• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi haksızım? Yanlışmı yaptım?

Kizin sucu yokki , den bos yere kiza hakatet etmissin
Kizin habeti bile yokmus iliskinizden

Suc sevgilinde seni herkesten saklamiski kizinda haberi yokmus ...

herkes beni suçlu buluyor biliyorum o an mantıklı düşünemedim ama sevdiğim insan bana onunla bir ilgisi olmadıgını söyledi. bende inandım. kızın haberinin olmadıgını bilmiyordum. bir sinirle yaptım. ne olacak şimdi bilmiyorum. seviyorsa eğer böyle birşey için beni terketmez geri döner değilmi? bana cephe almayın lütfen. kızın ilgisi varmış ki ekliyor. kız cok ters biriydi. ya biri bana böyle birşey dese kusura bakma derim. ve sevdiğim çocuk o fotoğrafını ekledğini görmemiş. ben ona atınca öğrendi.

herkes beni suçlu buluyor biliyorum o an mantıklı düşünemedim ama sevdiğim insan bana onunla bir ilgisi olmadıgını söyledi. bende inandım. kızın haberinin olmadıgını bilmiyordum. bir sinirle yaptım. ne olacak şimdi bilmiyorum. seviyorsa eğer böyle birşey için beni terketmez geri döner değilmi? bana cephe almayın lütfen. kızın ilgisi varmış ki ekliyor. kız cok ters biriydi. ya biri bana böyle birşey dese kusura bakma derim. ve sevdiğim çocuk o fotoğrafını ekledğini görmemiş. ben ona atınca öğrendi.

hala geri döner mi diyorsunuz asıl sizin terketmeniz lazımdı

Senin iteklemenle süren bir ilişkiymiş zaten artık o dönse de sen isteme bence
Sen erkek o kız sanki böyle ilişki mi olur
Kıza da sinir oldum zaten o ayrı
Ben esimden ilk hoşlandığım Zaman ilk isim hayatında biri var mı onu araştırmak olmustu ama bu kız bilmiyordum demiş biraz öğrenmek isteyen öğrenir zaten bu devirde erkekler sevgilisi varken de başkasına yakın davranabiliyorlar bunu hesap etmeliydi

ohoooo
hala geri döner mi?
dönse ne olacak, yalvarmaya devam mı?
ben de kızın yerinde olsam "höst sen kimsin yahu" derim.

Geri nasıl dönsün? Sizinle değilmiş ki. Sosyal medyada bile yoksunuz, yok... Kızın ilgisi neden olmasın ayrıca, bekar yalnız bir erkek olarak biliyor. Daha doğrusu sevgiliniz öyle göstermiş kendini. Hem kız az bile yapmış, biri bana sevgili olan birine asıldığımı ima edecek ben de kusura bakma diyeceğim.

Bu adam sizi parmağında oynatıyor hala. Hala kızı suçluyorsunuz ya başka birşey demiyorum.

peki ben bu kıza mesaj atmalımıyım kusura bakma haberin olmadıgını bilmiyordum diye ne yapmalıyım saglıklı dusunemiyoum

peki ben bu kıza mesaj atmalımıyım kusura bakma haberin olmadıgını bilmiyordum diye ne yapmalıyım saglıklı dusunemiyoum

Suçlu hissettiğiniz için mi yoksa sevgiliniz sizinle barışsın diye mi?

siz böyle deyince suçlu hissettim eğer gerçektne haberi yoksa kızın tabiki suçu yok. bende böyle bir durumda sevilmediğimi gördüm. ama mesaj atmak dogrumu olur bilmiyorum. dahada kötü olur mu herşey.

Sen kendi kafanda bi hayal kurmuşsun çocuğu da o hayale dahil etmişsin.

İlişki falan değil bu. Senin ki tamamen saplantı. Seni sevmeyen biri için kendini yıpratma boşyere.

emin misin, ben olsam ağır ol derim, sonuçta ahlaksız bir şey yok ortada. iki kişi foto çekinmiş, paylaşılmış.
sadece paylaşmak mı sorun, o kadar problemli bir durumsa nişanlınızın o fotoğrafta işi ne.

Back
X