- 4 Ocak 2024
- 116
- 18
- 13
- 27
- Konu Sahibi seyma boran
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayalet çizgi gibi var bence. Çok yeni gibi.
Ben erken yaptım zaten. Yumurtalamam geç oldu. Varsa tahmini 15 günlük falandırHayalet çizgi gibi var bence. Çok yeni gibi.
Hayırlı olsunBenim de aynen böyleydi şu an 17+4 günlük hamileyim![]()
8 ocakta kan vermiştim negatifti ama çok mu erken vermiş oluyorum ? Siz bu çizgiyi görünce kaç gün sonra kan verdiniz ?Benim de aynen böyleydi şu an 17+4 günlük hamileyim![]()
Evet dakika tuttum ilk beş dakika da hemen çıktıBende gordum ama hemen belirdi mi onemli olan o
Benimki çok değişik aslında eşim asker 25 aralıkta geldi 29 da adet olmam lazımdı 26 da yumurtalığım 16 mm idi. (Herkes olamaz diyor ama olduHayırlı olsunn bende gördüm bat a kaç gün varbelirtileriniz nelerdi ?
Benimde var şuan kasık ağrılarım bu sabah diş macunundan midem bulandı kedimin mamasından tiksindim bel ağrımda var akıntımda opak reglime 7 gün var daha yarın doktor randevum varBenimki çok değişik aslında eşim asker 25 aralıkta geldi 29 da adet olmam lazımdı 26 da yumurtalığım 16 mm idi. (Herkes olamaz diyor ama oldu) 3 ocakta bi kaç saat süren kanamam oldu. Ondan sonra olmadı. Tahmini 3 şubatta adet olmam lazım ama ben dayanamadım yaptım.
kasık ağrım cok oldu. Bi de acıkma hissi oluyor sürekli. Belim ağrıyor. Bi de istifra ettirmeyen bulantılarım oluyor. 3 ocaktaki kanamadan beri kasik ağrısından şüphe duyuyordum zaten ama gören herkeste hamile gibisin dedi bu yüzden de dayanamadım.
Evet var, hayırlı olsun.Lütfen bakar mısınız ?
Benimde kedim var onun mamasından değilde et kokmuştu bana da. Aynı opak akıntı da vardı bende. Çok geçmiş olsun İnsaAllah şimdi vardır sizde deBenimde var şuan kasık ağrılarım bu sabah diş macunundan midem bulandı kedimin mamasından tiksindim bel ağrımda var akıntımda opak reglime 7 gün var daha yarın doktor randevum var2.5 ay önce dış gebelik geçirdim hiç bilmiyorum şuan ne yaşıyorum
size şimdiden hayırlı olsun
![]()
İnşallah hayırlısı olsun aynı süreçleri umarım tekrar yaşamam varsaBenimde kedim var onun mamasından değilde et kokmuştu bana da. Aynı opak akıntı da vardı bende. Çok geçmiş olsun İnsaAllah şimdi vardır sizde de![]()
İnsaAllahİnşallah hayırlısı olsun aynı süreçleri umarım tekrar yaşamam varsareglinize kaç gün var peki
Bende yarın gideceğim bilgilendirme yaparım canım benimde programa göre 25 ocakİnsaAllahprograma göre suan 28 ocak gösteriyor. Pazartesi kan verip doktoruma gideceğim zaten. Gelişmeleri yazarım İnsaAllah sizde güzel haber alırsınız
![]()
Amin canım inşallahHayırlı olsundarısı başıma
![]()
Ben tam regl günü test yapmıştım 2 gün sonra da gecikme olunca kan verdim 213 çıkmıştı. Ama kan verdiğim gün gelirken normal gebelik testi almıştım o kıpkırmızı olmuştu anında. Erken gebelik testinde ise seninki gibi çok ince bir çizgi vardı. Sende normal gebelik testi ile dene derim8 ocakta kan vermiştim negatifti ama çok mu erken vermiş oluyorum ? Siz bu çizgiyi görünce kaç gün sonra kan verdiniz ?