umudunuzu kırmak istemem ama ben göremedim. son ilişki tarihinden en az 12-14 gün geçtikten sonra idrar testi sonuç veriyormuş (döllenme, yerleşme süresi) birkaç gün daha bekleyip ilk idrarla yapın birdeSon adet tarihi 11 Ocak
Yumurtlama tarihi 24 Ocak yumurta catlama tarihi 25 Ocak ben yumurtalardan önce ki 3 günü de yumurtlama gününü de ve sonraki günü de degerlendirdim ama tuttumu yada tuttuysa hangisi tuttu bilmiyorum. Düzenli adet olurum Bat'a 7 gün var ve ben yumurtlamami ovulasyonla takip ettim ve pik görerek değerlendirdim yumurtlamadan 2 3 gün sonra sol kasığımda batma başladı ayağa kalktıkca yatarken vs batıyordu ve vajinamin içinde ara sıra batma karıncalanma bı anda Ağrı geliyordu gidiyordu ve doluluk hissi vardı. Daha sonra hafif arada gelen kasik ağrısı göğüs ağrısı ( ucu yanları he yeri ) sızlıyor ağrıyor karnım yumurtlamadan 5 gün sonradan beri sebepsiz şiş ve gaz var semsert dokununca ve bu sabah kabız oldumki ben normalde kolay kolay hiç olmam ve suanki akintimda süt beyazı kremsi kıvamda bazense hafif sarimtirak kremsi. ( Adetime 7 gün var) Dün sabah ilk idrarla test yaptım bugünde sabah yaptım ben silik çizgi görüyorum sonra gaipten mi uyduruyormuyum emin olamadim eşime gösterdim bende görüyorum çok silik dedi sizce var mı ????
Bendede öyle oluyor dün yaptığım daha silik ama bugün yaptığım ilk 5 dk içinde de çok çok silik oldu anca ışıkta bakınca görüyorum saatlerce bekleyince daha net oldu ama silik yine tabi fotoğrafta hiç belli değil her ay hamile.gibi belirti yaşıyorum psikolojik galibaİlk baktığımda var gibi gördüm ama suan göremiyorum
Teşekkür ederim erkende yapmış olabilirim dediğiniz gibi yada ben kuruma çizgisi buharlaşma çizgisi falan da görüyor olabilirimumudunuzu kırmak istemem ama ben göremedim. son ilişki tarihinden en az 12-14 gün geçtikten sonra idrar testi sonuç veriyormuş (döllenme, yerleşme süresi) birkaç gün daha bekleyip ilk idrarla yapın birde
İnşallah tekrarlicam bugün belkide bunarlasma çizgisidirr haber veririm tekrar deneyipp bugün dpo 11 deyimCok hafıf bir cizgi var bence tekrarlayın gun gun takıp edın
Canım merhabaSon adet tarihi 11 Ocak
Yumurtlama tarihi 24 Ocak yumurta catlama tarihi 25 Ocak ben yumurtalardan önce ki 3 günü de yumurtlama gününü de ve sonraki günü de degerlendirdim ama tuttumu yada tuttuysa hangisi tuttu bilmiyorum. Düzenli adet olurum Bat'a 7 gün var ve ben yumurtlamami ovulasyonla takip ettim ve pik görerek değerlendirdim yumurtlamadan 2 3 gün sonra sol kasığımda batma başladı ayağa kalktıkca yatarken vs batıyordu ve vajinamin içinde ara sıra batma karıncalanma bı anda Ağrı geliyordu gidiyordu ve doluluk hissi vardı. Daha sonra hafif arada gelen kasik ağrısı göğüs ağrısı ( ucu yanları he yeri ) sızlıyor ağrıyor karnım yumurtlamadan 5 gün sonradan beri sebepsiz şiş ve gaz var semsert dokununca ve bu sabah kabız oldumki ben normalde kolay kolay hiç olmam ve suanki akintimda süt beyazı kremsi kıvamda bazense hafif sarimtirak kremsi. ( Adetime 7 gün var) Dün sabah ilk idrarla test yaptım bugünde sabah yaptım ben silik çizgi görüyorum sonra gaipten mi uyduruyormuyum emin olamadim eşime gösterdim bende görüyorum çok silik dedi sizce var mı ????
Amin çok teşekkür ederim bide bekledim bugün bir gün test öyle bekledi bekledikçe daha da koyulasmis silikligi sizce bekledi diye miCanım merhaba
Kendini hiç strese sokma bekleyebiliyorsan bir kaç gün bekle ilişkiden bi 14 gün geçsin şu an için erken bence ondan da negatif çıkmıs olabilir hafif çizgi varsa da çok silik çizgiler sitede çok fazla görünmüyor .
İnşallah gönlüne göre olsun
İnşallah vardır evet hemen çıktı ilk yaptığım yani adete 8 gün kala yaptığım hemen çıkmadı ama ertesi gün yaptığım 5 dk icinde sipsilik gozukuyordu dikkatli bakınca yarın ilk idrarla demicem şuan var 6 gün var yarın 5 gün kalmış olcakBat 7 gün var demişsiniz çıkmaması normal ama bence var gibi hemen çıktıysa tabi o silik çizgi
İlk 5 dk da çıkan koyuluktaki değerler daha net kabul ediliyor. Sonradan olanlar için kuruma çizgiside deniyor . Ben hep predictor eraly kullandım o bile bi ay çok silik kuruma çizgisi yaptı. Kuruma çizgileri suyun altında tutup hafif silince geçiyor . Belki öyle bi şey deneyebilirsiniz kapağı açıp. En güzeli bi iki gün sonra yapacağınız kan ve idrar testi olurAmin çok teşekkür ederim bide bekledim bugün bir gün test öyle bekledi bekledikçe daha da koyulasmis silikligi sizce bekledi diye mi
Yani en iyi sonuç iki gün kala falan çıkıyor tabi sabredebilirsenizİnşallah vardır evet hemen çıktı ilk yaptığım yani adete 8 gün kala yaptığım hemen çıkmadı ama ertesi gün yaptığım 5 dk icinde sipsilik gozukuyordu dikkatli bakınca yarın ilk idrarla demicem şuan var 6 gün var yarın 5 gün kalmış olcak
İlk bakışta hepsinde de görülüyor çizgi. Burada görülüyorsa çıplak gözle daha nettir. Bence var, gönlünüze göre olsun inşallahSon adet tarihi 11 Ocak
Farklı test aldım yarın ilk idrarla yapicam inşallah dpo 13 deyim şuan adete 5 gün varİlk 5 dk da çıkan koyuluktaki değerler daha net kabul ediliyor. Sonradan olanlar için kuruma çizgiside deniyor . Ben hep predictor eraly kullandım o bile bi ay çok silik kuruma çizgisi yaptı. Kuruma çizgileri suyun altında tutup hafif silince geçiyor . Belki öyle bi şey deneyebilirsiniz kapağı açıp. En güzeli bi iki gün sonra yapacağınız kan ve idrar testi olur
Aminn cok teşekkür ederim inşallah vardır isteyen herkesin olsun inşallah vardır bide çok erken yaptım yani yarın yaptığımda daha koyu olursa var demektir 2 tane aldım test farklı marka aldım bu sefer bakalım bu aldığım marka nimoyduİlk bakışta hepsinde de görülüyor çizgi. Burada görülüyorsa çıplak gözle daha nettir. Bence var, gönlünüze göre olsun inşallah
Güzel haberlerle inşallahAminn cok teşekkür ederim inşallah vardır isteyen herkesin olsun inşallah vardır bide çok erken yaptım yani yarın yaptığımda daha koyu olursa var demektir 2 tane aldım test farklı marka aldım bu sefer bakalım bu aldığım marka nimoydu
Hayırlı haberler alın inşallah gönlünüze göre olsunFarklı test aldım yarın ilk idrarla yapicam inşallah dpo 13 deyim şuan adete 5 gün var
Hayırlı haberler alın inşallah gönlünüze göre olsun
Başka testle yaptım 2 gün önce sabah çıkmadı bende bidaha yapmadım moralim bozuluyor çünkü ama karnım inanılmaz ağrıyor göğüslerim çok felaket ağrıyor ve dolgun asla daha sola bile yatamiyorum dokunamiyorum ve regl olmama 1 2 gün kaldı galiba olucam reglCok hafıf bir cizgi var bence tekrarlayın gun gun takıp edın