Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar. Dünyada bunca acı varken benim ki dert değil ama herkesin imtihanı farklı. Lütfen okuyup bana akıl verin.
22 yaşındayım. 3 senelik bir ilişkim vardı.Ayrı şehirlerdeydik bu 3 sene boyunca hep tartışıyorduk. sacma sapan sebepler yada bazen ciddi konular için. ayrılıklar atlattık. her defasında ben haksız olsamda özür diledim gönlünü aldım. her defasında ben gittim yanına. sevgimi ilgimi alakamı eksik etmedim. ama o sadece bazen seviyormuş gibiydi. ben cok sevdim. 3 sene boyunca b böyle devam etti. ben yinede mutluydum. Sonra bu bir işe girdi. orada eskiden çalışan bir kız varmış. sürekli gelip gidiyormuş yardım amaçlı. sevdiğim cocukla calısan kız ortak arkadaslarıydı. bu kız gide gele arkadas oldular bunlar. ama kızı görür görmez böyle birşey olacağı aklıma geldi. kız sürekli swarmdan yorumlar yapıyordu. kızı instagramdan takip ettim. beraber fotograflar cekilmiş instagrama koymuş. tabi diğer arkadaslarıda var. ama bu kız ona karsı bişeyler hissediyordu eminim. sevdigim insan bizim fotoğraflarımızı facebooka falan eklememe izin vermiyordu çünkü. ilişki durumuda yapmıyorduk. bende sen bana izin vermiyorsun millette fotograflarn var diye olay cıkardım. neyse bir şekilde hallettik toplu fotoğraf oldugu için kapandı konu. bu sırada bazı sorunları cıktı onun derken gecen gün o kızın instagramına baktım. birgün önce daha önce çekildikleri sevdiğim çocukla sadece ikisnin oldugu bir fotografını eklemiş altnada eski işyerime ziyaret yazıp gülücük koymuş. ben o sinirle bu fotoğrafın önceden cekildiğini anlamadım. buna ayrılık mesajı gönderdim o fotoğrafıda gönderip. aradı açmadım. sonra yazıstık. o eski fotograf dedi. inanmadım. sonra baktım dogru söylüyor yine özür diledim ama o kız nasıl ekler ikisinin fotoğrafını. bu kez bu bana güvenmedin diye benden ayrıldı. o sinirle o kıza mesaj attım. böyle böyle oldu o fotografı eklediğin için 3 senelik ilişkimiz bitti diye. insan olan düzgün biri olan kusura bakma bilmiyordum der değil mi. o benimle dalga gecerek cevap verdi. gülüp geçiyorum falan diye. zaten sinirliydim. kıza agzıma geleni saydım. en son bana ilgim yok ona karsı. sevgilisi oldugunu ble bilmiyordum bundan sonrada muhattap olmam diye mesaj attı. gitmiş hemen aksam mesaj atıp yetiştirmiş. sevdiğim cocukta bana cephe aldı. ben onu herkese rezil etmişim. o yanında calıstıgı ortak arkadasları herkese anlatıcakmış. işyerinde huzur bozmuşum. yahu onlarmı önemli bu kadar dedm. 3 senedir ben seninleydim dedm. bana söyleseydn ona söylemeseydin dedi. ona daha önce dedim. ama ciddiye almadı. brde o kız kim oluyorda beraber fotoğraflarını ekliyor. baska hçbir erkekle fotoğrafı yok bir tek onu koymus ikidir yapıyor. haddni bilmesi lazımdı. bana verdiği cevaptanda nasıl bir insan oldugunu anladım zaten. Birde sevdğim kişi o haklı diyor ben direk yazmısım hakaret etmişim. insanların huzurunu bozmusum. o bana diyorduki herkes sen biliyor. kız bilmediğini söyledi. bunu dediğimde o ortak arkadası biliyormuş onada söyler diye düşünmüş. hem öyle olsa bile ben ona bakmazdım diyor. ama onları koruyor ve beni terkediyor.
Lütfen okuduysanız kim haklı. bizim aramızı bozdu. oda beni onlar için terketti. ahım var ikisinde de. bana fikir verin lütfen. kime anlattıysam beni haklı buldu. sizce geri dönermi bana. diyorki ben 3 sene bounca hep sorun çıkarmışım. ama ben sadece sevdim çok sevdim.
Öyle saklıyor ama sosyal medyada bana aşkım diye hitap ediyordu. kızın gördüğünü sanıyorum. öyle brşey olsa öyle hitap edermiydi![]()
Öyle saklıyor ama sosyal medyada bana aşkım diye hitap ediyordu. kızın gördüğünü sanıyorum. öyle brşey olsa öyle hitap edermiydi![]()