• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi fevri davranmişim?

Erkek arkadaşımla beni tanıştıran bi kız var.Kizla samimilermBen yokken de defalarca aynı evde sabahladilar,içinde iciyolar tabi.Ben isten aksam on bucukta çıkıyorum.İşten çıktım bi baktım kız mesaj atmış.Beni gel evden al diye.Evlerimiz yanyana.Bizde kalacağını soyliycez ailesine sonra o da gece çıkıp erkek arkadaşıyla buluşup sabahliycak.Erkek arkadaşımı aradım bende.Benim niye haberim yok dedim.Neymiş belli degilmişte haber ondan vermemiş.Ben dedim ben karismam çıkarmak evden dedim.Sonra kuz mesaj attı bizimi kiskaniyosun diye.Sonra kiz diyo ki neymiş ben eve gidince da bana sabahliycaklarini soyliycekmis.erkek arkadaşımı aradım.Dediki bi yandan o bi yandan sen yeter benden uzak durun falan dedi.Yüzüme kapadı.Kızda diyoki sen kaybediyon çenen yüzünden diyo.Erkek arkadaşım whatsap resmini kaldırmış.durumda herkesten herşeyden skldm yazmış.Napmaliyim ben simdi
sen arada kullanılıyorsun onla zaten sabahlıyor yol ver gitsin ikisinede

Aynı evde sabahlamalarina musade etmemelisin ki ettirmiyorlar zaten anlaşılan.gunduz gorussunler gecenin özelliği ne anlamadim

Yanlış yazmisimda.da bağlı uçaklarını eve gidince anlatcakmis
Su uçak meselesini valla merak ettim.ne alaka bu nasıl bir cümle düzgün yazsanız.

Bir de bir konunuz vardi,size ayrılmalısin dedigimi hatırlıyorum bu adamla olmaz

Aynı evde sabahlamalarina musade etmemelisin ki ettirmiyorlar zaten anlaşılan.gunduz gorussunler gecenin özelliği ne anlamadim

Su uçak meselesini valla merak ettim.ne alaka bu nasıl bir cümle düzgün yazsanız.

Bir de bir konunuz vardi,size ayrılmalısin dedigimi hatırlıyorum bu adamla olmaz

Sizin yaşınız benden çok küçük ben daha olgun bir yaşta böyle bir durumla karşılaşmıştım. Beni de çok samimi olduğu kız arkadaşım kankasiyla tanıştrmis tabiri caizse aramızı yapmıştı. Ama o kişi hep kız arkadaşımla beraberdi her yerde hiç ayrılmiyorlardi sorsan kankalardi. Tanıştıran arkadaşım evliydi o sıralar eşi de bu kişiyle arkadaştı. Sonra ne oldu biliyor musunuz neden biz hep birlikte geziyoruz vs gibi sorular sormaya başlayınca bu sorun oldu ve ayrıldık.
Şimdiye gelirsek bu ikisi evlendiler.Yani beni paravan olarak kullanmışlar.
Bence sizi de aynı şekilde kullanıyorlar kullandirtmayin kendinizi. İkisini de silin hayatınızdan.
Ne o kız sizin gerçek arkadaşınız ne de o çocuk sizin gercek sevgiliniz.

Hiç kusura bakma ama, bence sen bu olanları da sineye çekip,paşa paşa özürünü dileyip barışacaksın.baksana tüm bunlar olmuş aldığın nick sensizasla olmuş.
Bana bunları yapacak sevgilinin de kankasının da alnını karışlarım. Bir tutturmuşsun kız beni tanıştırdı ya minnet duyuyorum türküsü,etrafında dönen fırıldakların farkında değilsin.
Bu sevgili bozuntusu ve sözde kankasının ( bence fuckbady) üçlü fantezileri yoksa bende hiçbir şey bilmiyorum.
Adam sana bir arkadaşın tabiri ile gavatlık rolü biçmiş ve sende 1 senedir bu role uygun davranmışsın arada bunun dışına çıktığında kıskanç çemkiren kadın yaftası ile sindiriliyorsun.
Her ikisinin de ağzına iyice bir tükür sonra yolda bile görsen suratlarına bakma diyeceğim ama sen yapmayacaksın.
Yaa şuan ikisiyle de kesinlikle konusmuyorum.kabak bana patladı yani. Kiskancim ne var kız sonuçta bu ve bi erkekle ayni evde içmesi normal degil

Sizin yaşınız benden çok küçük ben daha olgun bir yaşta böyle bir durumla karşılaşmıştım. Beni de çok samimi olduğu kız arkadaşım kankasiyla tanıştrmis tabiri caizse aramızı yapmıştı. Ama o kişi hep kız arkadaşımla beraberdi her yerde hiç ayrılmiyorlardi sorsan kankalardi. Tanıştıran arkadaşım evliydi o sıralar eşi de bu kişiyle arkadaştı. Sonra ne oldu biliyor musunuz neden biz hep birlikte geziyoruz vs gibi sorular sormaya başlayınca bu sorun oldu ve ayrıldık.
Şimdiye gelirsek bu ikisi evlendiler.Yani beni paravan olarak kullanmışlar.
Bence sizi de aynı şekilde kullanıyorlar kullandirtmayin kendinizi. İkisini de silin hayatınızdan.
Ne o kız sizin gerçek arkadaşınız ne de o çocuk sizin gercek sevgiliniz.
Ohaaa yasa ohaaa.bazen aklıma benimde boyle şeyler geliyor cidden.ikisinde değer falan vermiyo hepsi lafta

Şu hayatta neler var ya...
Bu kadar alçaklığa rağmen kalkıp "ben mi fevri davranmışım" diye başlık atıyorsun.
Şaka gibi...
Benim sevgilim böyle şeyler yapacak birde buna köprü olmadığım için bana saydıracak ve ben hala onun peşinden koşup benden asla ayrılmasını istemeyeceğim.. Bu kadar saf olunmaz.
Kız kişisi evden rahat çıkmak için seni paravan yapıp kullanıyor. O yüzden de seni sevgilinle tanıştırmış. Uyan..

:oha::oha::oha: Sensizasla şaşkın mısın? İlk okuduğuma kız kendi sevgilisiyle takılmak istiyor sandım ne alaka senin çocuk diyorum, yorumları okuyunca anladım.
Hala ne kendini hırpalıyorsun yok kıskanç oldum fevri oldum falan. Bir silkelen, mantıklı düşün. Hadi diyelim hiç bir kötü niyetleri yok (ki bal gibi var) sırf sen rahatsız oldun diye ikisinin de senden yalvar yakar düşüncesizlik ettik diye özür dilemesi gerekmez miydi o durumda?
Geç bunları ya bu çarpık ilişkinin ortasında durmayı yakıştırıyor musun kendine? Haketmiyor.

Yahu 25 yaşında insansınız niye anlamak için elimizi totomuzun altından gecirttirip kafa kaşıtıyorsunuz bize,düzgün anlaşılır biçimde yazın
Gel dedi git dedi yap dedi beni dedi sev dedi ben dedim,dedi dedik dedim
Erkek arkadaşım bizi tanıştıran kızla gece ayni evde kalmak istedi.kizin evden çıkmasını da ben sagliycakmisim.bende tabiki istemedim.kızla küstk

:oha::oha::oha: Sensizasla şaşkın mısın? İlk okuduğuma kız kendi sevgilisiyle takılmak istiyor sandım ne alaka senin çocuk diyorum, yorumları okuyunca anladım.
Hala ne kendini hırpalıyorsun yok kıskanç oldum fevri oldum falan. Bir silkelen, mantıklı düşün. Hadi diyelim hiç bir kötü niyetleri yok (ki bal gibi var) sırf sen rahatsız oldun diye ikisinin de senden yalvar yakar düşüncesizlik ettik diye özür dilemesi gerekmez miydi o durumda?
Geç bunları ya bu çarpık ilişkinin ortasında durmayı yakıştırıyor musun kendine? Haketmiyor.
Bak kizin bana attığı mesajları gorsen. Bana demiski sen boyle çemen yüzünden çok kaybetcen.size sadece benden zarar gelmez.ben hatta onla konuşur hatalarını yüzüne söylerim demiş.bunlar biz tanışmadan öncede bu şekilde gece ayni evde kalıyomus.ama ben kaldiramiyorim bunlari

okadarda olmaz ama ne alaka gebertirim ben olsaam kızın terbiyesizligine bak millet akrabsna guvenmez hani babana bile guvenme derler bunlar evde kalcak ha bide icip kafayıda bulurlar hic sevmedim böyle arkadaslık olmaz seviyosanız sevgilinzden uzak tutun o kızı barıssanızda yine aranıza girer yüzsüze bak bide seni sucluyo
Yaa yüzsüz o kız.sevgilime takım resmen.psikolojik ilaç kullanıyordu.çocuk buna cevap atmasını deliriyo ya.

Back
X