- 25 Haziran 2016
- 7.497
- 13.330
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
Merhaba,sizden bi konuda fikir almak istiyorum.4 yillik evliyiz esimle.arada ufak tefek sorunlar olur ama gerek ben gerek esim sorunun buyumemeis icin elimizden geleni yapariz.esim cok anlayisli biridir ama dun beni cildirtti nerdeyse hemen konuyi anlatayim acaba ben mi haksizim.evimizin butun esyalarini esimle beraber aldik hem o hem ben ortak bi noktada bulustuk.kucuk bebegim oldugu icin evimin halilari cok cabuk kirlenir ozellikle mutfak halim.bende biraz titiz oldugum icin hali ortusu almaya karar verdim.daha once esimle konustugumuzda alma demisti bende kirleniyor hali mecbur alalim dedim.neyse dun gidip tek renk pembe bi hali ortusu aldim.esim eve gelip gordugunde cildirdi resmen yok iste sen beni takmiyosun benim sozumun bi degeri yok niye gidip aldin hemde pembe renk dedi(evimizde mutfak disinda pembenin kullanildigi hic bi yer yok)bende dedim ki mutfak benim alanim pembeyi seviyorum diger yerlerde sana soruyorum.tabi esim yatismadi bende sinirlenip kaldirdim ortuyu.esim susmadi sen annenler gittiginde bile kararini verip gununu soyluyosun.annemler bize 1 saat uzaklikta 3 haftada bir giderim