- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Simdi kız sevgilimle sabahlamak istiyo.evden gece çıkmak içinde benden yardim istedi.bende hayır dedim.neymiş kiskaniyomusumDerdinizi ve uçak olayını tam anlayamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi kız sevgilimle sabahlamak istiyo.evden gece çıkmak içinde benden yardim istedi.bende hayır dedim.neymiş kiskaniyomusumDerdinizi ve uçak olayını tam anlayamadım
ses et bendede vardı tepemize ckmstı 2 senedir ikimizde konusmuyruz helki boyle bi kız tipi bunu yapan herseyi yaparYaa tanıştırdı ya bizi.hepte kankalar yani kardeşler o yüzden ses etmiyorum
Bizi tanıştırdı kız ama çok sahipleniyo sevgilimiBiraz anladım şimdi. Kimse kimseyle sabahlamasin kimseye güven olmaz![]()
Sevgilim kopmuyo kizdanses et bendede vardı tepemize ckmstı 2 senedir ikimizde konusmuyruz helki boyle bi kız tipi bunu yapan herseyi yapar
Yaaa kız beni tanıştırdı.ben çok rahatsizim bu durumdan.kızda diyo benden zarar gelmez yanlış napiyon diyoBişey soracağım ben eşimin omzuna saçını değirdi diye bir kızı parçalayacaktim? Sen nasıl sevgilin ile bir kızın aynı evde kalmasına izin veriyorsun. bu ne genişliktir hepinizde. pes vallahi yeni nesiller gümbür gümbür geliyor maşallah .![]()
Evet. Bende hayır dedim.kızda diyoki sen kiskaniyosun bizi
Gavatlik kokusu alıyorumSevgilim ve kız ayni evde sabahliycakti.kız onu idare etmeni istedi gece dışarı çıkması için.
yanlıs anlama ama seni seviyosa essek gibi kopucak yok öyle ne sanki öz bacısmı hadi bacısı yapsn kankası dedginin yerine onu koysun evden kacyo sevgilinle yanlz ve iciyo eminim 2 birada g. bası dagılıyodur kızın demedi deme bastan kes canını yakar güzelce söyle sevgilineSevgilim kopmuyo kizdan
Ya siz sevgili oldugunuza emin misiniz?Bizi tanıştırdı kız ama çok sahipleniyo sevgilimi
Yaa kankalarmis bunlar.daha öncede sabahliyolarmista sözdeYa siz sevgili oldugunuza emin misiniz?
Belki kız sizi kendi sevgilisi ile tanıştırmıştır? Orda hatlar karışmış yanlış anlamışsınızdır?
Zira ortada bir sevgililik göremiyorum
Sevgilim kopmuyo.neymiş ben çok hasetmisim.zaten en son bana rest çekti yüzüme kapadıyanlıs anlama ama seni seviyosa essek gibi kopucak yok öyle ne sanki öz bacısmı hadi bacısı yapsn kankası dedginin yerine onu koysun evden kacyo sevgilinle yanlz ve iciyo eminim 2 birada g. bası dagılıyodur kızın demedi deme bastan kes canını yakar güzelce söyle sevgiline
Canım benim kız tanıştırmış anladık ama çok absürt bir durum sende bunu anla bir kadınla bir arkadaşlar ki kız xl bi kız anladığım kadarıyla içecekler ve senden buna zemin hazırlamanı istiyorlar çok yanlış bir durum. gerçekten senin gururunu ne kadar incittiklerini biz farkettik sende farket ve o kızla çocuğu hayatından çıkar. Çünkü erkek arkadaşın da adam olsa böyle bişey de senin anlayışlı olmanı hatta zemin hazırlamanı beklemezdi.onlar o evde sevişirde, öpüşürde herseyi yapar sana da benden sana zarar gelmez derler .Yaaa kız beni tanıştırdı.ben çok rahatsizim bu durumdan.kızda diyo benden zarar gelmez yanlış napiyon diyo
O diyo ki biz sana anlatacaktik sabahliycagimizi dedi.Kız sonra sevgilime kiskandigimi söylemiş.sevgilim benden uzak durun skldm falan dedi yüzüme kapadı yaKonuyu sevgilinle konuştun mu peki o ne diyor?
öncesi hadi eyv ama sizden sonra kesinlikle söz konusu degil ne yani evlenince bu kız sizede yerlesir her gece masa hazırlstrlar sana olurmu ya öyle ben sinirlendim burdaYaa kankalarmis bunlar.daha öncede sabahliyolarmista sözde
Yapar belki de yapıyı haberim yok.ama bunlar nadir böyle sabahliyo.Eğer sevişme falan olsa hep yapmazmiydi bunlar.zaten rest çekti bana bidaha aramiycam onuCanım benim kız tanıştırmış anladık ama çok absürt bir durum sende bunu anla bir kadınla bir arkadaşlar ki kız xl bi kız anladığım kadarıyla içecekler ve senden buna zemin hazırlamanı istiyorlar çok yanlış bir durum. gerçekten senin gururunu ne kadar incittiklerini biz farkettik sende farket ve o kızla çocuğu hayatından çıkar. Çünkü erkek arkadaşın da adam olsa böyle bişey de senin anlayışlı olmanı hatta zemin hazırlamanı beklemezdi.onlar o evde sevişirde, öpüşürde herseyi yapar sana da benden sana zarar gelmez derler .