerim Ebru ben :27:
Ayrıca fesatlıkla ilgisi yok kıskandığın için başka kadınlara tahammül edemiyorsan o kadar.. Günah alma kısmını da zamanla göreceksin kadının hareketlerine göre..

Son düzenleme:
Esra derken? :27: Karışıklı oldu kanımca şekerim Ebru ben :27:
Ayrıca fesatlıkla ilgisi yok kıskandığın için başka kadınlara tahammül edemiyorsan o kadar.. Günah alma kısmını da zamanla göreceksin kadının hareketlerine göre..

düzelttim, pardon canım kafam dalgın
malum cuma günü, bi haftanın yorgunluğu var :1:

sadece ters hareketlerini gördüğüm bayanlara gıcık kapıyorum

Son düzenleme:
düzelttim, pardon canım kafam dalgın
malum cuma günü, bi haftanın yorgunluğu var :1:

sadece ters hareketlerini gördüğüm bayanlara gıcık kapıyorum

Rica ederim canım :1:

O kadınlara hepimiz gıcık oluyoruz şekerim şuan için yapılacak tek şey beklemek takma kafana da bu olayı çok fazla :34:

gıcıkmış kadın ama anlattığına göre.hiç sevmem el kol şakalrını.helle kadın erkeğe yapınca çok çirkin oluyor.

ama benim eşim çok yakışıklı ve her girdiği ortamda dikkat çekiyo ve ben kıskanıyorum onu

kız delı senınkı yakısıklıda bızımkı cırkınmı saka bı yana
hayatım benı yanlıs anlama ama bunu esıne bellı edıpde daha fazla yukseltme
eger bundan bısey sezınledıysende esıne bellı etme ve kadını takıp et ozaman cunku benımde basıma geldı ama ınankı hıc kotu dusunmemıstım...

kız delı senınkı yakısıklıda bızımkı cırkınmı saka bı yana
hayatım benı yanlıs anlama ama bunu esıne bellı edıpde daha fazla yukseltme
eger bundan bısey sezınledıysende esıne bellı etme ve kadını takıp et ozaman cunku benımde basıma geldı ama ınankı hıc kotu dusunmemıstım...

:9: öyle demek istemedim :9: :9: :9: :9:

yok eşime zaten hiçbirşey söylemedim
çok şımarıyor çünkü onu kıskandığım zaman

Back
X