• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi fevri davranmişim?

Evet de hepsini gidip yetiştirecek yaa çocuğa.kıza zaten yazdım yaptığın dogrumu.bana değer verilse haberim olurdu falan yazdım.bu konuyu da acmiycam canım skyo yazdım.buda kizin evine gitmiycem çok söğüdün.Çocuğu da uzun sure aramak içimden gelmiyor ya
bunu sevgilinede diceksin zaten onada arkadasnla boyle kalsam hosuna gidermi sen nasıl tepki verirdin merak ediyorum yaz

Seninle sevgili diğeriyle flörtöz. Öyle iş mi olur ne alaka sabahlamak falan. Ayrılık sebebi bu farkındaysan. Ne halleri varsa görsünler restini çek zatenvbu sebeple ayrılırsa da hayırlısı oymuş deriz. Nefret ediyruö bu rahat tiplerden. Kız arkadaşının yerinde kim olsa anlayış gösterir o yangına körükle gidiyor. İkisi içinde kıymetli değilsin sana kıymet verenlerle ol

Hiç kusura bakma ama, bence sen bu olanları da sineye çekip,paşa paşa özürünü dileyip barışacaksın.baksana tüm bunlar olmuş aldığın nick sensizasla olmuş.
Bana bunları yapacak sevgilinin de kankasının da alnını karışlarım. Bir tutturmuşsun kız beni tanıştırdı ya minnet duyuyorum türküsü,etrafında dönen fırıldakların farkında değilsin.
Bu sevgili bozuntusu ve sözde kankasının ( bence fuckbady) üçlü fantezileri yoksa bende hiçbir şey bilmiyorum.
Adam sana bir arkadaşın tabiri ile gavatlık rolü biçmiş ve sende 1 senedir bu role uygun davranmışsın arada bunun dışına çıktığında kıskanç çemkiren kadın yaftası ile sindiriliyorsun.
Her ikisinin de ağzına iyice bir tükür sonra yolda bile görsen suratlarına bakma diyeceğim ama sen yapmayacaksın.

Erkek arkadaşımla beni tanıştıran bi kız var.Kizla samimilermBen yokken de defalarca aynı evde sabahladilar,içinde iciyolar tabi.Ben isten aksam on bucukta çıkıyorum.İşten çıktım bi baktım kız mesaj atmış.Beni gel evden al diye.Evlerimiz yanyana.Bizde kalacağını soyliycez ailesine sonra o da gece çıkıp erkek arkadaşıyla buluşup sabahliycak.Erkek arkadaşımı aradım bende.Benim niye haberim yok dedim.Neymiş belli degilmişte haber ondan vermemiş.Ben dedim ben karismam çıkarmak evden dedim.Sonra kuz mesaj attı bizimi kiskaniyosun diye.Sonra kiz diyo ki neymiş ben eve gidince da bana sabahliycaklarini soyliycekmis.erkek arkadaşımı aradım.Dediki bi yandan o bi yandan sen yeter benden uzak durun falan dedi.Yüzüme kapadı.Kızda diyoki sen kaybediyon çenen yüzünden diyo.Erkek arkadaşım whatsap resmini kaldırmış.durumda herkesten herşeyden skldm yazmış.Napmaliyim ben simdi
Bu kiza hic guvenme derim atesle barut yanyana durmazmis ne o oyle sabahlamalar falan

Meshep genis zaar?
Merak ettim acana sende erkek olan bi arkadasin yaninda sabahlayabilirmisin? Izin verirmi buna?

Hiç kusura bakma ama, bence sen bu olanları da sineye çekip,paşa paşa özürünü dileyip barışacaksın.baksana tüm bunlar olmuş aldığın nick sensizasla olmuş.
Bana bunları yapacak sevgilinin de kankasının da alnını karışlarım. Bir tutturmuşsun kız beni tanıştırdı ya minnet duyuyorum türküsü,etrafında dönen fırıldakların farkında değilsin.
Bu sevgili bozuntusu ve sözde kankasının ( bence fuckbady) üçlü fantezileri yoksa bende hiçbir şey bilmiyorum.
Adam sana bir arkadaşın tabiri ile gavatlık rolü biçmiş ve sende 1 senedir bu role uygun davranmışsın arada bunun dışına çıktığında kıskanç çemkiren kadın yaftası ile sindiriliyorsun.
Her ikisinin de ağzına iyice bir tükür sonra yolda bile görsen suratlarına bakma diyeceğim ama sen yapmayacaksın.
Ya ne güldüm yorumunuza
Çok güzel yazmışsınız
Aynı şeyleri düşündüm ben de

Back
X