• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi fevri davranmişim?

aynen çözdüm ben onun mayasını gercekten bırak demesi kolay degil belki seviyosun hatalarnı görmezden geliyosun ama cogu seyi ileriye dönük yapmamız gerekir seni cok üzer dedgn gibi herseyde resti cekiyosa sende ona öyle bi cekki yapamazsın sanar bi engelle arama yazma ararsa acma bakalım görsün
Engellerden o da engeller ama beni.korkuyorum kaybetmekten

Hemen anlatiyim
Simdi ben erkek kankama seni ayarliyorum siz sevgilisiniz sonra ben sana mesaj atıyorum diyorum ki gel beni evden çıkar erkek kankamla sabaha kadar icicez sabahlicaz evde beni evden sende kalacakmisim gibi çıkar ben erkek kankama gideyim,sende ooh yarasin koç sevgilime selam söyle diyosun bana,neden? ÇÜNKÜ gavatlik :KK200:
Super anlattın tebrikler :halay:
Ve haklısın GAVATLIK))

Gündüz bulussunlar madem ki demi
bak benim 2 tane şu yaşıma kadar normal arkadas kardeş diycegim insan oldu onlarıda sevgilim biliyo ve normal bi arkadas aynı evde kalmaz bak dertlesir sır paylasır ama mesafeli. gece sabaha kadar konusuyolardırda babam hep ne der biliyomusun gece arayan biri normal arkadaş degildir .heleki icip kalan hic olamaz . sevgini anlıyorum yine bi hataydı bidaha yapmam dese affedersin herkes 2. sansı hakeder kızda kolpalık var ama sadece sunu söyleyim sana o kızla görüşürse seni silsin senle görüsürsede onu.

bak benim 2 tane şu yaşıma kadar normal arkadas kardeş diycegim insan oldu onlarıda sevgilim biliyo ve normal bi arkadas aynı evde kalmaz bak dertlesir sır paylasır ama mesafeli. gece sabaha kadar konusuyolardırda babam hep ne der biliyomusun gece arayan biri normal arkadaş degildir .heleki icip kalan hic olamaz . sevgini anlıyorum yine bi hataydı bidaha yapmam dese affedersin herkes 2. sansı hakeder kızda kolpalık var ama sadece sunu söyleyim sana o kızla görüşürse seni silsin senle görüsürsede onu.
Ona bunu soylesem ikimizide siler herhalde.Ya da bana sen çok kiskancsin fesatsin o tanıştırdı elinden almak istese alırdı falan der diyoda.Bak en son sevgilim rahat bırakın skldm dedi bağırdı yüzüme kapadı.bende aramayı düşünmüyorum.bitirdiysede o bitirmis oluyor sonucta

Ona bunu soylesem ikimizide siler herhalde.Ya da bana sen çok kiskancsin fesatsin o tanıştırdı elinden almak istese alırdı falan der diyoda.Bak en son sevgilim rahat bırakın skldm dedi bağırdı yüzüme kapadı.bende aramayı düşünmüyorum.bitirdiysede o bitirmis oluyor sonucta
kesinlikle,öyle bi kızın lafıyla sizi sileni siz hic dert etmeyin

Bak ben tepkimi koydum.Ama bu tepkiyi verince kıskanç ben oluyorum
tepkiden vesaire bahsetmiyorum dünyanın en saçma konusunu yaşıyorsunuz.sevgilimin arkadaşı için kimseye yalan söylemem,kimsenin yalanına ortak olmam bunu bana teklif dahi edemez kimse.samimi olduğum arkadaşım dahi çeneni tutamıyorsu diyemez.kavga ettiniz diye whatsapptan fotoğraf kaldıran biriyle zaten birlikte olmanız anlamsız çocuklar bile yapmaz böyle şeyler.belli ki yeterince olgun değilsiniz ve gereksiz samimiyetlere giriyorsunuz.hayatınızdan bu tarz insanları çıkarınca rahatlarsınız.

tepkiden vesaire bahsetmiyorum dünyanın en saçma konusunu yaşıyorsunuz.sevgilimin arkadaşı için kimseye yalan söylemem,kimsenin yalanına ortak olmam bunu bana teklif dahi edemez kimse.samimi olduğum arkadaşım dahi çeneni tutamıyorsu diyemez.kavga ettiniz diye whatsapptan fotoğraf kaldıran biriyle zaten birlikte olmanız anlamsız çocuklar bile yapmaz böyle şeyler.belli ki yeterince olgun değilsiniz ve gereksiz samimiyetlere giriyorsunuz.hayatınızdan bu tarz insanları çıkarınca rahatlarsınız.
Haklsiiniz

acıkca söyleyin kıza senin sevgilinle ben kalmış olsam icsem nasıl hissederdin de
Evet de hepsini gidip yetiştirecek yaa çocuğa.kıza zaten yazdım yaptığın dogrumu.bana değer verilse haberim olurdu falan yazdım.bu konuyu da acmiycam canım skyo yazdım.buda kizin evine gitmiycem çok söğüdün.Çocuğu da uzun sure aramak içimden gelmiyor ya

Back
X